IRC-Galleria

Miittis

Miittis

ヅ ★❤★ (◕‿◕✿) ♥ Doudemo ii lukekaa blogiani jos kiinnostaa ;P

Selaa blogimerkintöjä

Olen onnellinen!Keskiviikko 16.09.2020 07:45

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Hyvin on tähän asti mennyt tämä viikko.
Ollut hyvä olo koko ajan. Olen nauttinut siitä. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä. Ohjelmassa on kaupassa käynti, ruoanlaitto ja illalla olen menossa taas salille. Pääsee treenaamaan taas kunnolla.
Olen siellä noin tunnin taas. Illalla on aina hyvä mennä salille. Sitten kun on ollut salilla illalla niin pääsee rentoutumaan sen jälkeen. Unikin tulee aika hyvin kun on treenannut. Tänään näen taas kaverit. Eilen en nähnyt niitä. Päästään viettämään taas aikaa tänään ja nauramme paljon. Meillä on aina huumoria kavereiden kanssa jatkuvasti. Se on vaan niin parasta. Puhutaan joskus ihan hölmöjä juttuja missä ei ole mitään järkeä. Onneksi mun kavereilla menee myös nyt hyvin.
Meillä ei ole onneksi mitään murheita. Nautitaan elämästä.
Tänään aijon tehdä ruoaksi lohikastiketta ja riisiä. Se on yksi mun lempi ruoka. Nopea valmistaa. Syön sitä ruokaa tämän päivän. Huomenna teen kinkkukiusausta. Hyvää ruokaa tiedossa parille päivälle.
Mulla on taas verikokeet tässä kuussa. 24 päivä. Pitää mennä taas lääkityksen takia. Koska syön leponexia. No onneksi olen tottunut. Olen syönyt leponexia jo 13 vuotta. Syön sitä ihan loppuun saakka. En aijo todellakaan lopettaa sen syömistä. Koska se lääke auttaa mun elämässä todella paljon. Pystyy elämään tätä elämää jotenkin koska on tämä sairaus. Skitsofrenia Ei ole mikään kiva sairaus mutta olen oppinut elämään sen kanssa. Mulla meni noin 10 vuotta että pystyi hyväksymään itsensä semmoisena kuin on. Nyt mä elän mun elämää ihan täysillä ja nautin elämästä. Olen onnellinen. Se on tärkeintä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.