IRC-Galleria

Miks me ees mentiin sinne?Maanantai 30.06.2008 00:26

Cessi: "Onks tonne kasvitieteellisee oikeesti ilmanen sisäänpääsy?!"
Mikko: "Käydää kattoo!"

Järjestyksenvalvoja: "Mitäs te täällä teette!?"
Mikko: "Me vaa tultii hengaa ku me ei olla ikin käyty tääl"
Järjestyksenvalvoja: "Täähän on Helsingin yliopiston kasvitieteellinen puutarha, et oottekste ihan varmoja et te tulitte kattomaan tänne kasveja?"
Mikko: "Noku me vaa haluttii tulla kattoo et minkälaista tääl on ;<"
Järjestyksenvalvoja: "No käykää sitte _hengaa_"

saatana !!Sunnuntai 29.06.2008 03:15

noi meseikkunas olevat mainokset, jois aukee joku semmonen videoikkuna aina kun hiiri vaa hipaseekin sitä kohtaa, pitäis kieltää VITTU lailla ! koko ajan aukee noit ikkunoit ja paskaaa

kiitos kaikille synttärijutskista <3Keskiviikko 25.06.2008 10:15

8)) oli erittäin mukava synttäripäivä ! tack så mycket alla 8)

nyt oon töissä. ei jaksais alkaa tekee mitään 8<< HUOHHHH mut ens viikon tiistai vika päivä töissä! :)) jeeee <3 sitte saa nukkuaki pitkään, sitä oon odottanu :D ha ha, viivi :---DD

Varokaa lapsiaTiistai 17.06.2008 18:21

ja MIKKOA

> S-aranda#blogcomments
Luin tänään Akkaria, jossa oli erittäin tyypillinen tarina, jossa Aku ja Hanhi taistelee Iineksen suosiosta. Kummatkin repi Iinestä käsistä ja yrittäen saada Iineksen eväsretkelle kanssaan, kunnes Iines sanoi ilmoittaneensa heidät kolmijalkajuoksun ensimmäiseen lähtöön. Iines ei kuulemma suostu syömään tyyppien kanssa juustokakkua, jotka eivät jaksa, tai suostu, juosta määrättyä matkaa. Niinpä Akun ja Hannun oli pakko mennä kisaan.
Tajusin, että Iines on aivan kamala. Se vaan laittaa miehiä kärsimään, koska voi niin tehdä. Löysin hyvin mielikuvan oikeassakin elämässä tällaisille ihmisille. Miten oikeassa Akkari voikaan olla!
Kaikkein pahinta tässä tarinassa oli, että loppujen lopuksi Iines ei edes tarjonnut juustokakkua sun muita herkkuja, vaan parsakaalia pinaattidippiin kastettuna ynnä muita näinkin hyviä herkkuja. Iines vaan kattoo sivusta kun kaks sielua laittaa ittensä koville hänen vuokseen, eikä edes pidä lupauksiaan! Miten joku voikaan olla näin sydämetön.

Mulla on ollu ongelma jo parin päivän ajan. Tässä uudessa mesessä voi vaihtaa ton meseikkunan värimallia, ja mulla on puu/kivi-aiheinen maanläheinen taustakuva, johon sopis hyvin pähkinänruskean värinen meseikkuna. Pari päivää sitten päätin, että minäpä otan ja vaihdan sen ruskeaksi, mutta haaste osoittautui luultua vaikeammaksi. Olin vaihtamassa väriä kun näyttöön läiskästään lähemmäs 60 eri sävyä ja väriä. Kaikille paljastettakoon tässä vaiheessa, että olen väriSÄVYsokea (en värisokea, niinkuin monet aina haluaa sanoa). Voitte vain kuvitella, kuinka kirosin mielessäni sitä värien määrää. Olen jo monen päivän ajan yrittänyt löytää ruskeaa, mutta en löydä. Tää käy jo säälittäväksi. Kokeilin tänään iltapäivällä taas jälleen - tuloksetta. En jaksa edes yrittää enää. Toivottavasti joku hyvin ystävällinen henkilö voisi tulla asettamaan meseikkunani pähkinänruskeaksi, se olisi erittäin kiltisti tehty.
Nyt meseikkuna on jonkin vihreän värinen. Jos vain kuvittelen sen ruskeaksi?

Kahdeksan Päivää...Maanantai 16.06.2008 18:49

...aikaa kerätä rahaa Mikson synttärilahjaan ! 8>>
kannattaa alottaa ajoissa ettei tuu kiire ja hoppu

KIITOS jo etukäteen, ystäväni armaat <3

post script: toi on maailman kallein puhelin =) en oo mikää tavis vaan moremoremore luxurious than tavikset

löytyipäs edustava kuva googlestaPerjantai 13.06.2008 18:02

syksyllä tiluun 8)

jee :DD
Mun kyl kannattais alkaa ihan tosissani kattelemaan ympärilleni kun kävelen jossakin. Mä en ikinä tiiä mistään ympärillä olevasta maailmasta mitään jos oon jossain ulkona yksin ja musiikki soi korvissa ja viipellän kovaa vauhtia eteenpäin. Tänään päätin kaks asiaa; lupaan kävellä hitaammin ja ottaa silmät käyttöön.

Tuntuu, et monet ihmiset on yrittäny puhuu mulle, mut mä oon vaan kävelly eteenpäin. Hyvä esimerkki tästä on Milla, mukavainen salikseni jota en oo nähny öbaut vuoteen ja aina jutellaan mesessä sun muuta, nii M huomas mut metriksellä kerran, ja yritti tietenki alkaa puhuu mun kanssa, vaihtelee kuulumisia, mut Mikso vaan kävelee Millan ohitse iPod kädessään. Sain sitte vähän aika sen jälkeen tietää et itse Miss M omassa persoonassaan käveli mun ohi ja mä vaan astuin kylmästi metroon istumaan. Kamalaa. Yritin sitten selitellä myöhemmin, että "oisit ottanu hihasta kiinni ku emmä mitään tajuu ympärillä pyörivästä maailmasta ku kävelen!"

Tänään tapahtu kyllä jotain tylsän kummallisen järkyttävää. Kävelin kaupungilla (yksin) menossa tapaamaan Miss Paulaa ja Miss AiAita nii olin tepastelemassa kohti liikennevaloja citycenterin kohalla nii sielt tuli kaks jotain ulkomaalaista musiikinsoittajaa ja niil oli kaikki kantamukset mukana. Ei tarvi Sherlockin päättelykykyjä, että törmäsinkö mä sitte niihin "Anteeks, anteeks" Sit tajusin et toivottavasti ne ymmärtää suomee ku ne ei mulle mitää sanonu siinä, ryntäs vaan pois. "Paria" ihmistä alko pakonomaisesti hymyilyttämään. On kyllä noloa.

Tykkään kyl itte kattoa ku jolleki muulle tapahtuu jotain ton tapasta. Se on vaan jotenkin niin rentouttavaa, kun ihmisille sattuu jotain nöyryyttävää. Paitsi jos ne nolaa ittensä täysin liiallisuuksiin ja tekee ittestään total pellen, nii sitte alan sääliä ja poistun nopeesti paikalta.

[Ei aihetta]Tiistai 10.06.2008 22:11

Kävin eilen jonottaa terveysaseman eteen klo 07:00, koska laboratorio aukee kello 07:15 ja aattelin et mun ei tarttis jonottaa mut siinähän oli nää noulaiffi-tantat heti rynnänny siihen. Joten sain unohtaa haaveet nopeesta käynnistä.

Tarkoitus oli siis käydä ottaa verikoe. Kävin ottaa jonotusnumeron. Numero 14. That's just perfect. Kävin istuu penkille. Yks tantta tuli sielt puuskuttaen ja siirsin mun laukkuu jos se olis tullu istuu mun viereen ku paikkoi ei ollu hirveesti vapaana. Ei se sitte uskaltanu tulla mun viereen. Toinenki tantta teki saman tempun. Muutenki kaikki vaa tuntu tuijottavan mua siinä käytävällä.

Pääsin sitte joskus sisään nii siin oli semmonen elämäänsäkyllästynyt nainen: "Onks sul kelakorttii?" Sit kävin istuu siihen tuolille ja pidin käsii mun jalkojen päällä. Sit tää täti laitto jonku hemmetin tyynyn mun käsien päälle. Olin et mitä helvettiä, mut olikin tarkotus laittaa kädet sen päälle ku se nipistää sen verikokeen. "Kummasta kädestä otetaan?" "Ihan sama" "No otetaa tosta vasemmasta ku siin on hyvän näkönen suoni" Varmaa aatteli syödä poskeensa sen suonen ku se kerran oli niin hyvän näkönen. Saatana se otti sitä verta paljon. Tätykkä laitto mun käteen semmosen paperinpalan ettei verta lähe valumaan ja jotai teipinpaloi repäs siihen päälle. "Sä saat nyt mennä mut pidä tosta kiinni viel peukalolla vähän aikaa käytävässä nii sitte saat mennä kotiin" "Joo..." Arvatkaa vaan jäinkö pitämään sitä siihen.

Mut tuloksist selvis ettei mul oo anemiaa ja kaikki muutkin arvot on O.K. Hmmmmmm.

Mul ei oo oikeen hyvii muistoja terveysasemista. Ja lääkäri on 27. päivä. Shit. Terveysasemat on jotenkin niin turhauttavia.

JESHPerjantai 06.06.2008 23:31

yöllä taas tuli niin kauniisti, pulppus mun puhtaalle tyynylle 8DD

mut hei ! maanantaina labra ja mun synttäreiden jälkee lääkäri ;)