IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ikävä parasta kaveria.Lauantai 10.04.2021 06:38

Mulla oli eilenä vähän lämpöä. Varmaan johtui siitä koronarokotteesta.
Makoilin koko iltapäivän sohvalla kun myös väsytti. No toivon että nää sivuoireet alkaa jo pikkuhiljaa hävitä. Kyllä tää tästä. Paras kaveri soitti mulle eilenä. Juteltiin niitä näitä. Ei enää mene kauaa niin näemme taas.
Ei olla nähty pitkään aikaan tämän koronan takia. Mutta onneksi voi soitella. Sitten kun taas näemme niin juhlitaan. Menen parhaan kaverin luokse kylään. Onneksi paras kaveri asuu ihan tässä lähellä. Ei ole pitkä matka. Varmasti sitten kesällä näemme paljon. Ihan parasta. Mä ja paras kaveri ollaan tunnettu toisemme jo 13 vuotta. Olemme edelleen ystäviä. Kaikkea ollaan koettu näiden vuosien aikana. Paljon hyviä muistoja. Lisää muistoja tulee varmasti lisää. Hyviä sellaisia.
Fiilis on ihan hyvä tällä hetkellä. Aamu on lähtenyt hyvin taas käyntiin.
Voi olla etten mene nyt aamulenkille koska tuolla ulkona on aika kurja keli. Jos päivällä on hyvä sää niin sitten menen lenkille. Eilenä taas katselin jersey shorea. Tänään varmaan taas katson sitä. Hyvin on aikaa katsoa. Mulla ei ole mikään kiire mihinkään. Voi vaan olla.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. On leponexia, masennuslääkettä...ei ole ihan heti loppumassa. Mä en enää muista koska mä olen syönyt viimeksi rauhoittavia. Siitä on todella pitkä aika. Hyvin olen pärjännyt ilman niitä mikä on vaan hyvä juttu. Mulla ei ole ollut harhojakaan pitkään aikaan. On ollut nyt hyvä kausi. Mutta sitä paskaa sitten tulee taas niskaan jossain vaiheessa. Eli harhat ja ahdistus. Siinä vaiheessa mä otan sen rauhoittavan lääkkeen. Mikä onneksi alkaa vaikuttaa heti kun sen ottaa. Voin sanoa että on todella vahva lääke. Se rauhoittaa heti. Alle viidessä minuutissa.
Toivon että tänään olisin vähän pirteämpi mitä eilenä. Mutta jos väsyttää niin väsyttää. Hetki ja päivä taas kerrallaan vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.