IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Roope on mun suosikki big brotherista.Sunnuntai 20.09.2020 07:46

Viikko taas kohta mennyt. Kohta alkaa lokakuu. Syyskuu on mennyt tosi nopeasti. Mutta ihan hyvin on onneksi mennyt tämä kuu.
Eilen mulla oli aamulla tosi hyvä olo, mutta sitten iltapäivällä alkoi ahdistaa ihan kauheasti. Olin silleen että mitä mä teen? Niin lähdin sitten liikuntapuistoon treenaamaan. Mun oli tarkoitus mennä sinne. Olin siellä noin tunnin treenaamassa. Mikä teki tosi hyvää ja sitten sen jälkeen oli taas hyvä olo. Oli tosi lähellä että olisin ottanut sen rauhottavan. Mutta mä selvisin onneksi ilman sitä! Pakko sanoa että kun alkaa ahdistaa, niin lähtee vaikka salille tai lenkille niin siinä saa sitten ihan muuta ajateltavaa. Mulla tuo ainakin toimii. Tänään pitää katsoa eilinen bb jakso ja nähdä ketkä joutuvat häätöäänestykseen. Tänään sitten selviää kuka lähtee. Mun suosikki bb asukas on ehdottomasti Roope!
Se on vaan niin paras. Niin positiivinen ihminen. Sekä iloinen.
Toivon että Roope voittaisi big brotherin. Alkuun en tiennyt tykkäänkö siitä mutta nyt tykkään! Mun on pakkoa sanoa että big brother on ihan parasta viihdettä. Se on niin kiva kun se jakso tulee joka päivä.
Tuo vähän iloa tähän koronatilanteeseen. Olen menossa taas tänään aamulenkille. Siitä on nyt tullut joka päivä tapa. Voin sanoa että tykkään kun lähtee aamulla lenkille. Siinä jotenkin päivä lähtee aina hyvin käyntiin. Saa samalla raitista ilmaa. Nyt aamut ovat olleet aika viileitä. Olen pukenut aina hyvin päälle kun menen ulos aamulla.
Sitten siinä lämpenee kun kävelee. Ensi viikolla aijon käydä nyt useasti siellä liikuntapuistossa. On luvattu hyvää säätä ensi viikolle.
Aijon liikkua sitten paljon ulkona. Nauttia syysilmasta.
Sekä auringosta mikä paistaa vielä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.