IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Löysin kivan laukun.Lauantai 17.10.2020 07:40

Ihanaa kun on viikonloppu. Saa taas vähän kerättyä voimia. Tänään on ohjelmassa että ollaan menossa käymään kärkkäisellä poikaystävän kanssa ja käydään samalla subwayssa syömässä subit. Tulee todella kiva päivä. Huomenna sitten olen menossa parhaan kaverin luokse kylään. Näkee sen uuden kämpän. On varmasti hieno. Sekä on kiva taas nähdä parasta kaveria. Olo on ollut todella hyvä viime päivinä.
Ei ole edes pitkään aikaan ollut harhojakaan. Mikä on vaan hyvä merkki. En ole vieläkään kerennyt katsoa noita tämän viikon temptation island suomi jaksoja. Koitan ne katsoa tässä viikonloppuna. Luin uutisista että yksi pari taas lähtee kesken kaiken. Ne oli Viivi ja Lance.
Ei tullut mitenkään yllärinä. Kävin eilen ekaa kertaa tuolla halpa alli nimisessä liikkeessä. Löysin sieltä kivan keltaisen laukun. Mikä maksoi vaan 30 euroa. Halusin ihan vähän shoppailla jotain kivaa. Tuo laukku oli kiva löytö. Otan sen tänään käyttöön. Heräsin jo tänään vähän ennen seitsemää. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin.
Nyt olen ihan hereillä. Aijon nauttia tästä päivästä. Menen varmaan lenkille taas illalla jos on hyvä ilma. Olin eilenäkin lenkillä. Oli kiva ilma ulkona. Katson tänään taas big brotheria. Mulla on pari jaksoa katsomatta. Olen pikkasen siinä jäljessä mutta hyvin pysyn siinä mukana. Katson sitä sitten tänään illalla. Kun on aikaa.
Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis vaan päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.