IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Shifting through FridayPerjantai 04.11.2005 12:30

Jaahas, täällä sitä taas ollaan - töissä.

Kello lähentelee lounasaikaa ja tylsyys ei ole päässyt iskemään. Luulenpa että tämä päivä hoidetaan kunnialla pois alta. Pohdiskelen että pitäiskö lähteä tänään Varkauteen kaverin luo ja pitäiskö ostaa vähän boozea, huomenna on pyhäpäivä ja Alko kiinni.

Ongelma Varkauteen lähtemisessä on matkustaminen. Julkisilla kulkuneuvoilla matkustaminen on yksinkertaisesti liian monimutkaista, nyt kun on töitä vielä. Pitäisi päästä 30 minuutissa suoraan kulkematta lähtöruudun kautta Savonlinnaan, jotta ehtisi neljältä Varkauteen menvään bussiin. Ei onnistu. Ainoa järkevä vaihtoehto on omalla autolla matkustelu ja siinäkin ilmenee ongelmia. En nimittäin ole kovin kaksinen kuski ja jo Savonlinnaan ajeleminen aiheuttaa perhosia vatsaan ja stressiä, puhumattakaan nyt sitten Varkaudesta! Kuitenkin se tuntuu olevan ainoa ratkaisu jos haluan sinne mennä..

Täytyy vielä tuumailla, kysellä että jos ihmeitä himinöitä ei viikonlopulle ilmaannu, niin sitten otetaan sarvista härkää ja hypätään siihen pirun autoon ja ajetaan sinne Varkauteen. En ole käynyt siellä varmaan 3-4 vuoteen, olisi mukava käpästä katselemaan että mikä on nykyinen meininki. Rahaahan siinä tietty palaisi ja sille olisi parempaakin käyttöä, mutta mitäpä tuosta.

Nyt täytyy palata töihin. Voi jospa kello olisi jo kolme...

Cold MondayMaanantai 31.10.2005 12:30

31-10-05 klo 10.25

Kylmä herätys lämpimästä viikonlopusta. Se on ohi, maanantai kolkuttelee jo ovelle ja minä pidän kynsin hampain kiinni sunnuntaista, joka valuu hiljalleen pois.

Voi hemmetti, en millään jaksaisi taas nousta ylös, taas suorittaa mekaanisesti aamutoimia, taas hypätä autoon ja taas ajaa työmaalle, Parikkalan Alkoon, työharjoitteluun. Vaan ei auta itkuvirsi, pakko mennä, muuten loppuu rahantulo. Oi jospa saisi töitä, loppuisi tämä ainainen työharjoittelu ja palkaton uurastus.

No, onneksi tämänkertainen työharjoittelu on suht' iisiä hommaa, kassamyyntiä ei ole ollenkaan, joten kuorman purku ja pullonpalautusten hoitaminen on ainoita nakkeja. Ongelmia tulee ajasta, lähinnä siitä kuinka sen saisi kulumaan niin että pääsisi jo kotiin. Jumalille kiitos nettimahdollisuudesta. Ja iltapäivälehdistä.

Vielä 45 minuuttia ruokapaussiin, mitähän rotanpäitä siellä tänään tarjotaan?
- Vanhemmat »