IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Oli aamulla semmoinen olo ettei olisi jaksanut nousta sängystä ylös. Pääsin onneksi ja join äsken aamukahvit. On vähän väsynyt fiilis mutta kyllä se siitä. Ehkä mä piristyn jossain vaiheessa. Alan kohta siivota kirjoitan eka blogin. Viikko mennyt ihan mukavasti. En ole tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon olla täällä kotona. Teen kaikkea rentoa tekemistä koko viikonlopun. Eli aijon nukkua, katsoa sarjoja ja ohjelmia, käydä lenkillä, herkutella..nauttia siitä kun ei ole mikään kiire.
Paras kaveri soitti mulle eilenä. Juteltiin niitä näitä ja suunniteltiin että viikon päästä viikonloppuna menen sen luokse viettämään iltaa ja olen yötä. Juodaan, herkutellaan ja valvotaan. Toivotaan nyt ettei korona iske. Voi tapahtua ihan mitä tahansa tässä viikon aikana. Mulla on huomenna aamupäivällä suuhygienisti. Pitää sinne sitten mennä. Saa nähdä millainen lasku sitten siitä tulee ensi kuussa.
En eilenä illalla mennyt lenkille koska satoi ihan kauheasti lunta. Tänään pitäisi olla vähän parempi sää. Pääsee taas lenkille. Päätin että aijon käydä lenkillä joka päivä. Salille ei pääse vieläkään koronan takia.
Onneksi täällä on paljon lenkkireittejä niin voi aina vaihdella niitä ettei mene samaa lenkkireittiä joka päivä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan imuroimaan. Tästä tulee hyvä päivä. Odotan jo että tulee perjantai ja viikonloppu. Sitten aijon vaan nauttia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.