IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Masennuslääkkeet haettu.Tiistai 07.12.2021 06:10

Tiistai. Itsenäisyys päivä vietetty. Nyt arki taas alkaa. Tämä päivä tuntuu ihan maanantailta. kävin apteekissa eilenä hakemassa masennuslääkkeet.
Nyt on taas sitä lääkettä kolmeksi kuukaudeksi. Resepti piti nyt uusia taas niin saa haettua sitä lääkettä. En ole vielä saanut verikoe aikaa. No saan sen varmaan kohta. Tänään on taas sählypelit iltapäivällä. Saa nähdä millaiset joukkueet on tällä kertaa ja että kuka voittaa. Pelaan niin hyvin kun vaan pystyy. Aijon olla taas hyökkääjä. Salkkarit tulee taas tänään. Saa nähdä mitä salkkareissa tapahtuu tällä viikolla ja temppareissa. Katson ne tempparit jaksot sitten taas kun kerkiää eli ruudusta.
Aamulenkille olen varmaan taas tänään menossa jos vaan ulkona ei ole kamalan kylmä. Katson kohta paljon siellä ulkona on pakkasta.
Eilenä oli todella kireä olo ja vähän ahdisti, mutta nyt kun sain nukuttua viime yönä hyvin niin nyt on taas ok olo. Aamu alkanut ihan hyvin. Heräsin taas viiden jälkeen. Kohta alan maksamaan laskuja. Rahaa on tullut tänään. Maksan vuokran ja hammaslääkäri laskun. Sitten niitä ei tarvitse miettiä kun ne on maksettu. Soitin eilenä parhaalle kaverille Sillä on kaikki hyvin. Ei tarvitse olla huolissaan siitä. Pitää katsoa koska taas nähtäisiin. Ei olla nyt nähty vähään aikaan. Onneksi voi aina soitella jos ei näe. Nyt alan tiskaamaan. Sekä otan aamulääkkeet. Uskon että tulee mukava päivä. Kivaa mennä taas pelaamaan sählyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.