IRC-Galleria

Milg

Milg

matkasportti käy töissä ja tanssii

Kuva lähtiTorstai 13.12.2007 15:43

Elämän realiteeteista... Malawissa ekana työpäivänä huomattiin sairaalan pihassa kuollut koira. Pari tuntia myöhemmin se oli siirretty toisaalle, ja minähän siitä nappasin kuvan. Siinä oli luodin(?)reikä, ilmeisesti oli kulkukoira ammuttu häiritsemästä. Ymmärrettävää niissä oloissa.

Ymmärrän kyllä, että ylläpito ei pidä kivana, että täällä esitellään meininkiä kolmannesta maailmasta. Sitä vain en ymmärrä, miksi (alaikäisiltäkin) sallitaan "Hei mä oon pää ihan vitun sekaisin"-kuvat, joissa liian paljastavat vaatteet miten sattuu päällä, alkoholin/kannabiksen/lääkkeiden tms. vaikutuksen alaisena, sammuneena tai pöntöllä oksentamassa....

Suojellaan kaikki yhdessä meidän vitun hienoa yhteiskuntaa, meillä kun kaikki on niin paljon muka parempaa kun muualla. Voisin laittaa lisää Malawista oikein hienoja "Tjäreborg"-mainoskuvia. Se olisikin oikein hieno matkailumaa, jos olisi puhdasta vettä, jotain, mistä rakentaa hotelleja, liikenneyhteydet ja ihmiset siellä eläisivät yli 40 vuotiaksi, että voisivat saada jonkin bisneksen kannattamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.