IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Söin eilenä suklaata.Tiistai 13.04.2021 06:53

Nyt on taas käyty verikokeissa. Kun menin niin ajat olivat vähän myöhässä mutta pääsin. Nyt saa taas haettua leponexia. Mun ei vielä tarvitse hakea koska mulla on vielä leponexia jäljellä. Sitten kun alkaa loppumaan niin haen sitä lisää. Eilenä oli kyllä todella lämmin päivä. Ihan hiki tuli kun kävelin tuolla ulkona. Mutta oli ihan kiva että aurinko paistoi.
Tänään mä koitan saada pestyä pyykit. Onneksi mulla on hyvin aikaa pestä tänään koska mulla ei ole mikään kiire. Ensin menen aamulenkille niin sen jälkeen alan pesemään. Ruokaa pitää myös tehdä tänään.
Tänään taas menen kaverin luokse kylään. Illalla. Näemme aina melkein joka päivä. Se aina piristää mieltä kun näkee kavereita. Mulla on ihanat kaverit mun elämässä. Ollaan tunnettu jo yli 10 vuotta.
Ilman niitä en selviäisi. Kävin eilenä tokmannilla. Mun alkoi tehdä mieli suklaata niin kävin ostamassa. Ostin fazerin valkosuklaalevyn.
Se on yksi mun lempi suklaa. Söin sen eilenä kokonaan. Nyt en taas aijo hetkeen syödä suklaata. Välillä tekee vaan mieli. Odotan jo innolla kesää.
Sieltä se alkaa pikkuhiljaa tulla. Pääsee viettämään aikaa taas parhaan kaverin kanssa. Uskon että tulee mukava kesä. Pitää syödä silloin paljon jäätelöä kun tulee lämmin. Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu.
Masennuslääke. Muita lääkkeitä mulla ei mene aamulla. Masennuslääke on auttanut mua paljon. Syön sitä jatkossakin. Se lievittää ahdistusta.
Kun sen lääkkeen ottaa aamulla niin aamut eivät tunnu niin ahdistavilta. Join äsken aamukahvit. Aamukahvi on päivän paras juoma. Juon sen aina mustana. Nyt on taas kahvia sen verran ettei ole ihan heti loppumassa. Onneksi tänään ei ole kamala kiire niin saa ruoan tehtyä rauhassa. Mutta nyt kerään kaikki pyykit valmiiksi mitä pitää pestä. Alan kuunnella taas musiikkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.