IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Joulu alkaa lähestyä.

Selaa blogimerkintöjä

Oli todella hyvät pelit eilenä. :)Keskiviikko 24.11.2021 06:25

Hammaslääkärissä on taas käyty. Nyt mun ei tarvitse taas mennä vähään aikaan sinne. Nyt mun ylähammas on kunnossa. Ei siinä mennyt kuin 10 minuuttia niin se oli paikattu. Nopeaa toimintaa ja onneksi pääsin tutulle hammaslääkärille. Ajat oli 10 minuuttia myöhässä mutta ei se onneksi haitannut. Kerkesin sählypeleihin hyvin eilenä. Oli hyvät joukkueet ja pelit. Olin koko ajan hyökkääjä ja sain tehtyä 5 maalia. Sai taas aika hyvin juosta koko ajan pallon perässä. Loppu illan otin sitten ihan rennosti. Tänään on taas salitreenit illalla. Innolla olen menossa sinne. Viikon vikat treenit sitten voi loppuviikon ottaa rennosti.
Huomenna siivoan taas. Siivouspäivä. Hyvin saa huomenna pyykit myös pestyä. Lakanat taas. Sekä vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Eilenä illalla mulle tuli todella huono olo että jouduin ottamaan sen rauhoittavan. Onneksi mä otin sen niin sain nukuttua viime yönä. Nukahdin onneksi heti kun menin sänkyyn. Nyt aamu on alkanut hyvin eikä ole enää huonoa oloa. Hyvä että meni nopeasti ohitse. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Eikä enää tule sitä huonoa oloa. Olen muutaman bb jakson taas jäljessä. No mulla on sitten taas viikonloppuna aikaa katsoa kaikki jaksot.
Viimeiset bb jaksot niin sitten se loppuu. En osaa kyllä yhtään sanoa että kuka voittaa. Se voi olla ihan kuka tahansa. Tänään alkaa tempparit. Katson sen kaikki jaksot sitten ruudusta. Voi katsoa ihan koska vaan.
Saa nähdä onko hyvä kausi tulossa. Innolla haluan nähdä. Se on hyvä että tempparit alkaa kun bb loppuu. Tulee jotain katsottavaa viikolla salkkareiden lisäksi. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivoilla vähän keittiötä. Pitää tiskata sekä pyyhkiä tasot.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.