IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen laihtunut pari kiloa. :)Perjantai 02.12.2022 05:40

Se on taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Saan taas levätä ja kerätä voimia ensi viikkoon. Olen itseni kanssa koska kavereilla on muuta menoa viikonloppuna. Se tekee ihan hyvää olla itsensä kanssa niin saa olla vähän rauhassa. Kun on levännyt viikonlopun niin jaksaa sitten ensi viikon taas ja nähdä kaikkia ihmisiä. Olo ja fiilis on edelleen hyvä. Eilenä oli aika mukava päivä sain siivottua, tein ruokaa, nukuin päikkärit, kävin lenkillä ja katsoin pitkästä aikaan syke sarjaa kun siitä oli tullut uusia jaksoja tänään varmaan taas jatkan sen katsomista. Pitää käydä tänään apteekissa ja kaupassa. Rahaa on tullut taas niin saa maksettua lääkkeet mitä pitää hakea eli leponexit ja karpalokapselit. Leponex lääke riittää aina pariksi viikoksi. Verikokeet mulla on sitten taas 19 päivä tätä kuuta. Pitää siellä aina käydä niin saa sitten ne leponexit. Olen syönyt leponex lääkettä siitä asti kun sairastuin skitsofreniaan. Onneksi olen nyt aika hyvin pystynyt elämään tätä elämää vaikka mulla on se sairaus. Välillä on huonoja päiviä mutta niistä aina sitten jotenkin selviää jos alkaa masentaa tai harhat iskee. Aamu alkanut mukavasti kiitos aamukahvin.
Otan kohta aamulääkkeet ja alan siivota keittiötä. En eilenä jaksanut pestä pyykkiä niin tänään uusi yritys jaksoin sentään siivota eilenä.
Tänään aijon taas käydä lenkillä eilenä oli kiva ilma ulkoilla. Teki hyvää kun sai raitista ilmaa ja tuli askelia. Voin sanoa että mun paino on hyvä tällä hetkellä olen normaalipainoinen. Olen myös laihtunut pari kiloa mistä yllätyin paljon positiivinen ja hyvä juttu! Pakko sanoa että olen nyt todella tyytyväinen mun kroppaan. Aijon käydä salilla edelleen niin kroppa pysyy hyvässä kunnossa. On ollut hyviä treenejä nyt salilla kun olen käynyt. Nyt musat soimaan ja nauttimaan siitä että viikonloppu alkaa tästä tulee hyvä päivä varmasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.