IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Väsynyt fiilis.Maanantai 10.05.2021 06:51

Maanantai. Viikon paskin päivä. Ulkona on todella kiva ilma. Vettä vaan sataa. Kiva kävellä tänään tuonne terveyskeskukseen verikokeisiin. Pakko ottaa sateenvarjo mukaan ettei kastu pahasti. Aamulla oli semmoinen olo ettei olisi jaksanut nousta ylös. Mutta pääsin ylös. Join äsken aamukahvit.
Aamu lähtenyt vähän hitaasti käyntiin. Olo on vähän vielä väsynyt.
Pitää taas tänään jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Masennuslääkettä haen tällä viikolla. Niin sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Leponexia pystyy taas hakemaan kun on käynyt verikokeissa. Kun olen käynyt verikokeissa niin menen kauppaan. Olen jo suunnitellut ruokia. Mitä teen tällä viikolla.
Menen aamulenkille taas ellei sada ihan kaatamalla vettä. Olin eilenä lenkillä iltapäivällä niin ehdin tehdä sen lenkin ennen kun vesisade tuli.
Saa nähdä millainen viikko on tulossa. Varaudun siihen että saatan olla tällä viikolla väsynyt. Koska viime viikko meni ihan hyvin. Jos tämä viikko menee taas päin persettä niin se menee. Mä selviän siitä varmaan jotenkin. Nyt vaan taas hetki ja päivä kerrallaan. En aijo todellakaan miettiä vielä huomista. Keskityn taas tähän päivään. Jos mulle iskee taas ahdistus niin sitten se tulee. Onneksi on rauhoittavia. Mitkä auttaa siihen jos tulee todella huono olo. Odotan taas että aurinko tulee taas esiin.
Piristäisi paljon mieltä kun taas vesiade. Huomenna vissiin pitäisi paistaa aurinko. Katselin taas eilenä jersey shorea. Mä olen niin jäänyt siihen ohjelmaan koukkuun. Ihan paras. Olen Pauly D fani. Niin mahtava tyyppi. Positiivinen ja iloinen. Ihan niin kuin minä. Mulla on vielä pari kautta jersey shorea jäljellä. Toivon kovasti että tulee uusia kausia siitä. Olen ohjelman fani. Aloin katsomaan jerseys shorea viime vuoden lopulla. Olin ensin että mikä ohjelma tämä on? Aloin vaan katsomaan. Siinä on paljon draamaa. Pakko sanoa.
Saa nähdä mitä kaikkea salkkareissa tapahtuu tällä viikolla. Innolla haluan nähdä. Varmasti vaikka mitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.