IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sählyä taas tänään. :)Tiistai 19.10.2021 06:21

Tiistai. Tänään on jonkin verran ohjelmaa tälle päivälle niin ei ole tulossa tylsää päivää. Aamulenkille taas tässä aamulla, teen ruoaksi nakkikeiton, aijon katsoa eilisen bb jakson, sählypelit on taas kolmelta, näen yhtä mun kaveria illalla...vauhdikas päivä. Saa nähdä millaiset pelit on tänään. Paras kaveri on tulossa myös pelaamaan niin on kiva nähdä sitäkin. Saa nähdä ollaanko samassa joukkueessa vai eri joukkueessa. Eilenä oli todella hyvät salitreenit. Sai purettua vitutusta mikä mulla oli koko maanantai päivä.
Välillä vituttaa ja ärsyttää. Ei sitä aina jaksa olla iloinen ja positiivinen.
Ehkä tänään olen vähän iloisella tuulella mitä eilenä. Maanantai päivästä selvitty. Nyt alkaa taas viikko helpottaa. Maanantai on viikon paskin päivä.
Kohta se perjantai sieltä sitten taas tulee ja on siitä iloinen! Sain pyykit eilenä pestyä. Pesen taas pyykkiä ylihuomenna. Lakanat ja loput vaatteet. Pesen pyykkiä aina pari kertaa viikossa. Mikä on hyvä niin saa kaikki pestyä. Pitää katsoa koska menen apteekkiin hakemaan leponexit. Loppuviikosta voisin mennä koska mä käyn samalla kaupassa. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Masennuslääkettä on vielä paljon jäljellä. Se riittää tämän vuoden loppuun. Ai niin pitää ottaa aamulääkkeet kohta. Aamupalaksi syön puuroa niin jaksaa lenkkeillä aamusta. Menen pururadalle taas lenkille. Se on mun lempi lenkkeilypaikka. On ihanan hiljaista ja rauhallista. Siellä on myös kuntoportaat mitä käyn aina välillä testaamassa. Itse asiassa voisin käydä niissä tänään. Tulee taas paljon liikuntaa tälle päivälle mikä vaan tekee hyvää kropalle ja mielelle. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa.
Innolla aijon katsoa eilisen bb jakson. Niin haluan jo nähdä millainen viikkotehtävä niillä on. Vissiin joku todella rankka. Näin ymmärsin kun katsoin sunnuntai bb jakson missä sanottiin siitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.