IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään olen menossa yhden porukan kanssa kirkkoon laulamaan joululauluja ollaan tehty niin joka vuosi ja se on ollut ihan mukavaa. Tulee semmoinen joulufiilis päälle kun laulaa joululauluja tai sitten kuuntelee niitä. Voin sanoa että tuo piristää mun mieltä paljon tänään niin luulen ettei sitten tule sitä ahdistusta kun keskittyy vaan laulamiseen. Eilenä oli jo paljon parempi päivä mitä silloin maanantaina ja tiistaina. Siivosin jo eilenä ja pesin pyykit sekä kävin lenkillä kun oli kiva sää ulkoilla.
Eilenä katsoin sitten iltapäivän the good doctoria ja syke sarjaa. Olen kohta katsonut toisen kauden the good doctor sarjaa ja vielä on kolme kautta katsomatta. Vielä on paljon katsottavaa pakko sanoa että tuo on yksi parhaista sarjoista mitä olen katsonut. Sain eilenä katsottua salkkarit siinä on alkanut taas tapahtua niin innolla haluan tänään nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu siinä. Temppareita pitää myös katsoa koska tulee taas uudet jaksot tuonne ruutuun. Odotan että siinäkin alkaa sitten tapahtua enemmän. Sain eilenä maksettua laskuja pois ja tilille jäi vielä kiva summa rahaa niin hyvin pärjää. Kaverin kanssa tehdään se shoppailureissu tammikuun alussa kun alennusmyynnit sitten alkaa. Sitten on mukavaa shoppailla kun saa halvalla kaikkea kivaa. Katsoo mitä kaikkea kivaa sitten löydän. Käydään sitten myös syömässä jossain ja kahvilla pidetään kiva shoppailupäivä piristää varmasti mieltä.
Join aamukahvit äsken niin nyt olen ihan hereillä ja olo tuntuu ihan hyvältä. Otan kohta aamulääkkeet on hyvä että syön masennuslääkettä joka aamu koska se sama lääke lievittää hyvin ahdistusta. En aijo todellakaan lopettaa masennuslääkkeen syömistä koska se lääke auttaa mua todella paljon. Samoin kun leponex lääke auttaa skitsofreniaan.
Onneksi olen oppinut elämään tuon sairauden kanssa ja voin sanoa että elämä on jo paljon helpompaa. Siinä meni monta vuotta että tilanne on tämä. Mä olen aika onnellinen tällä hetkellä ja mun elämä on aika hyvässä tasapainossa vaikka sitten välillä alkaa ahdistaa. Onneksi ei sentään ihan joka päivä ahdista se ahdistus tulee jos olen todella väsynyt. Nyt olen ollut väsynyt ei sitä aina jaksa elän aina hetken ja päivän kerrallaan kun se ahdistus tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.