IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa kun ei ole kiire!Perjantai 09.04.2021 06:44

Viikonloppu. Tämä viikko on mennyt taas nopeasti. Mutta pakko sanoa että hyvin on viikko mennyt. On ollut hyvä fiilis koko ajan. Ei yhtään masennusta tai ahdistusta. Kävin eilenä apteekissa ja kaupassa. Nyt on taas leponexia ja kahvia. Ei ole ihan heti loppumassa. Tänään mä heräsin jo ennen herätyskelloa. Aamukahvit on juotu. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Mulla ei ole mihinkään kiire. Ei tarvitse muualle lähteä kun lenkille. Aamulenkki on taas tänään ja menen varmaan vielä illalla lenkille. Mä lenkkeilen joka päivä. Siitä on tullut mulle harrastus.
Eikä maksa mitään. Paino on pysynyt hyvänä kun lenkkeilen. Olen huomannut tämän. Jaksan kävellä pitkiä matkoja. Mikä on vaan hyvä niin tulee askelia. Kaipaan kuntosalia mutta kyllä sinne sitten varmasti pääsee jossain vaiheessa. Menen heti kun vaan pääsee. Alan sitten käymään siellä pari kertaa viikossa. Odotan että ilmat alkaa lämmetä kunnolla niin menen sinne liikuntapuistoon. Mikä on tuossa lähellä.
Siellä alan sitten kunnolla treenata. Koitan käydä siellä useasti. Niin se on aika sama kuin kävisi salilla. En ole vielä katsonut tämän viikon temppareita. Varmaan katson ne jaksot tänään. Saa nähdä mitä kaikkea siinä on taas tapahtunut. Paljon draamaa varmasti tiedossa.
Katselin koko iltapäivän eilenä jersey shorea. Olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Pakko myös myöntää että olen sen ohjelman fani. Fanitan sitä yhtä paljon kuin big brotheria. Ai niin toukokuussa tulee se julkkis big brother. Pakko katsoa. Innolla jo haluan tietää ketä sinne taloon menee. Se selviää kyllä. Mutta nyt perjantai musiikit soimaan ja alan nauttimaan viikonlopusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.