IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoinkin viikonloppu!Perjantai 16.09.2022 06:23

Vihdoinkin alkaa viikonloppu niin pääsee vähän lepäilemään. On ollut vauhdikas viikko. Aijon viikonloppuna nukkua, käydä lenkillä jos on hyvä sää, katsoa sarjoja ja ohjelmia, herkutella..Kaikkea rentoa ja mukavaa.
Eilenä mua alkoi yhdessä kohtaa ahdistaa niin paljon että oli pakko lähteä lenkille tuulettamaan vähän päätä niin se onneksi auttoi. Hyvä ettei joutunut ottamaan sitä rauhoittavaa lääkettä. Tänään kun mulla ei ole mikään kiire niin aijon nukkua päikkärit. En eilenä jaksanut mennä kauppaan niin tänään ajattelin mennä. Uusi yritys en mennyt myöskään apteekkiin. Nyt ajattelin ajella vähän polkupyörällä. Olen koko ajan kulkenut tuolla sähköpotkulaudalla kaikkialle. En jaksanut heti nousta ylös kun kello soi pääsin ylös vasta tuossa vähän ennen kuutta. No ei se mitään aloin keittämään aamukahvia ja se onneksi heti herätti mut.
Mulle tosiaan riittää päivän aikana yksi kuppi kahvia ja se on aina aamukahvi. Päivän aikana juon enemmän vihreää teetä tai tavallista teetä. Tykkään enemmän teestä kun kahvista. Mun on silti pakko juoda se yksi kuppi kahvia koska jos en juo niin mulle tulee heti pää kipeäksi.
Keitän myös aika vahvaa kahvia se ei saa olla laihaa. Olen pari bb jaksoa jäljessä. Kerkesin eilenä vähän katsoa sitä eteenpäin. Tänään ja viikonloppuna jatkuu katsominen. Tänään tulee vain elämää ja posse ne pitää katsoa myös. Katson ne myöhemmin tuossa viikonloppuna se on kätevää kun voi katsoa mtv palvelusta ja ruudusta koska vaan.
Olo on tällä hetkellä ihan ok otan kohta aamulääkkeet. Ensi viikolla pitää hakea lisää leponexia ja verikokeet mulla on taas 26 päivä tätä kuuta. Piikille pitää mennä että saa sen jälkeen hakea leponexia.
Kohta mun pitää myös hakea masennuslääkettä sekin alkaa kohta loppumaan. Nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta.
Perjantai fiilis päälle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.