IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Odotan että kevät tulee.Keskiviikko 26.01.2022 05:57

Viikko mennyt tähän asti hyvin. On ollut hyvä olo mistä olen vaan taas nauttinut. Ei ole onneksi ahdistanut yhtään. Jaoin viikonlääkkeet dosettiin niin mun pitää taas ensi viikolla hakea lisää leponexia. Tänään ajattelin vähän siivota. Saa kämpän taas kuntoon. Pyykkiä pesen vasta huomenna.
Se on nyt hyvä että kevät alkaa lähestyä pikkuhiljaa ja alkaa tulla enemmän valoa ja aurinko paistaa. Lumet sulaa ja tulee lämmin. Kesää odotellen. Nopeasti jotenkin tää tammikuu taas mennyt kohta on helmikuu. Odotan jo innolla että pääsee taas kulkemaan sähköpotkulaudalla. En nyt talvella aijo käyttää sitä koska on niin liukasta.
No sitten keväällä, kesällä ja syksyllä voi kulkea sillä. Pitää akku ladata täyteen ennen kun alkaa liikkumaan sillä. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Voisi myös kohta vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn.
Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Aijon lenkkeillä ja näen varmaan yhtä mun kaveria illalla. Aijon varmaan tänään soittaa parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee. Soitellaan aina pari kertaa viikossa ja näemme kun tulee hyvä hetki. Paras kaveri asuu ihan tässä lähellä. Kävelymatkan päässä. Sain eilenä katsottua kaikki viikon salkkarit jaksot.
Nyt olen siinä ihan mukana. En ole vieläkään katsonut viime viikon tempparit jaksoja. No onneksi ne kaikki jaksot on ruudussa niin voi katsoa koska vaan. Aijon viikonloppuna katsoa kotkatua ja syke sarjoja eteenpäin. Vielä on monta jaksoa ja kautta jäljellä. Katsottavaa on paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.