IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä että Maiju lähti bb talosta.Maanantai 18.10.2021 05:39

Mukava viikonloppu oli vanhempien luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan.
Tehtiin kaikkea rentoa tekemistä. Käytiin äidin kanssa lenkillä, nukuin päikkäreitä, saunottiin..parasta oli se ettei ollut mikään kiire. Pitää alkaa taas useammin käydä vanhempien luona. Se on yksi mun tavoite taas.
Uusi viikko taas alkaa ja olen tänä aamuna herännyt neljän jälkeen.
Heräsin ennen herätyskelloa. Aamukahvit on taas keitetty. Onneksi tuo kofeiini herättää kivasti. Arki alkaa taas ja olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä vielä. Saa nyt nähdä millainen viikko on tästä nyt tulossa. Toivon että on mukava viikko. Varaudun siihen jos alkaa pahasti ahdistamaan.
Mulla on rauhoittavia jos tulee todella huono olo. Se rauhoittaa heti oloa kun sen ottaa. Tänään pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää tällä viikolla hakea leponexit. Verikokeet mulla on sitten viikon päästä päivällä. Pitää mennä piikille. Hyvä että Maiju lähti bb talosta. Pakko sanoa että oli todella hiljainen talossa. Ei tullut yhtään esiin.
Sami ja Jasmiina jäivät onneksi taloon vielä. Mun suosikit. Saa nähdä millainen viikkotehtävä on taas tällä viikolla. Innolla haluan nähdä.
Tänään pitää pestä pyykkiä. Sekä salitreenit taas illalla. Kivaa mennä salille. Nyt on taas intoa liikkua kun sai levättyä viikonloppuna. Kävin eilenä iltapäivällä lenkillä kun aurinko paistoi kivasti. Kaupassa pitää varmaan käydä tänään. No mulla on aamulla aikaa ja saa pyykit myös hoidettua tänä aamuna. Teen ruoaksi ainakin tällä viikolla nakkikeiton.
Toinen ruoka on mifupastavuoka. Se on yksi mun suosikki. Helppo. Pitää olla vaan 20 minuuttia uunissa. Puuroa pitää myös ostaa lisää koska alkaa taas kohta loppumaan. Menen taas pyörällä kauppaan.
Otan repun niin saan siihen pakattua kaikki. Pitää pukeutua lämpöisesti päälle koska tuolla alkaa jo olla aika viileää. Kohta pakkaset tulee ja ehkä se lumi. Onneksi mä omistan monta talvitakkia. Vuosi sitten sain uuden talvitakin minkä äiti osti mulle luhta myymälästä joululahjaksi.
Olo kallis takki mutta se lämmittää. Kestää varmasti useamman vuoden. Onneksi mä omistan hyvät toppahousut mitkä lämmittää.
Ei pitäisi tulla kamalan kylmä talvena kun on tuommoinen vaatetus.
Olen varautunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.