IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aamulenkille pururadalle.Tiistai 15.06.2021 06:58

Tiistai aamu. Jaksoin taas nousta ajoissa ylös. Pakko sanoa että olen aamuihminen. Tykkään näistä aamuista sen takia koska saa herätä rauhassa, juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Näin mun aamut lähtee käyntiin. Kävin eilenä kaupassa. Nyt on taas ruokaa muutamaksi päiväksi.
Tänään teen nakkikeiton. Se on yksi hyvä ruoka mitä tykkään välillä tehdä. Koitan syödä aina jonkun keiton viikolla. Teen myös tällä viikolla ruoaksi kinkkukiusausta, mifukastiketta, carbonarakastiketta..niiden kastikkeiden kanssa pastaa tai makaronia. Hyviä ruokia tällä viikolla.
Kun syö niitä niin jaksaa hyvin. Sain eilenä pestyä pyykit. Pesen pyykkiä sitten taas ylihuomenna. Samalla kun siivoilen. Varmaan jo huomenna aloitan siivoilut. Osan ainakin siivoan. Tänään olen menossa aamulenkille tuonne pururadalle. Sitten kun tulen lenkiltä, niin alan tekemään sitä keittoa. Odotan jo innolla viikonloppua. Olen menossa taas poikaystävän luokse. Poikaystävä tulee varmaan hakemaan mut sitten moottoripyörällä.
Pääsee sen kyytiin taas pitkästä aikaan. Kivaa. Tykkään olla moottoripyörän kyydissä. Mulla on oma kypärä. Poikaystävä silloin osti sen mulle muutama vuosi sitten ja on edelleen hyvässä kunnossa.
Se on sinivalkoisen värinen missä on hieno kuvio. Pitää sitten pakata kaikki kamat reppuun. Koitan olla ottamatta kauheasti vaatteita. Vähän vaihtovaatetta mukaan. Ulkona on taas kiva ilma. Kiva lähteä kohta lenkille. Syön taas aamupuuron niin jaksaa lenkkeillä. Kohta otan aamulääkkeen. Käyn sitten ensi viikolla vasta hakemassa sitä leponexia lisää. Ostan samalla ne karpalokapselit. Rahaa tulee ensi viikolla niin hyvin pystyy ostamaan ne kapselit. Juhannus alkaa lähestyä. Olen menossa poikaystävän luokse sitten juhannuksena. Jos olen vaan silloin hyvässä kunnossa. Pitää taas nyt elää hetki ja päivä kerrallaan. Onneksi tämä viikko on alkanut ihan kivasti. Ei nyt ahdista mikä on hyvä.
Eikä masenna. Kiitos lääkityksen. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Tiskaan samalla. Uskon että tästä tulee hyvä päivä.
Nautin kesästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.