IRC-Galleria

Natsi-kortti, olkaa hyväLauantai 29.03.2008 17:56

Kuten aiemmin kerroin, kierroksen avauksena HS pelasi pöytään natsikortti-kortin. Pelaanpa minä sitten sen natsi-kortin, kun natsikortti-kortti on jo pöydässä. Tuskin se yleistä keskustelua enää huonompaan suuntaan vie.

Mitähän jos tekisin lyhyen dokumentin natseista? Siinä olisi kuvattuna natsien hirmutekoja, Adolf Hitlerin vihaan kiihottavia puheita, uusnatsien mielenosoituksia ja välissä olisi lainauksia teoksesta Mein Kampf. Tämä olisi tietenkin erittäin negatiivisella tavalla yleistävä filmi, sillä suurin osa 1930-luvun saksalaisista oli kuitenkin ihan tavallisia ihmisiä, jotka eivät kannattaneet Natsi-Saksan hirmutekoja. Lisäksi filmi antaisi myös nykyisistä saksalaisista varsin negatiivisen kuvan niille, jotka haluaisivat nähdä filmin olevan loukkaus kaikkia saksalaisia kohtaan. Tuomitsisiko pääministerimme filmin?

Suurin osa saksalaisista tuskin loukkaantuisi filmistä ja olisi sitä mieltä, että on tärkeää tehdä työtä sen eteen, etteivät hirmuteot toistu. Samaa mieltä varmasti olisi suurin osa nykyisistä saksalaisista patriooteista. Jostain syystä muslimit vaikuttavat melko yleisesti loukkaantuvan siitä, jos islamisteja kohtaan esitetään kritiikkiä. Sen sijaan, että he toteaisivat ääri-islamilaisten tekemät hirmuteot anteeksiantamattomiksi ja vaatisivat toimia äärisuuntauksia vastaan, he ottavat islamismia kohtaan olevan kritiikin itseensä ja loukkaantuvat.

Tosiasia on se, että joukko muslimeita tekee jatkuvasti hirmutekoja ihmisyyttä vastaan. Toinen tosiasia on se, että motivaattorina toimii islam ja Koraani. Kolmas tosiasia on se, että toiminta jatkuu niin kauan kunnes suureksi enemmistöksi nimetty joukko maltillisia muslimeja ryhtyy tekemään asialle jotain. Joukkoloukkaantuminen islamisteja kohtaan esitetystä kritiikistä ei ainakaan vähennä radikaalien määrää. Se on ikään kuin kannanotto sen puolesta, että he katsovat olevansa yksituumaista joukkoa. Kun tähän yhdistetään päättäjiemme anteeksianelu, se vain kannustaa ääriaineksia jatkamaan jihadia länttä vastaan. Se antaa sellaisen signaalin, että menemme polvillemme islamistien edessä ja olemme helposti lyötävissä kokonaan maahan. Maskuliininen muslimikulttuuri ei paljon kunnioita nöyristelijöitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.