IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kannatti eilenä mennä sinne kirkkoon laulamaan joululauluja mun paras kaveri oli myös siellä päivän piristys kun näki sen. Huomenna olen menossa sen luokse viettämään pikkujouluja. Käyn tänään kaupoilla ostamassa juomat mitä juodaan ja sitten vähän joulupipareita. Mietin haluanko ostaa viinipullon? En ole juonut viiniä pitkään aikaan tekee kyllä nyt mieli voisi vaikka ostaa niin juodaan se parhaan kaverin kanssa puoliksi. Sitten aijon ostaa juomaksi siideriä ja lonkeroa. Ihan kivaa taas juoda pitkästä aikaan ja kivempaa vielä parhaan kaverin kanssa. Meille tulee varmasti hauska ilta. Herkutellaan siinä samalla kun juodaan katsotaan mihin asti sitten valvotaan huomenna.
Eilenä oli yllättävän mukava päivä pitkästä aikaan eikä mua onneksi ahdistanut pahasti. Tästä tulee myös hyvä päivä koska on perjantai ja viikonloppu alkaa. Aijon ehkä nukkua päikkärit tänään jos nukuttaa. Eilenä mä kerkesin nukkua puolen tunnin päikkärit. Heräsin tänään tuossa puoli viideltä kun kello soi aamukahvit juotu kohta otan aamulääkkeet.
Ihanaa kun tänään ei ole mihinkään kiire voi vaan olla. Aijon käydä lenkillä tänään päivällä niin tulee askelia ja liikuntaa taas tälle päivälle.
Illalla olen menossa sitten yhden kaverin luokse kylään nähtiin myös eilenä kun mentiin sinne kirkkoon. Kivaa kun olen nähnyt mun kavereita melkein joka päivä sekin piristää paljon mun mieltä. Voi aina jutella niiden kanssa ihan mistä vaan ja huumoria pitää myös olla niin saa nauraa. Kaverit on mun elämässä paras asia ja olen siitä niin onnellinen että mulla on kavereita jotka rakastaa ja välittää musta ja mä välitän niistä. Olen tuntenut mun kaverit jo melkein 14 vuotta
Onneksi ystävyys on kestänyt jo noin pitkään. Nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta. Tulee mukava viikonloppu parhaan kaverin kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.