IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Laivareissu lähestyy :)

Selaa blogimerkintöjä

Ostin uutta vihreää teetä.Lauantai 01.07.2023 06:01

Kuulin että ilmat alkavat viiletä ja helteet loppuvat hetkeksi mikä kyllä mulle käy ihan hyvin olen jo alkanut kyllästyä kuumuuteen vähän vaihtelua vesisateet tulvevat myös varmaan ensi viikolla ihanaa kun vettä sataa niin ilma raikastuu. Viikonloppu taas tämä viikko on mennyt todella nopeasti ja nyt on jo heinäkuu pakko vaan vielä nauttia kesästä kun pystyy sieltä se syksy sitten taas tulee. Olo ja fiilis on ollut väsynyt edelleen ja olen mennyt vaan päivä kerrallaan tätä viikkoa pitää seurata mihin tämä väsynyt olotila johtaa tuleeko se ahdistus sitten jossain kohtaa? En yhtään sitten ihmettele jos se tulee olen varautunut. Pakko oli avata keittiön ikkuna että tulee raikasta ilmaa tänne kämppään vielä jotenkin niin kuuma mun tää kämppä on kuin sauna kesällä. Join aamukahvit äsken saludo kahvia mikä on mun mielestä hyvää yksi mun lemppari juon aina mustana kahvin en halua lisätä mitään sokeria tai maitoa sekaan siihen. Mulle onneksi riittää päivän aikana yksi kuppi kahvia en halua olla riippuvainen siitä ja juoda sitä koko ajan koska se ei tee todellakaan hyvää mielummin juon päivän aikana vihreää teetä kävin eilenä muuten tokmannilla ja ostin uutta vihreää teetä mitä oli tullut myyntiin se oli Nordqvist merkkistä mikä on mun yksi suosikki kallista mutta hyvää mä en juo mitään halpaa teetä pitää olla kunnon teetä.
Tänään lenkkeilyä aamulenkki ja toinen lenkki iltapäivällä olin eilenäkin lenkillä yritän pitää kunnosta hyvää huolta niin sen takia liikun paljon
paino pysyy hyvänä ja kunnossa en ole nyt viikkoon juonut alkoholia tai limua hyvä minä! Yritän vähentää limun ja alkoholin juomista en pääse niistä kokonaan eroon sallin kyllä silloin tällöin juoda vaikka yhden pikkupullon limua vaikka viikonloppuna ei ole vaarallista. Otan aamulääkkeet ja siivoilen vähän keittiötä voisi samalla kuunnella jotain musiikkia ihanaa kun ei ole kiire kesä jatkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.