IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Illalla alkaa olla pimeää.Perjantai 18.09.2020 07:32

Viikonloppu taas alkaa. En ole lähdössä mihinkään viikonloppuna. Olen täällä. Parasta kaveria mä en näe koska se on karanteenissa. Se oli eilen mennyt niihin koronatesteihin. Toivon että sillä ei ole koronaa.
Se selviää sitten ensi viikon alussa. Kun tulokset tulee.
Olo on ollut toistaiseksi ihan hyvä, mutta pakko sanoa että säikähdin sitä kun sain kuulla parhaalta kaverilta että sillä on ehkä korona.
Nyt elän tätä elämää ihan hetki ja päivä kerrallaan koska sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. En edes halua miettiä huomista päivää.
Olo on onneksi rauhallinen. Mulla on pari bb jaksoa katsomatta. Katson ne tänään kun mulla ei ole mihinkään kiire. Pääsee näkemään mitä siinä on tapahtunut. Nyt kämppä on siisti ja sain pyykit pestyä. Siivosin eilen aamulla. Voin sanoa että tykkään siivota. Aloittaa aina heti aamulla sen niin loppupäivän voi ottaa sitten rennosti. Laitan aina musiikkia soimaan kun siivoan. Se on ollut nyt hyvä että tämä viikko on sujunut tosi hyvin. Ei ole ahdistanut tai ollut harhoja. Eikä ole onneksi joutunut syömään rauhottavia. Nyt mulla menee taas hyvä kausi.
Sen näkee sitten kun alkaa iltaisin tulla pimeää ja aamulla on pimeää niin että onko silloin hyvä olo vai alkaako masentaa? Sitä ei voi vielä tietää mutta mä toivon että selviän. Mulla on onneksi kaverit jotka piristää mua joka päivä. Niistä mä saan paljon voimaa jaksaa.
Ollaan nyt parhaan kaverin kanssa laitettu viestiä ja tänään ajattelin soittaa sille. Kysellä miten se pärjäilee. Toivon että sillä on kaikki hyvin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.