IRC-Galleria

Sinapit testissäMaanantai 17.11.2008 16:32

Moi. Kokeilen soijanakkeja ja kolmea eri sinappia jotka hommasin. Nyt lähtee.

Ensiksikin, soijanakit maistuivat muistaakseni samalta kuin lihasta valmistetutkin, paitsi ne ovat tietysti neljä kertaa kalliimpia. Pelästyin ensiksi, että olikohan näissä hälsan's kökeissä sittenkin lihaa ja kävin tarkistamassa paketista sisällön. Kananmunaa oli, itketään iso kyynel sille.

Sitten itse sinappeihin.

Ensimmäisenä: Colman's väkevä

Pitää minkä lupaa. Tuntuu sieraimissa saakka. Kannattaa käyttää iso määrä kerrallaan. Enemmän tuntuu kuin maistuu. Samanlainen polte minkä vuoksi lähti kokeilemaan dijon-sinappeja alunperin. Kokonaisvaltainen polte. Melkein kuin Maillen Dijon, mutta vähemmän kiinteyttä ja hapokkuutta.

Se pieni keltainen puteli kaupan sinappihyllyssä.

Sitten: Maille, vanhanajan sinappi (kokojyvä)

Lähinnä tosi hämärää kamaa. Vähän kirpeää, mutta ei juuri voimakasta makua. Hieman imelä, kuin olueen tehty. Ei maistu oikein sinapilta. Ei polta yhtään.

Seuraavaksi: Maille Provencale (paprika ja valkosipuli)

Aromaattinen, sopii varmaan hyvin leivän päälle. Ei liian voimakkaasti valkosipulinen, sopii yhtä nirsoille kuin minä. En tykkää syödä valkosipulia niin että suun ympärillä ilma väreilee.

Sieraintuntumalta sanoisin Colmanin väkevän olevan näistä paras, vaikka muut ovat ihan kokeilemisen arvoisia. Joulupöytään jokaista purkki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.