IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on pääsiäinen. Olen sitä menossa viettämään poikaystävän luokse. Poikaystävällä on vapaata nyt töistä niin meillä on nyt hyvin aikaa toisilemme. Päästään viettämään laatuaikaa. Pitää muuten miettiä mitä söisi pääsiäisenä. Pitää poikaystävän kanssa vähän suunnitella. Pizzaa mun tekee mieli jos vaikka sitä tekisi. Viime viikonloppuna me tehtiin semmoisia minipizzoja mitkä oli aika hyviä.
Nyt voisi vaikka tehdä isomman pizzan. Tänään olen menossa sinne apteekkiin hakemaan sitä leponexia. On sitten sitä lääkettä taas.
Käyn tuossa päivällä hakemassa. Rahaa on tullut taas tänään ja ensi viikolla tulee lisää. Pärjää taas tämän kuukauden. Nyt alkoi huhtikuu.
Nopeasti tuo maaliskuu meni. Uskon että tämäkin kuukausi menee äkkiä. Olo on ihan ok tällä hetkellä. Eilenä illalla mulla oli kova närästys.
Mulla on harvoin mitään närästystä. Ei tuntunut kauhean kivalta.
Mutta nyt kun mä heräsin niin se on mennyt jo ohi. Mä en tiedä yhtään että mistä se johtui koska mä söin eilenä ihan normaalia ruokaa.
No välillä noita sitten vaan tulee. Eka mä pelkäsin että saan jonkun sydänkohtauksen. Onneksi ei ollut se. Tänään pitää taas siivota.
Alan heti taas siivota kun saan blogin kirjoitettua. Pitää alkaa myös pakkailemaan kamoja. Mitä tarvitsee viikonlopuksi. No onneksi mulla on hyvin aikaa siivoilla tämä aamu. Ei ole mikään kiire. Pitää pakata ulkoiluvaatteet mukaan viikonlopuksi jos vaikka käy lenkillä.
Tulee sitten jotain liikuntaa viikonlopulle. Siellä missä poikaystävä asuu niin on hyviä lenkkireittejä. Pitää muuten tehdä kauppalappu mitä ostaa kaupasta viikonlopuksi. Eli ruokaa ja juomaa.
Ostetaan taas puoliksi ruoat poikaystävän kanssa. Niin me teemme aina. Ettei toisen tarvitse maksaa kaikki. Mutta. Varmasti tulossa mukava pääsiäinen. Aijon vaan nauttia. Toivon että aurinko paistaa viikonloppuna ja että on lämmin. Mä taas nautin tästä hyvästä olosta mikä on tällä hetkellä. Mutta. Nyt siivoilemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.