IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen nyt lähdössä viikonlopuksi vanhempien luokse. Ei olla nähty taas vähään aikaan. Olin viimeksi heinäkuussa vanhempien luona. Lähden vasta iltapäivällä. Isä tulee hakemaan mut. Alan kohta pakkailemaan kamoja krjoitan eka blogin. Aamu taas lähtenyt kahvilla hyvin käyntiin. Heräsin taas viiden jälkeen. Olen ihan hereillä. Tästä tulee hyvä päivä koska parhaalla kaverilla on synttärit tänään. Menen sen luokse kahville kaverin kanssa. Ihanaa päästä antamaan synttärilahja. Paras kaveri varmasti tykkää siitä. En ole vielä päättänyt että mitä puen päälle tänään.
Vaatekriisi iski taas pitkästä aikaan. No mulla on kaappi täynnä vaatteita niin löydän kyllä jotain. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Kivaa kun alkaa taas viikonloppu. Pääsee rentoutumaan. Sitten taas jaksaa ensi viikon kun on levännyt. Pakko sanoa että nopeasti tää aika vaan menee. Lokakuun puoliväli on jo nyt! Siitä tulikin mieleen että tänään pitää maksaa pari laskua pois. Maksan ne tässä aamulla ja samalla näkee paljon tilille jää rahaa. Nyt kun on katsonut big brotheria niin voi että sitä Pekkaa kun meni leikkaamaan ne hiukset! Todella järkevä kampaus. Vitsit mä repeilin kun sen hiukset leikattiin. Nauratti vaan se tilanne. Hyvää bb viihdettä taas! Saa nähdä että kumpi joukkue voittaa ja kumpi joutuu häätöäänestykseen. Vielä voi tapahtua ihan mitä vaan. Jännäksi taas menee. Mä toivon että Sami ei lähde talosta vielä. Se on vaan mun lemppari. Olen myös tosiaan alkanut tykätä Jasmiinasta. Sekin on vaan jotenkin huvittava asukas. Sanoo suoraan mitä ajattelee ja on mielipiteitä. Noorasta mä en tykkää yhtään. Saisi lähteä talosta.
Turha asukas. Olen alkanut tykätä myös Samirista. Ihan hyvä tyyppi.
Alkuun olin että tykkäänkö vai ei. Ajatella on että bb on nyt puolivälissä. Tuntuu että se olisi vasta alkanut. On ollut hyvä kausi.
Toivon että ensi vuonna tulee big brother taas. Paras kaverikin on bb fani. Puhutaan aina siitä. Mutta nyt alan pakkailemaan, kuuntelemaan musiikkia ja maksan laskut. Nyt nautin viikonlopusta. Tovottavasti on hyvä sää viikonloppuna niin mennään äidin kanssa lenkkeilemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.