IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

sairasta menoaPerjantai 28.11.2008 21:57

Maanantaina Emilia putosi tuoliltä niin että kolhi silmäkulmansa ja pää kopsahti lattiaan. Aivotärähdyksellä ja pienellä silmävauriolla selvittiin. Peijaksessa vierähti 4h. Yö meni typyä tarkkaillessa kotona.

Tiistai ja keskiviikon välinen yö: Amanda itkee läpi yön ja nukahtaa vain syliin, tytöllä ollut nuhaa monta päivää ja oksentaa limaa eikä oikein mikään pysy sisällä. Keskiviikkona sitten lääkäriin ja huudon syyksi epäilty korvatulehdushan se siellä tytön korvissa on. Lääkäri puhkaisee vahingossa toisen tärykalvon ja korvasta vuotaa edelleen verta :( Apteekin kautta kotiin ison lääkepussin kera.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Emilia alkaa oksentaa ja oksentaa sitten reippaasti aamuun asti ja vielä koko torstai päivän. Amanda sentään nukkuu lääketokkurassa suhteellisen hyvin vaikka alkoi ripuloimaan illalla.

Torstai menee pyykkiä pestessä ja sitähän riittää kun talossa on kaksi oksentelevaa ja ripuloivaa lasta.

Perjantaina molemmat tytöt on jo selvästi huonossa kunnossa ja Elmokin alkanut yöllä oksentamaan. Emilian kuume nousee lähelle 40 astetta ja Amanda on vaan on ihan väsynyt eli taas lääkäriin joka kirjoittaa kirkkain silmin yli 100€ laskun siitä toteamuksesta että tytöillä on vatsatauti ja he ovat päässeet kuivumaan ja eikun kotiin toipumaan. Kirjoittaa sentään reseptin Osmosalille ja Rela tipoille pyynnöstä. Nyt Emilia ei suostu enää juomaan juuri mitään ja nukkuu vaan, pian kyllä lähdetään päivystykseen. Amanda sentään voi paremmin eikä oksenna enää, ripuloi vaan.

Koskahan mulle iskee pöpö? Pääsis sitten ainakin nukkumaan, 4 yön unisaldo varmaan jää alle 4h.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.