IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

SynttäritSunnuntai 28.09.2008 04:59

Oltiin eilen Rickin kanssa Baltimoressa juhlimassa mun synttäreitä. Se oli varannut hienon huoneen satamasta (32. kerros, kohtuu huikeat maisemat) ja hankkinut liput Nightwishin ja Sonatan keikalle. No Nightwish sitten meni ja perui keikkansa koska Anette tuli kipeäksi. Vähän harmitti mutta ei kovin pahasti koska Sonataa mä sinne pääasiassa olin menossa katsomaan. Loppujen lopuksi ne antoi lipuista rahat kokonaan takaisin joten pääsin siis näkemään Sonatan ilmaiseksi :)

Jäin keikan jälkeen hengailemaan sinne keikkapaikalle ja pääsin kuin pääsinkin jutskailemaan sekä Nightwishin että Sonatan tyyppien kanssa. Ne jakoi nimmareita ja vaihtoi muutaman sanasen fanien kanssa, ja vaikuttivat aika tyytyväisiltä kun pääsivät puhumaan suomea vaihteeksi.

Jatkettiin keikan jälkeen bileitä lähellä olevassa rokkibaarissa. Rick valitti etten koskaan ryyppää sen kanssa ja epäili mun kykyjäni joten pitihän sille näyttää että kyllä minä juoda osaan. Juotiin sitten kilpaa kaikenlaisia drinkkejä ja aamulla todettiin että kumpikaan ei muista mitään hotelliin palaamisesta. Rickin ainoa flashback hotelliin tulosta on se että istuttiin hotellihuoneen oven edessä lattialla mun koko käsilaukun sisältö tyhjennettynä käytävään, kun ei löydetty huoneen avainta... On ollut asiallinen krapula tänään, kello on 7 illalla ja on ihan karmea olo edelleen.

Huomenna nokka kohti Ocean Cityä, mennään sinne viikoksi tekemään duunia, päästään pakoon typeriä Yorkkilaisia ja ollaan ihan oman tiimin kesken.

Tonnien rikkomistaLauantai 20.09.2008 10:05

Tänään oli merkittävä päivä. Sain auton mittarissa 7000 mailia rikki, ja e90post.comissa 3000 postauksen raja meni myös hetki sitten :) Autosta korjattiin raekuuron vahingot tänään, se on taas vähintään yhtä hyvä kuin uutena!

Töissä on asiat yhtä huonosti kuin ennenkin eikä työn ulkopuolellakaan tapahdu mitään yllämainittua jännittävämpä joten siinä syy siihen miksi ei ole tullut ihan liikaa tänne kirjoiteltua. Että mitä se kertookaan meikäläisen elämästä, kun matkamittarin lukemien vaihtuminen lasketaan tapahtumaksi joka pitää uutisoida?

Menen tästä hirttämään itseni apukuskin turvavyöhön.

ManhattanKeskiviikko 17.09.2008 08:12

Tuli perjantaina tehtyä jotain legendaarista - ajoin Times Squaren läpi Brunolla :) Kävin roadtripillä Nykissä, perjantaina lähdin kotoa viideltä iltapäivällä ja olin takaisin kotona lauantaina aamu-neljältä.

Sain muuten tänään lentoliput, olen Suomessa 2.-9.11.

York FairTorstai 11.09.2008 08:41

Tänään oli töiden jälkeen agendassa vuotuinen York Fair eli paikalliset "markkinat" missä lähinnä oli erinäisiä huvipuistolaitteita, ongintaa, bingoa, sikojen missikisat jne. Tapahtuma kestää reilun viikon. Tämän lisäksi siellä on joka ilta konsertti, tänään olivat vuorossa Seether ja Breaking Benjamin! Pakko sanoa että veti meikäläisen hymyn kohtuu korkealle korviin, kun lavalla oli Breaking Benjamin, vierailevaksi solistiksi kutsuttiin lämppärin eli Seetherin laulaja ja nämä yhdessä vetivät Kornin Blindin. Ja tämä hieno musiikkielämys siis 10 mailin päässä mun kotoa, Yorkin keskustassa! Sweet!

Vähän hirvittää mitä ensi yöstä tulee. Huomenna on 9/11 ja mulla on vähän sellainen olo että joku tulee näkemään painajaisia.

Työviikko ohiPerjantai 05.09.2008 23:49

Kiireinen mutta erittäin tuottava työviikko on takana! Oli kyllä tosi kiva nähdä Tampereen toimiston porukoita, jotenkin tuntuu ettei olisi pois ollutkaan vaikken ole 3,5 kuukauteen täällä käynytkään. Kavereita oon nähnyt töiden jälkeen joka päivä niin että on meinannut olla ongelmia aikatauluttamisen kanssa :) Loistavaa huomata että ihmiset jaksaa mun seuraani vielä! Tai no ehkä ne siksi jaksaa kun olen ollut kauan pois.

Helvetin kylmä täällä kyllä on! Siinä ehkä tärkein syy "koti-ikävään", Pennsylvaniassa on ollut tämän viikkoa taas reilun kolmenkympin helteet. Ei kestä tätä sadetta ja tuulta ja alle 10 asteen lämpöä...

Tampereella!Sunnuntai 31.08.2008 22:08

Jatkona edelliseen postaukseen todettakoon että selvisin harvinaisen vähällä hampaan poistosta, en oikeastaan missään kohtaa tuntenut kipua. Olin kyllä aika vahvoilla lääkkeilläkin mutta joka tapauksessa, helpolla selvisin! Koko operaation kivuliain kohta oli puudutuspiikin laitto kitalakeen. Vaikka kuinka peloteltiin että "haava" on jopa viikkoja kipeä niin olen kyllä päässyt vähällä, enää ei edes huomaa mitään siinä.

Tulin siis eilen Tampereelle! Koska maailma on pieni, niin törmäsin yhteen tuttuun Washington kentällä ja lennettiin samaa matkaa hänen kanssaan Washingtonista Köpikseen ja edelleen Helsinkiin, ja otettiin yhteinen taksi sieltä Tampereelle. Ja tietysti istuttiin vieläpä vierekkäin Köpiksen ja Helsingin välisellä lennolla, täysin sattumalta!

Mun matkalaukku jäi Köpikseen joten aloitin elämäni Tampereella shoppailemalla. Ostin huippumuotia Seppälästä ja Vero Modasta :) Illalla vietettiin aivan huippua tyttöjen iltaa Jasun luona, saunottiin ja syötiin hyvin, nautittiin säädyllisiä määriä alkoholipitoisia juomia ja lopulta päädyttiin aiheuttamaan pahennusta Bricksiin. Jatkoin siitä vielä Ilvekseen pikkuveljen kanssa jorailemaan.

Tänään käytiin vielä Jasun, Tiinan ja Sallan kanssa Hookissa nauttimassa maailman parhaista wingseistä. Illan ohjelmassa on tsillailua ja nukkumista! Niin ja matkalaukkukin tuli perille tunti sitten.

Tampereella on tarkoitus olla lauantaihin saakka, sitten menen Helsinkiin kahdeksi päiväksi Colors Festivaliin juhlistamaan ja maanantaina sitten lennän takaisin Washingtoniin!

Leikkauksen jälkeen, day 1Tiistai 26.08.2008 03:45

Kävin sitten poistattamassa ne 2 hammasta tänään. Ei ehkä maailman miellyttävin kokemus mutta kivuliainta oli puudutuspiikkien laittaminen, ei se hampaiden poistaminen missään tuntunut. Siitä on nyt kolmisen tuntia aikaa ja oon jo mutustanut onnellisena yhden Vicodinin ja 2 Advilia ihan vaan varmuuden vuoksi vaikkei edes puudutus ole kai kokonaan lakannut!

Kun lähdin hammaslääkäriltä kurvasin ensimmäisenä kadun toisella puolella olevaan Walmartiin hakemaan pussillisen jäisiä papuja joilla on nyt poskeani hellinyt siitä saakka. Yritän saada turvotuksen pysymään aisoissa.

Kattoo nyt missä kohtaa oikeasti alkaa sattua! Meikäläisen kipukynnyksen tuntien tästä tulee yhtä helvettiä... Huomisen aion olla kotona, keskiviikkona pitäisi sitten lähteä kahdeksi päiväksi Danvilleen työreissuun ja perjantaina heti lounaan jälkeen kentälle ja kohti Suomea!

SurgeryMaanantai 25.08.2008 08:58

Huomenna olis edessä leikkaus, multa viedään 2 hammasta. Toinen on viisaudenhammas ja toinen sen "alla" oleva takahammas joka on nyt sit ihan viturallaan kun se viisaudenhammas puskee pihalle. Sattuu ja kutisee koko ajan mutta 800mg buranalla selvitään. Huomenna sitten sattuuuuuuuu sen leikkauksen jälkeen! Pelottaa.

Perjantaina nokka kohti Suomea! Ihan älyttömän kiva päästä moikkailemaan ihmisiä sinne, sekä töihin että sitten töiden ulkopuolelle :)

BrasiliaMaanantai 18.08.2008 09:29

Tulipa sitten käytyä Brasiliassakin! Viikon rankka reissu on takana mutta oli kyllä oikein tehokas ja tuottelias viikko. Ostin kolmet kengät :)

2 tusinaa jatkuu...Perjantai 08.08.2008 04:05

Pitihän niistä ottaa fotokin.