IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilinen päivä tuntui todella oudolta. Sen takia koska paras kaveri muutti eilen. Tuli jotenkin semmoinen tyhjä aukko. Paras kaveri soitti mulle eilen ja sanoi että kaikki on hyvin. Oli saanut kaikki tavarat purettua ja laittanut paikalleen. Tänään taas soitellaan. Se on hyvä että sillä on kaikki hyvin. Menen sitten sunnuntaina kylään. Ajattelin viedä pullaa. Juodaan pullakahvit. Jutellaan niitä näitä. Paras kaveri on ollut niin innoissaan tuosta sen muutosta. Se on vaan hyvä juttu. Kyllä se pärjää.
Laskin että kuinka pitkä matka parhaan kaverin luokse on. Puolitoista kilsaa. Ei ole pitkä matka. Juuri sopiva. Sinne kävelee kymmenessä minuutissa. Mun olo on ollut aika hyvä nyt. Ei ole ahdistanut yhtään.
Olen ulkoillut paljon ja ajattelin tänäänkin ulkoilla. Käydä lenkillä.
Tekee mielelle ja kropalle tosi hyvää. Tänään taas katson eilisen bb jakson. Se on hyvä että nuo jaksot tulee tuonne ruutuun niin sieltä voi katsoa koska vaan. Katson sen kun tulee hyvä hetki. Niin ja tänään pitää katsoa nuo Temptation island suomi jaksot. Saa nähdä mitä siinäkin on taas tapahtunut. Peitto on varmaan heilunut taas.
En yhtään ihmettele. Salkkarit jäi eilen aika jännään kohtaan. Luulen että Aino selviää. Joku pelastaa sen. No tänään näkee mitä tapahtuu.
Kävin eilen siellä verikokeissa. Pääsin etuajassa mikä ei haitannut yhtään. Pääsi nopeammin sieltä sitten pois. Nyt kun olen käynyt taas verikokeissa niin saan taas haettua leponexit. Menen varmaan käymään tänään apteekissa. Pitää hakea karpalokapseleita. Alkaa olla loppu. Käyn tänään hakemassa ne niin on niitä sitten taas. Onneksi se pieni paketti maksaa vaan sen noin 12 euroa ja siinä on 20 kapselia. Eipähän tule tulehduksia kun niitä syö joka päivä.
Mutta nyt nauttimaan viikonlopusta. Vietän kavereiden kanssa aikaa.
Mikäs sen parempaa. Huomenna mennään poikaystävän kanssa kärkkäiselle pyörimään. Katsomaan mitä kaikkea sieltä löytyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.