IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin on viikko lähtenyt käyntiin. Eilen oli tosi mukava päivä. Kävin kaupassa ja tein sitä kanakeittoa. Siitä tuli tosi hyvää. Ahdistusta ei ole onneksi nyt ollut. Menen vaan hetken ja päivän kerrallaan. Niin kaikki menee silloin hyvin. Olin eilen salilla. Kunnon treenit oli. Teki tosi hyvää.
Hikihän siinä tuli mutta hyvä olo sen jälkeen. Olin tunnin salilla.
Huomenna olen menossa uudestaan taas. Se on vaan hyvä että nyt on innostunut käymään salilla. Tekee hyvää kropalle ja mielelle.
Kun käy pari kertaa viikossa niin se riittää ihan hyvin. Olen menossa taas aamulenkille. Siitä on tullut tapa mulle. Käydä aina aamulla lenkillä. Se tekee tosi hyvää ja siinä aika hyvin herää. Päivä lähtee hyvin käyntiin sillä. Suosittelen. Mua se piristää aika paljon.
Tällä hetkellä mulla on kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse hakea mitään vielä.
Leponexit riittävät vielä pariksi viikoksi. Masennuslääkkeet riittävät pariksi kuukaudeksi. Rauhottavia on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä.
Olen todella hyvin selvinnyt ilman niitä. Kun olin huonomassa kunnossa niin söin niitä jatkuvasti. Nyt ei onneksi enää. Olen menossa viikonlopuksi vanhempien luokse. En ole käynyt siellä pitkään aikaan taas niin ajattelin mennä. Mukavaa nähdä äiti ja isä. Äiti on odotellut koska tulen käymään. Käydään varmasti paljon lenkillä viikonloppuna äidin kanssa. Toivon että viikonloppuna on hyvät ilmat. Pakko taas tänään katsoa eilinen bb jakso. Se menee vaan jännäksi! Siinä on taas tapahtunut vaikka mitä. Sini lähti eilen talosta. Tiedän miksi. Hyvä että se lähti koska mä en tykännyt siitä yhtään. Salkkareissa myös tapahtuu. Aki vihdoinkin heräsi koomasta. Pakko katsoa salkkarit tänään. Jännäksi menee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.