IRC-Galleria

Kauheaa!Perjantai 09.11.2007 13:20

Jokelan kouluammuskelutapausten jälkeen ollaan pohdittu, mistä moinen johtuisi ja miten tällaiset tragediat voitaisiin tulevaisuudessa estää. Pekka-Eric Auvisen tiedetään olleen aktiivinen Battlefield2 -pelaaja. Itse pelasin sitä myös - Pekka-Eric oli juuri pääsemässä Master Sergeantista meidän muiden First Sergeantien joukkoon. Hän oli myös kova tarkka-ampuja ja helikopteripilotti.

Helikopterilla lentäminen Battlefield2:ssa vaatii kovan luokan omistautumista, motoriikan hallintaa ja kontrolleissa harjaantumista. Voitte tarkastella hänen pisteitään täällä:

http://www.bf2stats.nl/player/94933011/

Jos haluaa, saa yrittää tulkita kyseistä henkilöä tuon perusteella. Hän käytti paljon aikaa kyseisen pelin pelaamiseen - kuitenkin. Lääkintämiestä hän ei tykännyt hirveämmin pelata, vaikka muita tukiyksiköitä käyttikin. Liekö syynä ärsyyntyminen lääkintämiesten epärealistisuuteen vai mikä sitten.

Ja nyt muutetaan uutisen sävyä.

Mutta että tosiaan! Tietokonepelit aiheuttavat nuorissa väkivaltaisia taipumuksia! Tietokonepelit pois markkinoilta! Kuvassa esimerkiksi useaan murhaan syyllinen Doom2 -peli, jossa pelaaja juuri teurastaa moottorisahalla neekeriä! Kuinka tällaisia voi olla markkinoilla? Kysyn vaan.

Hirveää! Tämmöisiä vitsejä jo liikkuu maailmalla:

"Miksi Pekka-Eric Auvinen myöhästyi koulusta - tuli mutka matkaan."

Miten joku kehtaa! Joku kuitenkin nauraa tai hymähtää tuolle. Leuka rintaan häpeän merkiksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.