IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava päivä kävin apteekissa hakemassa lääkkeet ja kävin samalla kaupassa ostin kaupasta teetä, sipsiä ja limua. Herkuttelen niillä nyt tänä viikonloppuna. Kävin eilenä aamulenkillä kun oli kiva ilma aijon tänään myös lenkkeillä. Teen aamulenkin ja toisen lenkin iltapäivällä. Aamulenkin jälkeen aijon nukkua päikkärit. Kun olen viikonloppuisin täällä kotona niin nukun silloin päikkäreitä kun on aikaa ja siinä saa samalla aika hyvin levättyä. Nukun myös joka yö todella hyvin etten herää mihinkään ja menen aina ajoissa nukkumaan. Onneksi iltalääkkeet rauhoittaa ja ovat samalla hyvä unilääke. Mä nukahdan aina tuossa illalla vähän ennen kahdeksaa ja otan aina iltalääkkeet vähän ennen seitsemää illalla.
Katsoin eilenä melkein koko iltapäivän syke sarjaa nyt olen kaudella 12.
Todella jännittävä olen jäänyt siihen koukkuun. Aijon varmaan tänään jatkaa sen katsomista ja pitäisi myös jatkaa sitä the good doctor sarjaa.
Katsottavaa on paljon niin mulle ei ole tulossa tylsää. Saa ajan hyvin kulumaan kun katsoo lempi sarjoja. Tempparit aijon katsoa tänään niin näkee mitä siinä on taas tapahtunut. Paljon draamaa varmasti siinä taas ja siellä itketään iltanuotiolla ei mitenkään yllätä. Tänään yritän nyt saada pestyä mun pyykit. Olisin eilenä pessyt mutta pesukone oli koko ajan vaan varattu. Olo on ollut edelleen aika hyvä olen huomannut että tällä viikolla ei ole onneksi ollut kauheasti ahdistusta. Alkuviikko tuntui vaikealta mutta olo kyllä sitten helpottui. Masennuslääke minkä otan aina aamulla niin sekin lievittää hyvin ahdistusta hyvä että syön sitä lääkettä. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Heräsin tuossa viiden jälkeen. Otan kohta aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Mietin pitäisikö käydä tänään huvikseen tokmannilla? Mulla on nyt shoppailu kielto itselle etten nyt yhtään saisi ostaa uusia vaatteita.
Sitten kun tammikuu alkaa ja alennusmyynnit niin sitten vasta saisin shoppailla. Suunniteltiin kaverin kanssa shoppailupäivä tammikuussa joulun jälkeen kun alkaa alennusmyynnit. Sitä odotellen varmasti sitten löytyy jotain kivaa halvalla. Odotan nyt sitä hammaslääkäri laskua minkä aijon maksaa sitten heti pois kun se tulee. Luulen että se on varmasti jotain vähän yli 60 euroa ainakin? Saa nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.