IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä että ei ole ollut harhoja.Lauantai 14.05.2022 05:13

Eilenä oli todella mukava päivä ei yhtään onneksi ahdistanut. Aamu meni mukavasti ja nukuin eilenä tosi pitkät päikkärit. Melkein koko iltapäivän nukuin ja se teki todella hyvää. Sitten kun heräsin niin lähdin iltalenkille. Oli todella lämmintä ja aurinko paistoi. Tänään aijon mennä aamulenkille ja teen toisen lenkin taas iltapäivällä. Heräsin taas ennen herätyskelloa tänään nousin ylös ja join äsken aamukahvit. Onneksi kun juo ison kupin mustaa kahvia niin se herättää mut heti. Mulle riittää päivän aikana vaan yksi kuppi kahvia ja se on aina aamukahvi. Kun olin nuorempi niin join paljon enemmän kahvia. Nyt juon enemmän teetä. Vihreä tee on yksi mitä tykkään juoda paljon päivän aikana. Se on terveellinen juoma. Lisään sen sekaan aina hunajaa mielummin sitä kun sokeria. Odotan jo seuraavaa verikoe aikaa mikä on sitten kesäkuussa. Saan varmasti uuden ajan ensi viikolla. Olen huomannut että viime aikoina on ollut nyt ahdistusta mutta ei yhtään harhoja. Olen onneksi pystynyt olla silleen ahdistuksen kanssa etten ole joutunut ottamaan sitä rauhoittavaa lääkettä. Se on vaan hyvä juttu. Nyt kun mä lepään tämän viikonlopun niin uskon että jaksan taas ensi viikon. Hetki ja päivä kerrallaan.
Kerkesin eilenä katsoa pari jaksoa rantabaaria. Tänään jatkan sen sarjan katsomista. Vielä on 6 jaksoa katsomatta siinä on alkanut tapahtua taas.
Katsoin myös syke sarjaa eilenä ennen kun menin nukkumaan. Mulla on jäätelöä vielä pakkasessa mitä en ole vielä syönyt. Suklaajäätelöä missä on keksin paloja. Nam! Herkuttelen sillä tänään kun katson noita sarjoja eteenpäin. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella musiikkia.
Kuuntelen semmoista musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle. Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.