IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Hassuja tuntemuksiaMaanantai 29.05.2006 03:00

Muru on muuttamassa omaan kämppään. Jostain syystä se tuntuu musta about siltä et oltais muuttamassa yhteen, oon ihan innoissani. Outoa. Ja ei, en ole muuttamassa Imatralle vaikka olenkin menossa sinne kolmena viikonloppuna peräkkäin...

EDIT: Hauskasti meni kaksi peräkkäistä merkintää eri päivien puolille...

Reissusta tultu ja reissuun lähdössäMaanantai 29.05.2006 02:59

Tulin aika tarkkaan viikko sitten Barcelonasta. Loma oli loistava eikä siitä sen enempää. Kuvia tullee joskus jos matkalle jäänyt kamera joskus löytää tiensä Suomen maan kamaralle. Kiitos vaan matkaseuralle hauskasta ja rentouttavasta viikosta. Jopa Tompalle.

Eilen lähdin ex tempore kaverin synttäreille Heinolaan. Enpä olekaan koskaan ennen istunut poliisiauton sikaosastolla kaltereiden ja lukkojen takana. Hienot bileet oli, pitkään aikaan ei ole ollut niin hauskaa! Tänään piipahdin vielä äidin luona Sysmässä ja sain ajaa Tampereelle veljen uudella hianolla autolla. Se on IHQ. Sekä veli että auto. Etenkin auto.

Huomenna pitäisi aamulla taas pakata kimpsut ja kampsut ja hypätä Pirkkalasta lentskariin joskus puoli kahdentoista aikaan. Edessä kolmen yötä Maconissa, Ranskassa ja siihen päälle vielä yksi yö Helsingissä. Ja no, sen päälle 2 yötä Imatralla mutta ne viimeiset menee jo oman loman piikkiin.

Piti ehtiä värjätä hiuksetkin jossain välissä mutta ei näköjään sitten värjättykään. No, ne ehtii kyllä joskus. Pitänee laittaa väripurkki laukkuun ja värjätä Imatralla. Tai ostaa sieltä uusi väri sen sijaan että kantaa purkkia ympäri Eurooppaa mukana. Nyt unille, sohvalla nukuttu viime yö ei ollut ihan parhaasta päästä...

Kohta mennään!Sunnuntai 14.05.2006 08:01

Kello on aika tarkalleen 5 aamulla ja kaikki kamat on pakattu ja odottaa eteisen lattialla. Heräsin taas yliaikaisin niin kuin tapoihin kuuluu, Jasu & taksi tulevat hakemaan vasta n. 25 minuutin päästä. No, tässä välissä on hyvää aikaa kuunnella poppia tai kattoa telkkua.

LomalomalomalomalomaLOMA!!!!!!Lauantai 13.05.2006 23:18

Se on loma nyt! Enkä aio sanoa että lomille lomps koska se on maailman mouhein sanonta. Enkä loman jälkeen aio sanoa että lomat on lusittu, koska se on ehkä toiseksi mouhein.

Asiaan. Tänään kävi pikkuveikka kylässä ja oli NIIN ihanaa nähdä se pitkästä aikaa! Se toi tavaraa mun kämppään väliaikaissäilytykseen. Se muuttaa maanantaina Tampereelle. Olen onnellinen että se selvisi Kosovosta kotiin ilman vaurioita. Ainoa näkyvä vaurio oli sen uuden auton (Audi A3 turbodiesel tjsp) tuulilasiin lentänyt kivi jossain Milanon lähellä. Oltiin broidin kanssa toisillemme katellisia, minä autosta ja se mun kämpästä. Hassua ettei se oo käyny täällä aikaisemmin kun oon tässä jo syyskuusta asti asunu.

Dame - Pony. Aivan älyttömän hyvä biisi. Soi repeatilla.

Tänään pikkuveikan vierailun jälkeen kävin salilla ja tein kohtuu rankan parin tunnin reenin. Sieltä menin Sokokselle tuhlaamaan rahaa, piti ostaa vaan jotain säärikarvanpoistovahajuttuja mutta sain palamaan sinne melkein 70 euroa. Mulla on kosmetiikka-addiktio. Kai sitä epätoivoisesti yrittää jotenkin pelastaa sen mitä pelastettavissa on. Äsken kävin syömässä Esperanzassa työkaverin (vai pitäiskö sanoo vaan kaverin koska nykyään ollaan enemmän tekemisissä töiden ulkopuolella kun töissä) Samun kanssa. Esperanzan pecanpähkinäpiiras on ihan tai-vaal-lis-ta. Hemmetti jouduin miettimään 10 sekuntia et mistä kohdin toi sana tavutetaan :P En tiedä menikö vieläkään oikein.

Nyt pitäis alkaa pakata, huomenna 05:45 lähtee bussi linja-autoasemalta Helsinki-Vantaalle ja lento Barcelonaan lähtee klo 10:00. Sääennusteiden mukaan Barcelonassa pitäisi olla alkuviikon 21-25 astetta lämmintä, hieman lähteestä riippuen. Eiköhän siellä tarkene!

Note to self: Opettele säilyttämään seksilelut ja liukkarit hiukan paremmissa piiloissa, se on kohtuullisen vaivaannuttavaa kun pikkuveli tempaisee vaatekaapin ovet auki ja sellaisia esineitä on kohtuu hyvin näkyvillä mitä ei pikkuveljen (tai kenenkään muunkaan ulkopuolisen) silmien eteen toivoisi.

Mulla on reiluja kavereitaTiistai 09.05.2006 23:22

... kun kusettavat niin etten saa nukuttua kun murehdin omia oletettuja tekosiani. Toisaalta, ehkä se on opetus siitä ettei pitäisi juoda niin paljon ettei muista mitään tai ettei uskalla luottaa itseensä ja omaan muistiinsa.

Mä.En.Juo.Enää.Koskaan.Tiistai 09.05.2006 03:14

Sain hetki sitten kuulla tehneeni jotain ihan käsittämättömän kamalan hirveän noloa Vappuna. En tiedä edes tarkalleen mitä mutta sen perusteella mitä mulle on siitä nyt kerrottu niin ei juuri naurata. Mä en muista tästä yhtään mitään. En siis mitään. Täysin käsittämätöntä.

Pelottaa. En tiedä edes haluanko tietää koko asiasta enempää. Vittu.

Niin ja mä-en-juo-enää-koskaan ei tarkoita täysin tipatonta vaan sitä, etten vedä sellaisia helvetin koomia että menee järki ja muisti.

Vittu. Nyt vituttaa.

Liikunta tekee fiksuksi (vai hulluksi)?Tiistai 09.05.2006 01:43

Olin tänään BodyPumpissa ja kaiken sen raadannan keskellä ehdin ajatella asioita. Ehkä jopa tajusin itsestäni jotain. Tai sitten ainakin sain vahvistusta sellaiselle jota olen jo pitkään miettinyt. Tässä muutama fakta itsestäni näin pohjustukseksi:

1) Viimeisen 7 vuoden aikana olen asunut 13:ssa eri asunnossa.
2) Viimeisen 7 vuoden aikana olen ollut töissä 8:ssa eri paikassa, yhtäjaksoisesti enimmillään reilun vuoden per työpaikka.
3) Viimeisen 7 vuoden aikana olen ollut 4 kertaa avoliitossa ja seurustellut vakavasti 5 kertaa. Neljän eri miehen kanssa.
4) Viimeisen 7 vuoden aikana olen aloittanut liikuntaharrastuksen n. 10-15 kertaa. Lähes aina se on loppunut kuukaudessa.
5) Viimeisen 7 vuoden aikana olen vaihtanut hiustyyliä karkeasti laskettuna 40 kertaa.

Sitä miten nopeasti olen erinäisiin asioihin kyllästynyt (työpaikka, asunto, miehet, vaatteet, kengät, hiukset, harrastukset jne) ei tähän kehtaa edes kirjoittaa. Yleensä kyllästymisestä menee vielä ainakin jokin aika siihen lopulliseen vaihtoon tai luopumiseen. Joka tapauksessa, sen sijaan että etsisin vikaa itsestäni olen aina pistänyt sen vaihtoon, mihin milloinkin olen kyllästynyt.

Miten tämän voisi tulkita? Että mulla on jotain "pieniä" keskittymisongelmia? Ettei mulla ole pätkääkään pitkäjänteisyyttä? Että mulla on sitoutumiskammo?

Keskittymiskyvyn puutteen huomasin jo koulussa kun en koskaan jaksanut täyttä 45 minuutin oppituntia istua hiljaa paikallani kuuntelemassa, tylsyys ja kärsimättömyys aiheutti usein ihan fyysistä tuskaa, tunnetta siitä että eikö tää lopu IKINÄ. Mitään sellasta mikä ei ole "kivaa" ei jaksaisi sitten pätkääkään, oli kyse sitten tylsistä rutiinitöistä tai kämpän siivoamisesta. Onkohan mulla joku ADHD?

Joku kotipsykologi ehkä sanoisi että sitoutumiskammo tai ongelmat paikoilleen jäämisessä on peruja vanhempien ilkeästä avioerosta mikä osui "pahaan kehitysvaiheeseen". "Älä suotta kiinny tai sitoudu mihinkään, se viedään kuitenkin pois". Tai sitten syynä on kotona päähän nakutettu "aina voi mennä paremminkin, pitää yrittää vielä enemmän". Vituttaa heti jos tuntuu siltä että on jumahtamassa johonkin. Vaikka menisi kuinka hyvin.

Okei, ongelma tunnistettu. Kysymys kuuluu: Millä se korjataan? Kattaakohan meidän firman sairaskassa mielenterveyshoidon?

Fillarihuolto vol. 2Lauantai 06.05.2006 19:41

Kuten taisin joskus kirjoitella niin viime kertainen fillarinkorjuu ei mennyt ihan niinkuin leffoissa: Vaihdoin takarenkaan ja saman päivän iltana se oli taas tyhjä. Uhkasin jo ostaa kokonaan uuden fillarin ja hylkäsin vanhan keskustaan varastettavaksi. No, meni 2 viikkoa, pyörä oli edelleen siellä mihin sen jätin ja saituus (= järki) iski. Talutin pyörän kotiin, hain kaupasta uuden sisäkumin lisäksi uuden renkaan (siis sen ulko-osan) ja pistin Anzan vaihtamaan renkaan :P

Nyt pitäisi lähteä kaupunkiin ottamaan tyypit. Ei harmita, ulkona on hullun lämmin! Ihanaa, kesä on täällä taas!

SysmässäLauantai 29.04.2006 12:22

Taas vaihteeksi Sysmässä! Olisin paljon mielummin jossain muualla nyt mutta oli tänne tultava, kun kaverilla on illalla synttärituparit ja oon ihan liian paljon laiminlyönyt kotipuolen kavereita. Sinne on tosi kiva mennä mutta harmittaa siinä mielessä et tänään olis ollut paljon muutakin kivaa tekemistä.

Ja tänne on vaikee tulla! Eilen tulin poikkeuksellisesti juna-bussi -yhdistelmällä Jyväskylän kautta, yleensä kuljen bussilla Lahden kautta. Lähdin kotoa n. 17:20 ja olin perillä täällä äidin luona klo 21:45. Ja matkaahan olis omalla autolla kuljettuna n. 170 km... Pitäis hankkia auto. Pitäis hankkia työpaikka, jossa sais työsuhdeauton.

Nyt vois lähtee tekemään sen pakollisen "käydään näyttäytymässä" -rundin: Mummolle, faijalle, kummipojan luo...

Pitäis olla jo nukkumassa, mutta...Perjantai 28.04.2006 02:23

KUKA?
1. Nimi: Milla
2. Lävistyksiä: Korvalehdissä vaan
3. Tatuointeja: Yksi selässä
4. Pituus: 170 cm
5. Kengännumero: 39-40
6. Hiustenväri: Tällä hetkellä blondi
7. Sisarukset: Pikkuveli Joni, 22 vee

ENSIMMÄINEN
1. paras ystävä: Ala-asteaikoina Satu
2. suudelma: Hih, 13-vuotiaana serkun kaverin asuntovaunussa :)
3. lemmikki: Lapsena oli paljon lemmikkejä, mutta Riku-koira taisi olla jo kun synnyin
4. rakkaus: Mikähän olis ensimmäinen, ehkä Markku
5. harrastus: Jossain naisvoimistelijoissa taisin käydä jo ennen kun aloitin soittaa pianoa


KOSKA VIIMEKSI...
1. Poltit tupakan: En muista. Pari sikaria tammikuussa.
2. Joit alkoholia: Viime lauantaina join pari huikkaa kaljaa
3. Ajoit autolla: Viime lauantaina, olin kuskina
4. Soitit: Soitin äitille joskus seiskan aikaan
5. Nauroit: Ehkä mä tänään töissä jollekin nauroin
6. Kuuntelit musiikkia: Töissä tänään
7. Itkit: Alkuillasta taisin vuodattaa muutaman kyyneleen. Kunnolla en oo itkeny viikkoihin.

OLETKO KOSKAAN...
1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi? Ei nyt tuu mieleen ainakaan.
2. ollut pidätettynä? En
3. uinut alastomana? Tottakai
4. ollut TV:ssä? Useita kertoja :) Oon ihan linssilude.
5. Harkinnut itsemurhaa? Teinivuosina kyllä mutta en koskaan kovin tosissani.
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä? Tähän vois sanoo ettei mitään pitäis koskaan katua...
7. Pelännyt? Viimeksi viime yönä, kun pelkään pimeetä...
8. Koskaan itkenyt tytön vuoksi: Taatusti
9. Koskaan itkenyt pojan vuoksi: Vielä useammin
10. Koskaan ollut nyrkkitappelussa: Lasketaanko se tappeluksi jos lyö mutta ei tule lyödyksi?

KUINKA MONTA

1. Kertaa olet ollut rakastunut? Ehkä jotain 5-6 kertaa...
2. Kertaa sydämesi on särkynyt? Ei niin pitkälle riitä sormet, ei osaa laskea
3. Sydäntä olet särkenyt? En varmaankaan kauhean montaa.
4. Ihmistä luokittelisit sellaisiksi tosiystäviksi, joiden käsiin voisit uskoa elämäsi? 3
5. Kertaa nimesi on ollut sanomalehdessä? Ehkä jotain 10-20 kertaa
6. Arpea on kehossasi? Alle 10 varmaan, en jaksa alkaa laskemaan.
7. Mitä asiaa kadut menneisyydessäsi? Ei mulla ole tapana katua asioita.VIIMEISIN

1. Elokuva, jonka ostit: Oonko mä joskus ostanut elokuvia? No reilu vuosi sitten taisin ostaa kasan DVD:itä Kiinasta, joten sanotaan vaikka Schindlerin lista
2. Kappale, jonka kuuntelit: En oo kuunnellu mitään sen jälkeen kun tulin kotiin. Töissä viimeksi soinutta en muista.
3. Kappale, joka oli juuttunut päähäsi: Se yleensä jää minkä on viimeks kuullut mutta en nyt muista...
4. Cd, jonka ostit: Syksyllä ostin levyjä, oliskohan Rammsteinin Rosenrot viimeisin
5. Henkilö, jolle soitit: Äiti
6. Henkilö, joka soitti sinulle: Työkaveri Sari
7. Henkilö, jota ajattelit: Anza

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...

Nukkui sängyssäsi: Kölli siellä taisi kölliä
Näki sinun itkevän: En muista... Varmaankin se on ollut Anza
Sai sinut itkemään: Ehkä ahma. Ei tosin aktiivisesti :)
Oli kanssasi elokuvissa: Anza, käytiin Imatran biossa :)
Huusi sinulle: Työkaveri tänään päivällä puhelimessa. Idiootti.
Lähetti sinulle sähköpostia: Töissä tuli paljon työmeilejä neljän jälkeen kun jenkit meni työmaalle


TÄLLÄ HETKELLÄ...
1. Mitä uraa harkitset? Mä haluaisin olla esimies
2. paras ystäväsi? Ei oo yhtä parasta, mutta muutama paras jos nimetään niin vaikkapa Hanna ja Janne
3. sinulla on päälläsi? Mustat sukat, mustat alushousut ja vaaleansiniset rintsikat. Hiukan HOT...

5 ASIAA JOTKA OLET TEHNYT TÄNÄÄN...
1. Käynyt parturissa
2. Hakenut Seppälästä sinne eilen unohtuneen ostoskassin
3. Lukenut 7 päivää -lehden
4. Katsonut boksilta 2 vanhaa OC:ta
5. Askarrellut Riikan synttärituparilahjaa

MUUTA TIETOA

1. Rikosrekisteri?: Ei ole.
2. Mitä kieliä osaat?: Suomi, englanti, ruotsi, ranska
3. Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi: Nukkuminen! Ihan parasta!
4. Asia, josta pidät itsessäsi vähiten: Vetelyys, kärsimättömyys
5. Kamalin tunne maailmassa: Lohduton ikävä
6. Ketä rakastat: Muutamaa hyvää ystävää, veljeä, vanhempia
7. Urheiletko?: Kyllä! Ei olis mustakaan kuukausi sitten uskonu et noin voisin vastata
8. soitatko jotain instrumenttia?: Pianoa kotona käydessä, caixaa silloin kun ehdin käydä treeneissä
9. käytkö salilla?: Joo \o/
10. soitatko bändissä?: Jos Roseiran bateria lasketaan bändiksi niin joo
11. käytätkö tietokonetta?: Haha, kysy vaan kuinka paljon!
12. luetko kirjoja?: Luen, kiitos Köllin kotikirjaston :)
13. luetko sarjakuvia?: Tosi vähän
14. laiskotteletko?: Aina kun ehdin ja usein silloinkin kun en ehtis...
15. käytkö elokuvissa?: Usein. Viime viikolla kävin 2 kertaa.
16. kuunteletko musiikkia?: Päivittäin
17. oletko ystäviesi kanssa?: Niin usein kun pystyn. Meillä on hyvä porukka!
18. shoppailetko?: Aivan liikaa.
19. Erikoistaitoja?: Onko mulla sellasia? Mulla on paljon taitoja mut ei ne musta ittestäni tunnu erikoistaidoilta :)