IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ruoanlaittoa ja liikuntaa.Tiistai 10.05.2022 05:43

Nyt on käyty verikokeissa. Pääsin etuajassa eikä se haitannut yhtään. Pääsin nopeasti sieltä sitten pois. Oli todella kiva ilma eilenä ulkona kun kävelin sinne terveyskeskuseen. Siinä tuli tehtyä samalla lenkki. Menen tänään aamulenkille tuonne pururadalle ja mulla on sählypelit taas kolmelta iltapäivällä. Kivaa mennä pelaamaan. Meillä on varmaan taas sekajoukkueet. Eilenä mulla oli illalla masentunut olo. En yhtään tiedä että mistä johtui ehkä olen vähän väsynyt. En aina jaksa olla iloisella päällä.
Olo tuntuu nyt ihan hyvältä. Aamu alkanut hyvin. Jaksoin nousta ajoissa ylös ja aloin keittämään aamukahvia. Kohta otan aamulääkkeet. Tänään teen ruoaksi nakkikeittoa. Yksi mun lempiruoka mitä teen usein. Huomenna teen jauhelihakastiketta ja pastaa. Hyvät ruoat parille päivälle.
Tänään pesen pyykkiä. Alan aamusta heti pesemään niin saa ne hoidettua. Huomasin kun jaoin eilenä lääkkeitä dosettiin niin mun pitää hakea tällä viikolla lisää karpalokapseleita. Syön niitä joka päivä niin ei tule mitään tulehduksia. Otan aina illalla sen kapselin iltalääkkeiden kanssa. Salkkarit on ollut nyt todella mielenkiintoinen. Kari ja Salla menivät vihdoinkin naimisiin vankilassa. Todella hauska on ollut katsoa niiden häitä. Pakko katsoa taas tänään. Sain katsottua eilenä yhden syke kauden loppuun ja nyt olen kymmenellä kaudella. On ollut todella jännittävä sekin sarja. Pakko sanoa että ehkä yksi parhaista sarjoista mitä olen koskaan katsonut. Alan varmaan tänään katsomaan sitä kymmenettä kautta. Ulkona paistaa näköjään aurinko. Piristää mieltä.
Uskon että tästä tulee varmasti parempi päivä mitä eilenä mutta Jos alkaa masentaa tai ahdistaa niin sitten ne olotilat tulee. Varaudun niihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.