IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulu alkaa lähestyä.

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäriin.Tiistai 23.11.2021 06:23

Hammaslääkäriin tänään menossa. Yhdeltä on aika. Paikkaavat mun yhden hampaan kuntoon mikä on vaan hyvä juttu niin sitten mun kaikki hampaat ovat kunnossa. Pääsen tutulle hammaslääkärille joka on hoitanut mun hampaita ennenkin. Ei onneksi yhtään jännitä tai pelota mennä hammaslääkäriin. Menee ihan varmasti hyvin. Hammaslääkäri käynnin jälkeen mulla on taas sählypelit. Kerkiän juuri pelamaan sinne. Saa nähdä millaiset joukkueet on sitten taas tänään. Toivon että hyvät. Koitan tehdä taas monta maalia. Oli hyvät salitreenit eilenä. Kyllä huomaa kun on nyt käynyt salilla niin mulla on paino alkanut tippumaan sekä kroppa alkanut kiinteytymään. Mikä on vaan positiivinen juttu ja olen siitä erittäin tyytyväinen. Pääsen varmasti bikinikuntoon kesällä Jos jatkan nyt vaan samaan malliin. Kannattaa käydä salilla pari kertaa viikossa. Suosittelen.
Mulla se ainakin toimii. Sekin on hyvä että tuo kuntosali missä mä käyn on ihan tuossa kävelymatkan päässä. Siellä on hyvät laitteet sekä pystyy tekemään muitakin liikkeitä. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Ei onneksi ahdista nyt mikään. Uskon että ihan hyvin selviän tästä päivästä.
Aamu alkanut taas kahvilla. Onneksi kun saa kofeiinia niin se kummasti herättää. Aamukahvi on päivän paras juoma. Mulla on nyt paljon kulta katriina kahvia kun kävin tokmannilta hakemassa. Oli pakko koska se kahvi oli tarjouksessa. 3 kahvipakettia 8,50 eurolla. Aina kun kahvi on tarjouksessa niin ostan heti. Ensi kuussa mun pitää hakea taas masennuslääkettä. Hain sitä lääkettä viimeksi syyskuussa. Otan aina sen ison paketin mikä riittää moneksi kuukaudeksi. Pakko sanoa että on hyvä lääke mua se auttaa aika paljon. Se on aina hyvä että ottaa sen lääkkeen aina aamulla. Niin sitten päivä sujuu mukavasti. Mutta ei aina.
Välillä tulee huonoja päiviä. Uskon että tästä tulee ihan hyvä päivä vaikka on se hammaslääkäri.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.