IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Viva Las Vegas!Torstai 27.12.2007 23:14

Oltiin 25.-26.12. Las Vegasissa, eli kokonainen yksi yö. Siitä sitten piti ottaa kaikki irti... Kaupunki oli aivan mieletön, tunnelmaa kuvaa ehkä parhaiten Heidin toteamus "tää on niin kuin ruotsinlaiva mut tuhat kertaa isompi". Ja sitä se oli, vähän kuin ruotsinlaivoja rivissä vierekkäin ravintoloineen, kasinoineen ja baareineen.

Kaikki siellä oli kallista mutta hauskaa meillä oli eikä annettu sen häiritä, että vodka red bull maksoi 11,50. Pelasin pokeria semmosilla automaateilla mutta en jaksanut liikkua baaritiskiltä oikeisiin pelipöytiin joten tyydyin tunkemaan dollareita pokerimasiinoihin. Ja sain sieltä ihan hyvin dollareita uloskin, taisin lopulta jäädä vähän voitolle, hyvin vähän.

Ehkä hulluinta reissun aikana oli öinen ajelu kahden uusiseelantilaisen kundin kanssa niiden Shelby Mustangilla. Kuskilla oli vähän päässä vikaa ja se muun muassa laski yksistä punaisista valoista läpi sellaista 100 km/h. Jonkin verran säikäytti... Sitten cruisailtiin pitkin pääkatua auton katto alhaalla. Ja siellähän on siis melkein pakkasta öisin tähän aikaan vuodesta... Mutta voi jee että oli hieno auto!

Puolet reissusta tuli ajomatkasta sinne ja takaisin, menomatka kesti n. 5 tuntia ja kotimatka 7. Maisemat oli ihan mielettömät varsinkin lähellä Vegasia, oli vuoria ja Hoover Dam jne. Otin paljon kuvia, postaan ne tänne jossain välissä.

Mulla on nyt joululoma puolessa välissä ja istun Clevelandin kentällä matkalla kohti New Yorkia. Toinen viikko siis edessä ja vielä ja sen saan viettää kavereiden kanssa maailman parhaassa kaupungissa - ei harmita ;)

Erilainen joulupaivaTiistai 25.12.2007 08:36

Tanaan kaytiin Heidin kaverilla Johannalla syomassa perinteista jouluruokaa lanttulaatikoista ja rosolleista lahtien. Jos on ollut muuten vahan erilainen joulu niin huomenna se saa taas uusia piirteita. Mennaan Heidin kanssa viettamaan joulupaivaa tanne:
http://www.luxor.com/attractions/attractions_property_highlights.aspx

JouluMaanantai 24.12.2007 18:19

Se olis sitten joulu taas. Vaikka taalla aavikon keskella on lievasti sanottuna vaikea paasta joulutunnelmaan. Onneksi pari naapuria on yrittanyt parhaansa tehda ennatyksen yksityistalouksien sahkonkulutuksessa, niin jarjettomia jouluvalovirityksia taalla nakee. Siina on porot, joulupukit, jaakarhut ja jeesuslapset sulassa sovussa ja kaikissa sateenkaaren vareissa. Meilla on jouluaaton agendassa illallinen Heidin kaverin Johannan luona. Johanna on viime paivat paistanut lanttulaatikoita ja karjalanpiirakoita. Aika hassua saada taalla suomalaista jouluruokaa...

Joulu on siita hauskaa aikaa etta nakee kenen kaikkien puhelimen muistissa oma numero on tallessa. Oon saanut tahan mennessa nelja joulutekstaria, joista yksi tuli lukioaikaiselta exalta, yksi kaverin kamppikselta ja yksi viime kevaiselta yhden yon jutulta. Vaikka mulla olisi tapana lahettaa joulukortteja niin yksikaan naista kolmesta ei olisi vastaanottajalistalla. Mutta tietysti tekstareita on helpompi lahettaa ja nykyisilla puhelimilla massapostittaminen ei vie kuin muutamia sekunteja.

Ei silla, niita viesteja on tosi kiva saada, joten antaa palaa vaan :)

PerillaLauantai 22.12.2007 21:13

Taalla sita ollaan Phoenixissa! Olo on muuten ihan loistava, mutta musta ei lahde aanta oikeastaan ollenkaan. Flunssa ei siis ainakaan parantunut lentomatkoilla. Matkat meni itsessaan ihan hyvin, lennot oli aikataulussa ja matkatavarat tuli perille. Mita nyt matkalaukun vetoketju oli puoliksi aika ja rintsikat roikkui osittain ulkona kun nostin laukkua hihnalta Sky Harborin kentalla mutta ei sielta taida mitaan puuttua :)

Ilma on sellainen kuin Suomessa vilpoisena kesakuun paivana, lamminta on vajaat 20 astetta ja niina hetkina kun ei tuule niin on oikeastaan tosi lammin. Eilen oli aika tuulinen paiva, ei meinannut ilman pitkahihaisia vaatteita tareta. Tanaan pitaisi olla vahan lampoisempi paiva ja meinattiin menna altaalle Heidin kanssa.

On aika hyva lomafiilis. Ja vaikka taallakin on aikamoinen joulupaniikki ihmisilla niin ei silti oo yhta ahdistava joulufiilis kun mita kotona olisi. Ja niin - mun parvekkeella on 6,5 kilon joulukinkku. Veljen piti hakea se sielta tanaan ja vieda mukanaan kotikotiin Sysmaan. Arvatkaa muistiko se?

Hyvä työntekijäTorstai 20.12.2007 10:30

Mistä tunnistaa lojaalin työntekijän? Siitä että se herää ekana loma-aamuna kunnon nuhaan. Että hyviä lentoja vaan mullekin...

Musta on tullut vanhaKeskiviikko 19.12.2007 23:13

Totesin että mä olen liian vanha reppureissaamaan. Mulla on huomenna 14 tunnin vaihto JFK:lla, lennän sinne Helsingistä niin että oon iltapäivällä perillä, ja jatkolento PHX:lle lähtee perjantaiaamuna 5:30. Alunperin oli tarkoitus viettää mukava yö kentällä kirjojen parissa mutta väsymys ja mukavuus vei voiton - investoin 86 euroa huoneeseen lentokenttähotellissa. Eiköhän se nukkuminen tee ihan hyvää niin jaksan sitten perjantaina ottaa loman alusta Phoenixissa kaiken irti! Sovitaan että hotelliyö on joululahja isältä, joka oli laittanut mulle matkarahaa lahjaksi tänään :) Kiitos isi hyvistä yöunista!

Että näihin kuviin ja tunnelmiin - oikein hyvää Joulua kaikille teille jotka tästä Suomen valkoisesta joulusta jäätte nauttimaan! Pitäkää hauskaa, minä muistan ajatella teitä kun nautin... öö... kelta-ruskeasta joulusta juoden margaritoja kaktuksen varjossa Arizonan kohtalaisen siedettävässä talvisäässä!

Uskokaa pois, tää loma tulee tarpeeseen. Kiitos Heidi kun otat mut vastaan, tästä tulee ihan mahtava joulu!

Pienet joulutSunnuntai 16.12.2007 20:31

Perjantaina oli firman pikkujoulut. Ylitin itseni käyttäytymällä suht asiallisesti siitä huolimatta, että etkot, jatkot ja jatkojen jatkot mukaanlukien juhlinta kesti n. 14 tuntia. Hotelli Ilveksessä yöpyminen alkaa olla jo tapa... Eilinen meni aika hyvin toipuessa ja Hakametsässä musisoinut Nightwish oli kyllä kovasti avuksi. Se Anette laulaa niin upeasti et meinas tulla vedet silmiin.

Illalla tuli vielä hyvä ystävä kylään ja se piristi oloa enemmän kuin mikään moneen viikkoon. Tänään melkein hymyilyttää! Ihanaa nähdä että jossain on sittenkin joku joka välittää edes vähäsen.

Kolme työpäivää ja sitten 2 viikon loma. Ei malttais odottaa!!!!!!!!!!! Huominen menee vieläpä Helsingissä eli ainoastaan 2 tavallista työpäivää. Huominen on aikas jännä päivä, menen lounaspalaveriin toimitusjohtajan, eli siis mun pomon pomon pomon, kanssa. Ihan kun ei muuten olis tarpeeksi ressiä...

Tämmönen päivä ollut tänäänKeskiviikko 12.12.2007 19:14

Maybe one day in a place without time, without space
I can look back and see that I am finally whole
Dying to undo the moment when all fell apart
Trying to fade out what's real is not for a life

One brief moment brought agony blackened my heart
No light for me, no way out, I'm next in line
Never ever, in this life I'll never find peace
Digging my own grave, I'm shot down in flames

You were my guardian angel, you saved me all times
But angels will fall burning, all candles have burned out
There is one way to escape but worse things will await
I'll let him take me, eternity will pay my price

Maybe one day in a place without time, without space
I can look back and see that I am finally whole
That's what I hoped but now I don't believe anymore
My wounds won't heal, I will bleed till the death of my soul
(Sturm und Drang - Indian)

Dj TiëstoMaanantai 10.12.2007 12:19

Nyt on sitten sekin nähty. Oli kyllä ihan mieletön ilta!

Hyvä sunnuntaiSunnuntai 09.12.2007 16:09

Rasti seinään - sunnuntai ja mua ei vituta! Oli ihan kivat pikkujoulut eilen, näin vanhoja koulukavereita keitä en oo nähny pitkiin aikoihin ja tunnelma oli vähintäänkin tiivis kun Jannen pienessä kämpässä vietti aikaa parhaimmillaan 15 ihmistä.

Ylitin itseni ja juhlin aika rauhallisesti. Käytiin pikaisesti Bruuverissa puolen yön jälkeen ja olin "kotona" ennen kahta nukkumassa. Tänään DJ Tiëston keikka!!!!

Kiitos vaan kaikille osallistuneille oikein mukavista bileistä!