IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ostan uuden puhelimen keväällä.Keskiviikko 20.01.2021 07:29

Aamu taas lähtenyt hyvin käyntiin. Uskon että tänään on tulossa hyvä päivä. Eilenä mua vaan väsytti ja nukutti. Nukuin jopa päikkärit. Illalla menin jo ajoissa nukkumaan. Nukuin hyvin viime yönä ja jaksoin herätä tuossa puoli seitsemän. Tein eilenä ruoaksi kinkkukiusausta. Tuli hyvää. Laitoin siitä loput tuonne pakkaseen. Syön sitä sitten taas jossain vaiheessa. Tänään teen jauhelihakastikkeen ja pastaa. Hyvä ja nopea ruoka tälle päivälle. Tänään taas lenkki aamulla ja illalla. Pakko sanoa että tuo liikunta tekee vaan mulle hyvää. Mielummin mä lähen lenkille kun taas otan tuon rauhoittavan. Yleensä mä teen niin että kun alkaa ahdistaa niin mä lähen ulkoilemaan. Sitten kun saa raitista ilmaa niin se heti helpottaa oloa. Mutta jos on todella paha ahdistus ettei mikään auta, niin sitten otan sen rauhoittavan. Onneksi se lääke alkaa heti vaikuttamaan alle viidessä minuutissa. Sitten se ahdistus häviää.
Rauhoituu ja rentoutuu. Viimeksi mä otin sen rauhoittavan pari viikkoa sitten. Silloin kun olin menossa ostamaan sitä uutta talvitakkia. Onneksi otin sen lääkkeen silloin. Sen jälkeen en ole syönyt rauhoittavia.
Se on vaan hyvä että syön niitä todella harvoin. Silloin kun mä sairastuin niin jouduin syömään niitä jatkuvasti. Pakko sanoa että olin aika lääkkeissä ja sekaisin silloin. Mutta nyt mun elämä on aika hyvässä tasapainossa. Olen siitä iloinen. Rahatilanne on hyvä tällä hetkellä. Saan taas ensi kuun alussa siirrettyä rahaa säästötilille. Ainakin sen 50 euroa.
Nyt alan vaan säästämään. Mun pitää hankkia uusi puhelin sitten jossain vaiheessa mutta sillä ei ole kiire. Tuo edellinen toimii vielä.
Mennään sitä sitten ostamaan poikaystävän kanssa. Varmaan tuonne Dna liikkeeseen mennään. Sieltä mä ostin sen mun uuden tabletin viimeksi. Hyvin on se tabletti toiminut. Ajattelin jos vaikka yli 200 eurolla saa sen uuden puhelimen. Maksan sen sitten kerralla.
Sitten kun se on maksettu niin ei tarvitse miettiä sitä.
Puhelimen värillä ei ole oikeastaan väliä kunhan se toimii.
Varmaan keväällä käyn ostamassa sen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.