IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Ensilumi maassa!Keskiviikko 26.10.2005 14:47

Viimeinen (toivottavasti viimeinen ainakin) sairasloma-aamu alkoi mukavalla näyllä kun ensilumi on satanut yöllä maahan. Jouduin nappasemaan oikein kuvan siitä todisteeksi. Lumi on kivaa silloin kun on sisällä lämpöisessä eikä tarvitse lähteä ulos palelemaan, liukastelemaan ja tarpomaan polvia myöten hangessa. Kohta sekin on edessä, pitäis lähteä kauppaan ja postiin jotka on molemmat aika lähellä mutta tasan vastakkaisissa suunnissa tästä kämpältä lähtiessä.

Sairastaminen ei oo kyllä yhtään kivaa. Eihän tää kotona makaaminen sinänsä mitään, mitä nyt hiukan tylsää on ollut ja vähintäänkin epämukavaa kun kurkkuun on sattunut aika pahastikin välillä. Mutta tänään olisi ollut työmatka Jyväskylään mikä oli nyt pakko jättää väliin, mikä harmittaa. Ja huomenna kun menen töihin niin ei ainakaan tekeminen lopu kun en ole neljään päivään tehnyt käytännössä juurikaan töitä ja nyt pitäisi sitten tehdä kaikki rästiin jääneet hommat kun palaa toimistolle. Voishan niitä kotoakin tehdä mutta ei ole kipeänä jaksanut ja kai se on joku tyhmä periaatekin että kipeenä ei töitä tehdä.

Mutta onpahan mukava "työviikko" kun ei oo kun kaksipäiväinen. Sitten tuleekin jo taas viikonloppu! Lauantaina olis kaverin synttärit, ja synttäreitä juhlitaan kutsujan mukaan "vetämällä pää täyteen" joten sen taas sitten tietää miten siinä käy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.