IRC-Galleria

Runopoliisit kokoontuu..Lauantai 15.09.2007 18:25

On se kumma kun tekee vähänkin poikkeavan runon, niin heti sitä ollaan käskemässä laitettavaksi piiloon, koska 10-13 vuotiaat lukijat saattavat saada huonoja vaikutteita! Eipä tunnu häiritsevän ylläpitäjiä se, kun samat 10-13 vuotiaat babyfacet kirjoittelevat itsensä viiltelystä ja kuinka kaikki on niin saatanan vaikeaa että on pakko vetää itsensä jojoon vähintään kerran päivässä... Pitäkää tunkkinne. Tässäkö seuraava nuorison turmioon johtava runo?


"Tajunnanlaajentaja"

Jos ja kun
aika minusta jättää,
päätän testamentata
ruumiini liimatehtaalle

Ja ehkä eräänä päivänä
pääsen vaikuttamaan
ihmisten mieliin
tuoden euforian

Tai ehkä voin
päätyä suurten
runolijoiden seuraan
kirjojen taitteissa

Kuitenkin käy niin,
minun tuurillani
että päädyn
homeiseen
puukäsityöluokkaan.

Suuri Hiittikysely..Perjantai 07.09.2007 03:36

1. Minkälainen olet kännissä?

Piikikäs, puhelias, positiivinen

2. Milloin aloitit kännäämisen?

Tais olla siinä 16 vuoden kieppeillä.

3. Oletko kännipäissäsi lähtenyt jonkun henkilön matkaan jonka naama ei aamulla miellytä?

En usko.

4. Kuvaile juomistasi neljällä sanalla.

Hiitti - Nousu - Humala - Lasku

5. Mitä yleensä juot?

Kuivaa omenasiideriä, kaljaa, lonkeroa, kotitekosia paukkuja silloin tällöin

6. Mikä on pahinta juomaa mitä tiedät?

Njaa.. ylimakeat drinkit tai.... no, Fisu on aika jämäkkää.

7. Oletko ollut alaikäisenä baarissa? Missä?

Säästin itseni siltä.

8. Ketkä ovat vakio-juoppokavereita?

Vakio? No, useimmiten olen juopottelemasa Satun ja Saipon tai Oton kanssa liikkeellä.

9. Kerro ärsyttävä piirre, joka tulee esiin sinusta kännissä?

Onko sellaista? Noo.. Pientä ilkivaltaa tulee toisinaan tehtyä.

10. Osaatko mielestäsi juoda?

Kivinen tie on käyty, mutta alkaa olemaan hanskassa.. Joskus sattuu yli- tai alilyöntejä.

11. Kerro pahimmista övereistäsi?

Mistä niistä? No yksi tulee ainakin mieleen kun yritin napata kaverin kyydissä vielä minttuviinaa vaikka raja oli tullu jo baarissa täyteen.. Tuloksena oksensin sitte äkkiarvaamatta omaan syliin.. Onneks jäi pitkälti siihen, ei likaantunu auto.

12. Kerro noloin tekosi humalassa?

Varmaan menee just tuohon edellisen tapaisiin. Erinäiset tanssi-esitykset äärimmäisyyksissään(Riverdance!!!) hävettää kanssa seuraavan päivänä..

13. Parhaat kotibileet tms. joissa olet ollut?

Satun valmistujais/synttäribileet toissakesän alussa.

14. Mikä on lempi juomasi?

Tällä hetkellä kylmä Crowmoor.

15. Tanssitko tai laulatko paljon humaltuessasi?

En paljon, mutta toisinaan tulee eksyttyä lavallekin.

16. Tappeletko kännissä?

Vältän parhaani mukaan.

17. Oletko usein poliisien kanssa tekemisissä humalassa?

En oo tainnu kertaakan olla.

18. Miten valmistaudut iltaan?

Suihkussa/saunassa, vaatteet niskaan, etkat huuleen ja riippuu tilanteesta, jos on yksin kotona niin sitten istun koneella juomassa, kavereitten luona sitten erinäisissä tapahtumissa seurapeleistä grillaamiseen. Ja saunomiseen.

19. Mitä muut sanovat juomisestasi?

Monet harmittelee etteivät ole nähneet minua kunnon humalassa tai että minusta ei huomaa kun olen humalassa.. Tiiä sitten.

20. Jos saisit valita, huomenna olisi vappu, juhannus vai uusivuosi?

Juhannus.

21. Kuvaile tanssimistasi humalassa.

Se on jotain epilepsiakohtauksen saaneen merinorsun ja mustan säkkituolin heiluttelun välimaastosta.

22. Mikä on lempi biisisi humalassa?

Bushmanin No One Else pitää pintansa edelleen tanssilattialla.

24. Oletko hyvä juomaan väkeviä shotteina?

Kyllä niitä muutamia pystyy heittämään hetulaan. Tequila esimerkiksi lähinnä selventää oloa.

25. Lopuksi kerro paras drinkkivinkkisi tai mikä on sinun mieluisin sekoituksesi?

Kelkka on melko hyvää eli passion -likööriä, tuoremehua ja koskenkorvaa. Omista drinkkivinkeistä tulee mieleen Mustarosca eli:

Sitruunalikööriä/tiivistettä
Spriteä
Vodkaa
Jäitä(murskana)
Lime-siivuja, joiden mehut on puristettu ensin lasiin ja sen jälkeen heitetty sekaan.

Yksinkertaisuudessaan kaikki lasiin, pientä sekoittelua ja kurkusta alas. Sitruunatiiviste/likööri korvaa normaalissa roscassa käytetyn sokerin.

The Smoke..Perjantai 31.08.2007 06:06

Jes, sade lakkasi ja tähtitaivas näkyy taas! Johan sitä viikon kestikin.

Hot In The City..Tiistai 14.08.2007 02:45

Voi pyhä palsternakka että osaa olla kuuma!

..Jos nyt kuitenkin joku erehtyy vastaamaan, ni vittuako tätä vielä luet, vastaamaan sitte, hopi hopi!

1. Kuka olet?
2. Olemmeko ystäviä?
3. Koska ja miten tapasimme?
4. Oletko ihastunut minuun?
5. Pussaisitko minua?
6. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
7. Kuvaile minua yhdellä sanalla
8. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
9. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aiotko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

Slayed...Sunnuntai 05.08.2007 13:48

Örps.

Kylläpäs on pirtsakka olo kun ei ole vaivannut päätään turhalla nukkumisella. Yritin kyllä, tuossa 4:n aikaan kävin nukkumati, vain herätäkseni uudestaan joskus 05-5-30 välillä.. hiki oli kuin sialla ja kärpänen pörräsi vittumaisesti korvan juuressa. Mitäpä siinä enää nukkumaan, ei muuta kuin ylös sängystä ja kaffenkeittoon. Kuin tilauksesta Teemu soitti vielä kuuden maita ja sen kanssa joristessa menikin puolisen tuntia..

Nyt alkaa olla keskivakava kooma, tuntuu että ajanlasku hidastuu ja järki sumenee kuin matrixissa ikään. Edelleenkään en ole saanut aikaiseksi tuota levyn polttoprojektia.. varmaankin perjantaista asti aukonut ja sulkenut Neroa kun ei jaksa vaivautua..

Olipa siitä harvinainen lauantai-ilta että en käynyt missään. Sitä ei olekaan tapahtunut ihan hetkeen, varmaan tässä kesällä joka viikonloppu jossain luuhaamassa. Ihan tervetulluttahan tuo kotona olokin oli, mutta aivan kuin mittatilauksesta loppui wowin prepaid -aika, juuri kun olisi ollut kotona sitä pelailemassa...hooh.. Nooh, Kari saa ostella sitä lisää tänään tai huomenna.

On kyllä ollut taas mielenkiintoinen viikko. Lentopalloa on tullut pari kertaa läiskittyä, viimeksi perjantaina 3 tunnin setti. Kuntourheilua parhaimillaan, pelin jälkeen pitää raahautua kynsi & ryömintä -taktiikalla autoon. Jannekin otti ja lähti takaisin Varkauteen, mutta uhkasihan tuo että tulee tulevalla viikolla takaisin. Olishan se ihan mukava, oisi ainakin joku kaveri päivystämässä, nyt kun Satukin viihtyy Imatran ja Lappeenrannan suunnilla.

Muutenkin on/oli mielekäs viikko kun otin yhteyksiä suomi24:n kautta. Parin päivän "näkemisen" perusteella juttu kulkee, mutta aika näyttää jääkö se siihen. Kummallinen paikka tuo suomi24..

Piti perskuta kirjoittaa Ilosaaren meiningeistä blogipäivitys myspaceenkin, mutta arvaahan sen että sekin jäi.. nyt siitä on aika vähän hyötyä kirjoittaa kun tuoreimmat vitsit ja häppeningit on haihtuneet tai jos nyt ei haihtuneet niin sumentuneet mielessä.

Ajattelin kokeilla vaihteeksi taas pientä kuntourheilua. Nyt kun on lentopallon kautta saanut hommaa käyntiin ja pieni hiki ei aiheuta paniikkia, voisi alkaa pientä lenkkeilyä tai vastaavaa harrastamaan. Kesä on tuonut taas oman "kortensa" tuohon elokumpuun, joten sitä pitäisi syssyksi vähän kavennella. Eilenkin tuli ostettua vaikka mitän krääsää kaupasta, mutta on kai jotain tapahtunut kun ei enää entiseen malliin häviä eines kuin jätemyllyyn. Tästä on hyvä jatkaa. Unelma olisi 2008 rokkiin -30kg painoisena, mutta se tuskin nykyisellä itsekurilla onnistuu. Jos edes 10kg saisi pois jouluun mennessä, olisin enemmän kuin tyytyväinen.

Pitäisi varmaan saada jotain hommaa taas, työkkärikin uhkailee taas pernaruttokirjeillä ja pommi-iskuilla jos ei ahteri ala nousemaan penkistä. Ei ole kyllä mitään valtakunnan tajua että mihin sitä sitten menisi töihin.. pitänee alkaa taas syynämään työkkärin sivuja. Ehlkä sitä jostain kaupasta löytyisi töitä..

Vieläkin varmaan jotain asiaa olisi, mutta ei jaksa enää kirjoittaa. Pitänee palata asiaan myöhemmin..

Burn..Perjantai 03.08.2007 07:04

Pitäisi tännekin päivitellä blogia mutta kun on väsy eikä jaksa.. Olkoon tämä nyt sitten overture päiväkirjamerkinnälle, kaikkea jännää tässä on kuitenkin sattunut ja tapahtunut.. Palataan huomenissa asiaan.

Cry For Me Sky..Perjantai 18.05.2007 03:36

klo 23.13...

Ei minusta kyllä alkoholistia saa. Pitkin viikkoa olen miettinyt että vois pienet kalsarit heittää päälle, kun vapaatakin on töistä tiistaista perjantaihin. Nyt sitten puoliväkisin irrottauduin koneen hömötyksestä ja kaivoin kylmän Crowmoorin jääkaapista. Nyt onnen kyyneleen vieriessä silmäkulmasta, mietin mikä sai minut näin pitkään karttamaan tätä jumalten nektaria..

Tässä maistellessa muistinkin että tuolla huoneen nurkassa on pari muovikassilista samaisia Crowmoorin hylsyjä, jotka pitäisi muistaa joskus palauttaakin.. keräävät ikävästi banaanikärpäsiä tahi muita öhkiäisiä, kun joihinkin on jäänyt pisara tai pari pohjalle.

Olen myös suunnittelut että jos ottaisi itsevalmistettua sitruuna-lime -mehujäätä pakasteesta, vetäisi ne murskaksi ja tuikkaisi lasiin. Sitten perään finlandia vodaa ja kenties lusikallinen sokeria ja kas, kotikutoinen caipirosca on valmis!

Toinen ja todennäköisempi vaihtoehto on että otan vanhat ystäväni eversti Sandelsin ja Johnny Walkerin kaapista ulos ja ryhdyn kilvoitelemaan maailmanherruudesta Civilization III:n parissa. Musiikkina menee mitä winamp tuo tullessaan(tällä hetkellä My Chemical Romance: Cemetery Drive) sekä aimo tujaus Devildriveria.

klo 0.35..

Nyt on kiskottu 4 sandelsia ja 1 crowmoor tuulensuojaan. Alkaa pikkuhiljaa hiipimään hiprakka päälle, mikä lienee tarkoituskin. Vielä toiset samanlaiset annokset ja voidaan puhua jo humalasta. Nähtäväksi jää, jaksaako sinne asti gänäillä. On nimittäin yksitoikkoista puuhaa istua koneella ja ryypätä yksin oman pään sisällä. Ei edes kavereita joille soittaa, kaikilla kun on joko töitä tai kierotuneet unirytmit. Tai sitten niille on jo soitettu.

Huvitin itseäni pitkät tovit(varmaan tunnin verran..?) lukemalla Kotiteollisuuden päiväkirjoja. Kaverini sanoin lukiessa alkoi nousta kännihiitti päälle. Mitenköhän tässä malttaa jaksaa lauantaihin asti, jolloin lähdetään katsastamaan Savonlinnan baaritarjontaa.. pitkästä aikaa, edellisestä reissusta on vierähtänyt jo kuukauden päivät.

Tällainen pikkupöhnä on myös omiaan kesken jääneiden asioiden päivittelyyn, kuten vuodatus.netin päiväkirjojen. Melko pitkälti voi laittaa näitä viestejä copypastella, mitä nyt muutamat lisäykset viimeaikojen tapahtumista perään.

Lisää kaljaa koneeseen, näillä mennään.

ns: Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa

Downfall..Sunnuntai 08.04.2007 01:02

Jaahas, lauantai-ilta sitten. Toinen ryyppyilta käynnistyi pari tuntia sitten ja kaljan parissa jatketaan edelleen. Lähtö parikkalaan tuossa tunnin päästä ja melko epätodellinen olo kun kyyti on jo löytynyt. Normaalisti kyytiä metsästetään tuntitolkulla tuloksetta ja vasta viimeisellä minuutilla löytyy kyyti. No, ei sillä että pistäisin pahaksi. Ainut asia mikä tässä jutussa kalvaa, on kun Otto nyt sitten saattaisi tulla kyytiin ja se tietäisi yhtä ylimääräistä kyytiläistä ja Satu oli vähän sillä tolalla että ei ylimääräisiä.. Vituttaa olla välikätenä näissä hommissa.

Eilen käväistiin kaakonrannan kautta Imatralla Onnelassa. Aika leimi meininki vaikka porukkaa oli riittämiin ja saatiin jonottaa sisäänkin viitisentoista minuuttia. Toisaalta baareihin jonottaminen on jo itsessään legendaarista meininkiä, koska aina tulee juteltua muitten jonottajien kanssa ja läppä lentää.

Yritin tuossa uutta runoakin pakertaa, mutta parin kohtalaisen onnistuneen säkeistön jälkeen homma jotenkin tyssäsi asian toisteluun, joten poistin koko paskan. Parempi yrittää myöhemmin uudelleen. Jotenkin kuitenkin on sellainen keskeneräinen fiilis että pitää saada joku tekele aikaiseksi. Ulottumattomia Unelmia(uusin runo) veti kyllä sellaisen pohjatuloksen, että sitä on paha lähteä ylittämään. Saakelin rakkausrunotkin kun rajoittaa 250 runoon, joten joutuu poistamaan jotain saadakseen uutta tilalle. Pitää varmaan harkita membershippiä, jonka mukana tulisi sitten se 1000 runon mahdollisuus. Pitäisi myös yrittää joskus tallentaa koneelle ja paperille nuo kaikki runot, sillä suurin osa on olemassa ainoastaan tuolla ja sekös vituttaa jos ne katoaa.

Vaan eikai siinä, pakko jatkaa kaljan juomista ja puolen tunnin kuluttua sitten suunnata kohti baari-illan ihanuutta. Tällä kertaa en lähde röökille, kun juuri siellä kävin..

Castles In The Sky..Perjantai 30.03.2007 14:36

Örr....taas perjantai. Saakeli että kuluu viikot nopeasti.

Tällä viikolla tuli paiskittua töitä ihan otsa hiessä. Maanantaina olin 3 tuntia töissä ja sitten piti orastavan flunssan takia hiipiä nöyränä kotiin potemaan. Ja tässä sitä podetaan edelleen, tosin pahin terä taudista on lähtenyt pois. Edelleen vaivaa miellyttävä, röhisevän hengityksen tuova limayskä. Olokin on aina välillä vähän kuumeinen, mutta mitattaessa sitä ei kuitenkaan tunnu olevan. Mystistä.

En sitten saanu aikaiseksi hankkia sitä lääkärintodistustakaan. Pomollehan tuo on yksi lysti, mutta työkkärin pirulaiset saattaa tykästyä jos saavat tietää että tässä on heitetty flunssan takia 5 päivää lonkkaa. Tosin jos se pomolle riittää, pitäisi se riittää niillekin. Olo on ollut sen verran paska välillä että olisin ollu ihan iloinen jos olisi voinu olla töissä kotona rötköttämisen sijasta.

Nojaa, kyllähän tämänkin tiesi. Jos siihen oli jotain mahdollisuutta että 2kk aikana voi sairastua, sairastun. Tulee kyllä "lomailtua" nyt ihan urakalla sitten, kun tämä viikko meni tässä ja ensi viikolla ois ma-ti-ke töitä ja sitten 5 päivän pääsiäisvapaat.

Pääsiäisestä tulikin mieleen, että 5 päivässä ehtisi tekemään vaikka mitä, mutta vitun työkkäri kun on säätänyt tuon rahanmaksun päin persettä, seurauksena että rahaa tulee pääsiäisen JÄLKEEN. Jette kiva. Olisi voinu sillon käydä vaikka Karin luona iippolassa, mutta ei, ehei... Saatana.

Taidanpa lähteä heittämään parit Eye of the Stormit tähän väliin. Ja sitten vois mennä tupakille..