IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Millah

Millah

Älä juokse mun luota ♥♥♥♥♥♥

Selaa blogimerkintöjä

Tampere Goodwill Rockers!!! Tiistai 09.12.2008 16:11

Jouluun on aikaa kaksi viikkoa. Jänskättää. Ei se, saanko lahjoja, vaan se, että kuinka paljon Suomen alamäen eteen kuluttajat saavat lapioitua sontaa. Nyt kun ollaan pohjalla, kannattaisi kaikkien kuluttaa kaikki rahansa kaikissa mahdollisissa paikoissa. Ja jos ei käteen tartu mitään järkevää, muista sanoo lahjansaajalle "ajatus on tärkein".

Olen usein miettinyt, että mikä ajatus? Sekö, että "ostin väkisin tolle jollekin jotain, jotta se ajattelis mua kohtaan jouluisasti, lämpimästi". Vai että "nyt se joku ymmärtää, kuinka paljon mä olen stressannut ton eteen ja pilannut laatuaikaani ostoskatedraaleissa". Ehkä jouluna kannattaisi olla ajattelematta, niin sykkisi paremmin uutena vuotena.

Joku tietenkin argumentoi minua vastaan ja sanoo, että etkö sinä ymmärrä, että joulu on monelle suuri lovi kukkaron pohjalla, keskimäärin yli 800 euron lisämenolisäys talouksiin. Tähän voisi vastata, että ota lainaa tai jos haluaa olla ovelampi esittää vastakysymyksen: kuoliko vapahtajamme turhaan silloin joskus? Koska pankit ovat pitäneet tarkkaa huolta meidän globaalista hyvinvoinnistamme (ja jos pieniä flippauksia on sattunut, niin ne johtuvat vain kuluttajien ylikuumenemista, pääasia, että on tunteita), kannustavat ne nyt joulunkin kunniaksi nostamaan hieman kulutusluottoa. Koska sinä olet sen arvoinen.

Nuori on fiksu, eikä kävele pankkiin asti. Siellä joutuu jonottamaan ja ihmisiä vaivaa, toimistotiloissakin, jokavuotinen ruttotautijoulustressi, joten miksi ihmeessä mennä sinne. Fiksu ottaa pikavipin. Korotkin tuskin yltävät edes 20 prosenttiin. Miksi vaihtaa hyvää tuttua toiseen. Varsinkin aikana, jolloin nuorten määrä, jotka joutuvat maksamaan pikavipeillä vuokralaskunsa, on noussut selvästi.

Tampere on täynnä orkestereita. Löytyy Lovexia, Uniklubia ja kaiken maailman Negatiivistakin. Meitä vaivaa sama autuus: ei ole valinnanvaikeutta, kun ei ole rahaa. Siksi päätimmekin laulaa. Lauloimme sielumme kyllyydestä, keuhkomme nuput kukkasiksi ja saimme aikaan rallin nimeltä "Let there be music". Laulu kertoo siitä, että tampereen kaupunginvaltuusto ei ole vieläkään ymmärtänyt, että Tampereella on yli tuhat bändiä, mutta kaksi harjoitustilaa.

Vaikka matematiikka ei ole rokkareidenkaan vahvuus, he ymmärtävät kuitenkin sen verran, kuinka monta ihmistä mahtuu sillipurkkiin. He ymmärtävät myös, että joulussa ei ole kyse rahasta, ei ostosjonoista, ei stressistä, ei kiireestä, ei ylensyömisestä eikä itsensä hengiltä ryyppäämisestä, vaan että joulu on samanlainen päivä kuin kaikki muutkin päivät. Silloin pitää tehdä toiselle hyvää, olla kiltti, auttaa niitä, jotka sitä tarvitsevat ja kunnioittaa lähimmäistä. Ja ennen kaikkea, silloin pitää laulaa.

Muista sinäkin, hyvä päättäjä, kun joudut pahaan debattiin ja argumentaatiosi on kipupisteellä, avaa salainen arkkusi ja kurkkusi ja laula. Laula niin maan komiasti, että vastakumppanisi alkaa laulaa kanssasi. Sitä kautta tulee varmasti parempia päätöksiä ja kiltimpiä lapsia.

Kuuntele laulu osoitteessa www.myspace.com/tgr2008. :)

TOIVO RADIOIHIN MYÖS!! :) Please, Let Music be There!! Kiitos..!!!

muista, että tontut ovat liikkeellä!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.