IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uusi viikko taas alkaa hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa tämän viikon. Jaksoin nousta äsken ylös kun kello soi ja join aamukahvit. Eilenä oli kiva päivä mä kävin siellä tokmannilla ja löysin sieltä uudet yöhousut ja korvikset. Ne yöhousut oli tarjouksessa maksoi vaan 12 euroa ne on harmaan väriset ja niissä on taskut. Hyvä löytö koska mä tarvitsin ne uudet yöhousut koska edelliset oli jo kuluneet ja vanhat. Juu sorruin shoppailemaan mutta teki kauheasti mieli ostaa itselle jotain pientä kivaa.
Mulla meni vaan 15 euroa ne korvikset maksoi vaan 3 euroa. Aijon ottaa tänään käyttöön nuo korvikset. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun ei tarvitse tällä viikolla hakea mitään lääkettä koska kaikkia on. Huomasin kyllä tuossa että masennuslääkettä pitää kohta hakea lisää riittävät tämän vuoden loppuun. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä otan aamulääkkeet kohta. Uskon että tästä tulee mukava päivä aijon käydä lenkillä tänään ja illalla mä näen yhtä mun kaveria. Kohta alan pesemään pyykkiä niin saa ne hoidettua tässä aamulla. Eilenä katsoin loppupäivän taas the good doctor sarjaa ja sykettä. Hyviä sarjoja ovat olen jäänyt niihin ihan koukkuun. Sain katsottua eilenä tempparit siinä oli näköjään pientä draamaa kohta siinä alkaa varmasti tapahtua enemmän mielenkiinnolla haluan nähdä mitä tapahtuu. Jee, salkkarit tulee tällä viikolla taas innolla aijon katsoa. Siinäkin alkaa varmasti taas tapahtua. Kohta Vissiin salkkarit jää joulutauolle? No sitten ensi vuonna taas jatkuu uusin jaksoin.
Nyt otan aamulääkkeet, alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Parasta tässä päivässä on myös se ettei ole mikään kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.