IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Päiväreissu BaltimoreenTorstai 31.08.2006 10:27

Tai oikeastaan päiväreissu Yorkiin ja yöreissu Baltimoreen. Lensin eilen iltapäivällä Milwaukeesta Baltimoreen, olin yön siellä lentokentän lähellä, tänä aamuna ajoin Yorkiin (reilu tunnin matka), olin päivän palaverissa siellä, ajoin takaisin Baltimoren kentälle ja lensin takaisin Milwaukeen.

Alkuperäinen ajatus oli mennä Baltimoreen yöksi siksi että siellä on enemmän nähtävää kuin Yorkissa mutta en mä kyllä nähnyt Baltimoreakaan koska olin hotellilla vasta yhdeksän jälkeen illalla enkä jaksanut enää lähteä kaupungille.

Tänään tuli kyllä sellainen olo että enkö mä oo mitään oppinu tässä viimeisen parin vuoden reissaamisen aikana... Eilen yritin laittaa reppua läpivalaisuun läppäri sisällä ja tänään mulla oli Pepsi-tölkki repun sivutaskussa. Oli kyllä ehkä mukavimmat turvatarkastustyypit ikinä molemmilla kentillä! Se setä joka kaivoi mun läppäriä repusta selitti kauheen ystävällisesti miksi se pitää ottaa pois ja kyseli mistä olen kotoisin ja kauanko olen USA:ssa ja toivotteli hyvää reissunjatkoa. Ja tänään se joka sen Pepsi-tölkin multa vei oli kovasti pahoillaan siitä että joutui sen multa viemään. Niin ja tänään oli passintarkastajin kovasti mukava ja hymyilevä poitsu, kuittaili jotain siitä että olen nätti brunettinakin (kuten passikuvassa) :) Harvinaisen positiivista kohtelua kyllä.

Väsyttää. Kaamee jetlagi... ;)

Ehkä jotain uutta minusta?Keskiviikko 30.08.2006 07:26

Sinusta:
1. Nimikirjaimesi? MS
2. Montako syksyä olet elänyt? 24 niitä kai on takana.
3. Minä viikonpäivänä synnyit? En tiedä!
4. Opiskeletko jotain? Teoriassa kyllä, käytännössä on ollu pikkusen hiljasta...
5. Oletko joutunut vakavaan onnettomuuteen? En onneksi.

Mielipiteitäsi:
6. Pidätkö enemmän lumi- vai vesisateesta? Vihaan molempia jos olen itse sen armoilla mutta molemmat on ihan OK kun on itse sisätiloissa.
7. Mistä musiikista pidät? Rockia, metallia, perus-NRJ-poppikin menee joskus...
8. Mikä on lempi vuodenaikasi ja miksi juuri se on ylitse muiden? Syksy, rakastan märkiä lehtiä märällä asfaltilla joka kiiltää katulamppujen valossa ja syksyisten aaltojen loisketta rantakiviä vasten.
9. Minkälaisista elokuvista pidät? Romanttisista lässynlässyn-komedioista ja semmosista jännityspätkistä mutta en mistään kauhuleffoista, en saa koskaan nukuttua sellaisten jälkeen. Mä oon semmonen pikkutyttö...
10. Pidätkö jonkun maan kulttuurista erityisen paljon? En olis uskonut näin koskaan sanovani mutta mä viihdyn kyllä täällä USA:ssa tosi hyvin!

Ulkonäöstäsi:
11. Kuinka pitkä olet? Jotain 170 cm
12. Minkälaiset hiukset sinulla on? Vaaleat ja pystyt, onhan noita kuvia tuolla
13. Silmät ovat sielun peili, minkälaiset silmät omistat? Vihreät tähtisilmät :)
14. Pidätkö hymystäsi? Kyllä ja en. Hymykuopat ärsyttää joskus.
15. Mistä pidät ja et pidä ulkonäössäsi? Jaa-a, pidän suurinpiirtein kaikesta navasta ylöspäin ja en pidä siitä alaspäin :)

Suhteesi:
16. Ketä perheeseesi kuuluu? Eikös mun perhe ole äiti, isä ja pikkuveli.
17. Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa? Pikkuveli Joni.
19. Minkälaisessa seurassa viihdyt? Ihmisten kanssa jotka saa mut nauramaan. Mikä on kyllä aika helppoa...
20. Tunnetko paljon ihmisiä? Kyllä mä tunnen joo. Mä oon aika seurallinen :)

Ruoka:
21. Eksoottisin ruoka jota olet maistanut/syönyt? Emmätiä, etanat ja mustekala?
22. Onko sinulla erikoisruokavalio? Low carb on uskonto jota yritän jaksaa noudattaa
23. Mistä juomista pidät? Punaviini, Caipirinha, laittikola, Starbucksin Caramel Macchiato :)
24. Mitä ajattelit syödä tänään? En mä taida syödä enää mitään, johan mä kerran söin?
25. Pidätkö ruuanlaitosta? Joo mut mä oon ihan paska siinä :)

Vapaa-ajastasi:
26. Pidätkö piirtämisestä? Joo kai mä pidän mut oon ihan paska siinä... ;)
27. Pyöräiletkö paljon? Kyllä mä silloin kun oon kotosalla
28. Mitä musiikki merkitsee sinulle? Yksi tärkeimmistä asioista elämässä. Eli PALJON. Aina pitää olla musiikkia, hiljaisuus on tappavaa.
29. Harrastatko mitään vakituisesti? Käyn salilla mutta sekään niin kauhean vakituista nyt oo ollu... Vakituisesti mä sinne jäsenyyttä maksan :)
30. Haluaisitko aloittaa jonkun harrastuksen? Olis ihanaa jos osais laulaa ja soittaa viulua. Eli laulutunnit ja viulutunnit haluaisin aloittaa.

Kotisi:
31. Asutko vanhempiesi luona? No en ihan hetkeen oo asunu.
32. Vietätkö paljon aikaa huoneessasi? Ai hotellihuoneessa? Vain öisin.
33. Onko kotisi kodikas? No joiltain osin joo mut se on vähän kesken.
34. Mitä muuttaisit kodissasi? Makuuhuoneen sisustus menee uusiksi ja olkkariakin pitäis pikkusen modata.
35. Millaisessa talossa asut? Sinivalkoisen kerrostalon alimmassa kerroksessa

Unelmiasi:
36. Odotatko aina huomista vai elätkö tätä päivää? Molempia, riippuu siitä onko tänään kivempaa kun huomenna :)
37. Mihin suurin haaveesi liittyy? Kai sitä toivoo että olis ikuisesti onnellinen?
38. Haaveiletko paljon vai pidätkö jalat maassa? Kyllä mä aika paljon haaveilen mutta yleensä mä sitten yritän jalat maassa tavoitella niitä haaveilemiani asioita :)
39. Uskotko kohtaloon? En mä tiedä, en kai.
40. Kerro jokin pieni mukava toiveesi? Voi kun laihtuisi 10 kg!

Taiteesta:
41. Oletko taiteellinen? No en todellakaan. Kaukana siitä.
42. Minkälaisesta taiteesta pidät? Musiikista, elokuvista, valokuvista...
43. Käytkö näyttelyissä tms? Tosi harvoin. Kävisin jos joku veisi tai lähtisi mukaan mutta ei oo vaan tullut mentyä.
44. Tahtoisitko itse olla taiteilija? Jos olisin tosi hyvä ja tienaisin paljon :)
45. Suosikkitaiteilijasi? Emmä tiä

Vielä loppuhöpinää:
46. Onko sinulla hyvä ryhti? Hih, no ei ole todellakaan :D
47. Oletko onnellinen? Joo ja ei.
48. Nautitko olla yksin? Kyllä se on joskus kivaa mut silloinkin kyllä tykkään ottaa yhteyksiä ihmisiin puhelimella ja koneella jne.
49. Pidätkö pimeästä vai valoisasta enemmän? Valoisasta, mä pelkään pimeetä.
50. Kuka on hienoin ihminen jonka olet tavannut? Outo kysymys? En mä ketään ihan ylettömästi ihaile. MINÄ! :)

Viimeisen parin viikon kuulumisetMaanantai 28.08.2006 08:54

Nyt on taas oma kone ja skandinäppäimistö edessä. Ajattelin aikani kuluksi kirjoitella viimeisen parin viikon kuulumiset. Lukuiloa :)

Viimeksi taisin kirjoitella kunnolla kuulumisia Köpiksen loungesta, valittelin kun lento on pari tuntia myöhässä. Se ei ollut MITÄÄN siihen verrattuna miten se matka siitä eteenpäin jatkui! Ensinnäkin, se lento ei ollut vain paria tuntia myöhässä, se oli 5 tuntia myöhässä. Aluksi pari tuntia siksi että se kone alunperinkin lähti 2 tuntia myöhässä Chi-townista kohti Köpistä mutta sen päälle vielä jokusen tunnin koska catering päätti pistää lakon pystyyn siinä tiistai-iltapäivän ratoksi. Eli siellä sitten istuttiin gatella tunnista toiseen ja odotettiin koska saadaan ruokaa koneeseen. Ihan kun yhtä 8 tunnin lentoa ei kestäisi ilman safkaa. No, ehkä Jenkit ei sitten kestä.

Jotain hyvääkin oli matkanteossa: Lensin business-luokassa kun nätisti pyysin upgradea portilla.

Anyway, kone tuli sitten 5 tuntia myöhässä Chicagoon ja sen vuoksi missasin viimeisen bussin Brookfieldiin n. 20 minuutilla. Jonotin siinä sitten 45 minuuttia SAS:n tiskille, että sain hotelliyöhön oikeuttavan lipareen. Hotellille piti olla bussikuljetus mutta kun sitä ei puoleen tuntiin kuulunut hyppäsin taksiin. Taksikuski ei tietenkään tiennyt missä hotelli on joten piti sekä pysähtyä kysymään neuvoa että hakemaan automaatista käteistä jolla maksaa se ryöstöhintainen taksi. Olin lopulta sängyssä yhdeltä yöllä. Olisin ollut varmasti aiemmin nukkumassa jos olisin alunperin vuokrannut auton ja ajanut suoraan omaan hotelliin Brookfieldissä. Jälkikäteen on hyvä viisastella. Tosin olisin kyllä ollut liian väsynyt ajamaan.

Keskiviikkoaamuna lähdin hotellin tarjoamalla bussilla takaisin lentokentälle ja sieltä edelleen bussilla Brookfieldiä kohti. Meni tosin tiukille että ehdin siihen Brookfieldin bussiin koska hotellin bussi hajosi matkalla kansainväliseen terminaaliin ja jouduin omin neuvoineni suoriutumaan terminaali 2:sta terminaali 5:een melkoisen tiukalla aikataululla. Olin lopulta bussipysäkillä n. 10 minuuttia ennen bussin lähtöä eli ihan hyvin ehdin.

Aamulla sain vielä pomolta vittuilut siitä etten ollut kasilta palaverissa. 37 tunnin matkustamisen jälkeen en jaksanut edes vittuilla takaisin. En tosin jaksanut välittääkään.

Ensimmäinen työviikko jäi siis aika tyngäksi. Olin lauantainakin pari tuntia töissä, mutta iltapäivällä hypättiin neljän työkaverin kanssa autoon ja hurautettiin 130 mailin päähän Green Bayhin katsomaan Packers vs. Falcons -jenkkifutismatsia! Oli ihan mieletön kokemus, 70.000 ihmistä täyttämässä stadionin penkkejä ja näistä ehkä 80% ihan fanaattisia Packers-faneja. Ja "me" voitettiin 38-10. Kiitos vielä Rikulle ja Jussille pelin salojen avaamisesta, jefu on potenssiin 10 mielenkiintoisempaa katsoa kun ymmärtää säännöt :) Stadionilla ja kotimatkalla ja vielä hotellissa joskus aamuyöllä otettiin muutama olunen, mutta ei kuitenkaan niin montaa ettei olisi sunnuntaina jaksanut lähteä tutustumaan Milwaukeen kaupunkiin ja erityisesti sen tarjoamiin shoppailumahdollisuuksiin. Parin tunnin ja 400 tuhlatun dollarin jälkeen palasin hotellille valmistautumaan iltaa varten. Illalla ykköset ylle ja Sabor-nimiseen brasilialaiseen BBQ-ravintolaan Milwaukeehen.

BBQ toimi samalla tavalla kuin Brasiliassakin: Alkuruoat salaattipöydästä, pääruoaksi kannetaan kymmentä eri sorttia lihaa vartaissa pöytään. Ruoka oli hyvää, seura loistavaa ja lasku tähtitieteellinen, mutta ehkä se sitten oli sen arvoista.

Tällä viikolla tehtiin sitten ihan täysi työviikko ilman sen suurempia yllätyksiä. Alkuviikosta kävin hakemassa lähiostarilta itselleni talvitakin (siis miten niin hölmöä ostaa talvitakki elokuussa?) ja parit kesäkengät (siis miten niin ristiriidassa sen talvitakin kanssa?). Keskiviikkona juhlittiin työkaverin viimeistä iltaa projektissa ja koko firmassa perinteiseen tyyliin lähibaarin karaokessa. Aamulla heräsin seitsemältä kun työkaveri luojalle kiitos soitti, olin unohtanut laittaa kellon soimaan. Ehkä unohdin sen siinä samalla kun unohdin sammuttaa telkkarin, riisua vaatteet ja siirtyä sohvalta sänkyyn nukkumaan.

Perjantaina töihin ajellessa kuulin sattumalta radiosta mainoksen lauantaisesta Kornin keikasta. Alle tunti myöhemmin olin googlettanut lisätietoja, ostanut liput itselleni ja kollegalle kenet sain ylipuhuttua mukaan ja mainostanut ihan liian monelle Suomessa olevalle kaverille pääseväni katsomaan maailman parasta bändiä. Perjantaina lähdin aikaisin töistä, kävin vaihtamassa rikkinäisen hitaan ja tehottoman romupaska-Ford Escapen Pontiaciin ja nautin illalla kuskin roolista, kun käytiin porukalla syömässä mielettömän hyvät ja isot pihvit Texas Road Housessa. Olin kuskina myös lauantaina, kun lähdimme Ollin kanssa East Troyn Alpine Valley Music Theateriin katsastamaan Family Values tourin kovan esiintyjäkaartin. Keikkapaikka oli upea eikä bänditkään mitään paskoja olleet :) Parhaiten mieleen jäivät itseoikeutetun Kornin lisäksi 10 years, Stone Sour, Deftones ja Flyleaf. Edes sade ei pilannut tunnelmaa, monien osalta päinvastoin, niin mukavaa näytti ihmisillä olevan mutaliukumäessä. Eipä olisi ollut asiaa mun Pontiacin kyytiin...

Lauantai-iltana sain Ollilta kehuja ajotaidoistani kun toimin kuskina vielä yöllä Milwaukeen klubikierroksella, mutta tänään onnistuin kyllä romuttamaan ne mielikuvat. Lähdettiin Ollin, Jussin ja Mirenin kanssa Chicagon lähelle shoppailemaan ja noh, sanotaanko että pelotti kyllä itseänikin siinä kyydissä. Päivän saldo:

* Yksi kevyt peräänajo (ei vaurioita muuten kuin henkisellä tasolla)
* Yksi läheltäpititilanne kaistanvaihtotilanteessa, kun naapurikaistaa kaasutellut auto ei näkynyt peilistä...
* Yksi läheltäpititilanne ja kuulemma raivoisat nyrkinheilutukset kun liityin STOP-merkin takaa etuajo-oikeutettuun liittymään ja olin niin keskittynyt juomaan kahvia ja hoilaamaan Rihannan Unfaithfullia etten nähnyt autoa jota mun olisi pitänyt väistää
* 15 minuuttia kestänyt tankkaus kun en a) saanut korttia oikein päin koneeseen (3. kerta onnistui) ja b) osannut valita oikein kahdesta pistoolista
* Yksi ei-nyt-niin-kauhean-läheltäpititilanne kun meinasin ryhmittyä liittymään 200 metriä ennen sen liittymän alkamista
* 2 kertaa päin punaisia ajo automaattisessa toll boothissa, ensimmäisellä kerralla vahingossa ja toisella kerralla tarkoituksella, se valo ei perkele vaan vaihtunut vihreeksi vaikka ihan saletisti maksoin oikean summan!
* Yhden kerran autosta ylösnouseminen keskellä toll boothia koska olin niin kaukana siitä helvetinkoneesta etten millään ylttänyt heittämään ikkunasta rahoja sinne
* Lukematon määrä huudahduksia "Apua mihin mä nyt ajan!", "Hei mitä nyt tapahtuu!", "Ei kun pitäiskö mun olla nyt tuolla kaistalla?!" jne.
* Luvattoman suuri määrä armotonta vittuilua takapenkiltä

Mutta hei, kyllähän 270 mailia päivän aikana on jo sellainen määrä että siihen jo mahtuu vähän sattumaan ja tapahtumaan?

Niin, shoppailtiinkin tänään siis. Matkaan tarttui Dieselin farkut (sen Dieselin liikkeen takia piti ajaa sinne helvetin kaukana olevalle ostarille), Guessin käsilaukku, Benettonin housut, parit kengät ja Samsoniten jättikassi (pitäähän tää ryönä saada Suomeen täältä jollain).

Että sellaiset pari viikkoa! Oon viihtynyt älyttömän hyvin, saa nyt nähdä joko ehdin kyllästyä kun olen vielä melkein 2 viikkoa täällä ennen kun lähden viikon lomalle Suomeen. On tässä kaikenlaista tulossa reissua piristämään, kuten ensi viikolla yhden yön reissu Baltimoreen (ja samalla päiväreissu Yorkin toimistolle).

Mutta rakkaat ystävät mulla on teitä ikävä!

2 viikkoa selvinpainLauantai 26.08.2006 04:24

Paatin juuri olla seuraavat 2 viikkoa selvinpain. Sain puoli tuntia sitten alleni Pontiac Grand Prix'n enka todellakaan aio tuhlata hyvia ajotunteja juomiseen tai krapuloimiseen. Ehka siistein auto mita oon koskaan ajanut. Heppoja jotain 200, voitte kuvitella etta ampaisee liikennevaloista kun lyon monon lattiaan...
Onpahan taas ollut paiva! Aamulla ensin junalla Imatralta Tikkurilaan ja siita kiltisti bussilla lentokentalle. Kentalla koko SAS:n aula ihan mustanaan ihmisia, tietokoneet nurin ja lahtoselvitys tehtiin kasin. Jonotin vissiin tunnin sinne tiskeille. Ei paassyt edes kultakortilla jonon ohi, vaikka sen koko kortin idea piilee siina etta paasee jonojen ohi tiskeille. No, lento onneksi vaan reilun puoli tuntia myohassa. No eikos sitten Koopenhaminassa kuule etta yli 2 tuntia on taalta jatkolento Chicagoon myohassa. Nyt istun sitten SAS Business Loungessa (toinen kultakortin hyva puoli), syon juustoja ja kinkkua ja kirjottelen tanne. Taa on kirkkaasti paras lounge missa oon koskaan ollut vaikka niita on aika monta eri kentilla jo nahty. Safkat on hyvat ja nakojaan netti ilmainen. Jiihaa!

Loma takana :'(Maanantai 14.08.2006 23:38

Alkaa olla viimeiset "lomahetket" käsillä. Ei tää mikään oikea loma ollut, pidennetty viikonloppu vain, mutta silti. Nyt jo pakkailen haikeana laukkuja ja aamulla seiskalta ottaa Pendolino suunnan kohti Helsinkiä. Vissii Köpiksen kautta joutuu tai pääsee lentelee huomenna. Toivottavasti terroristeilla ei oo angsteja pohjoismaalaisia kohtaan ja ne antaa mun koneen lentää rauhassa Chicagoon.

Takas Suomessa syyskuun 9. päivä. Ehkäpä mä ehdin jotain kuulumisia kirjotella reissustakin!

Rock to the River day 2Maanantai 14.08.2006 04:58

Meinasin kirjottaa "day 12". Ei nää ihan NIIN pitkät bileet ollu. No jokatapauksessa (ei oo yhdyssana, tiedän, mut en jaksa kumittaa ja korjata) oli taas ihan loistava päivä. Ja taustalla soi hautajaismusiikki. Tai siis joo oltiin kattomassa Sonataa tänään ja voi elämä et oli ihan loistava keikka! Ihan vitun hyvä! Otin ehkä (ehkä otin) sata kuvaa sieltä kun piti taas leikkiä leluilla.

Ota siitä nyt sit selvää nih.

Rock to the River day 1 Sunnuntai 13.08.2006 15:15

Ensimmäinen päivä RTTR:ää takana, toinen ja viimeinen juuri alkamassa. Oli ihan hyvät bileet eilen, aloiteltiin jo hyvissä ajoin puoliltapäivin, mäkin heräsin siihen kun Jukka ja Mikko tuli tänne alottelee. Iltapäivällä käytiin tsekkaamassa Dyecrest joka on edelleen ihan loistava livepunppu, ja illan kohokohta oli Poets of the Fall, joka onnistui myös kiitettävästi. Sen jälkeen soitti vielä joku Helloween tjsp mutta en vaivautunut jäämään kattomaan sitä vaan painelin yksinäni keskustaan.

Tulin sentään yöks kotiin, tällä kertaa ;)

Tänään uusi nousu ja illan pääesiintyjänä Sonata Arctica! Tänään on tyttöjen ilta, Jukan vaimoke Hanna lähtee tänään ekaa kertaa otille kun se on ollu töissä joka päivä mutta huomenna se ei mene enää. Hanna on ihQ!

Kuvamateriaalia seuraa perässä, mun uudessa kamerassa (Casio Exilim EX-Z60) on joku 100 kuvaa eiliseltä :D

KotimaassaPerjantai 11.08.2006 19:56

Selvisin kaikista terroriuhkista huolimatta eilen Suomeen asti. Itse asiassa kuulin koko Lontoon-sotkusta ekan kerran vasta eilen illalla, ei näkynyt ollenkaan Chicagon eikä Tukholman turvatarkastuksissa. Sain siis viedä koneeseen muutakin kun pelkän lompakon :) Takaisin päin voikin olla sit eri asia kun tiistaina lähden Helsinki-Vantaalta matkaan.

14 tunnin unet takana, kohta Anzan porukoille rapujuhliin, illalla ehkä pre-partyihin Bullsiin kattomaan Verjnarmua ja huomenna Rock to the River (www.rocktotheriver.com). Maanantaina sit krapulapäivä ja tiistaina ennen ylösnousua kohti Helsinkiä. Sit melkein 4 viikkoa taas USA:ssa. Rehellisesti sanottuna en malta odottaa et olisin takas siellä, siellä oli NIIN kivaa.

Pienesti vituttaa kun ollaan porukalla lähdössä Dubliniin uudeksi vuodeksi enkä oo saanu vielä lippuja ostettua vaikka oon kolmella eri kortilla kokeillu. Ja sinä aikana lippujen hinnat on noussu 36 eurosta n. 130 euroon. No, ehtiihän sitä. Eikä se hintakaan niin justiinsa ole. Silloin kun rahaa on ;)
Eipähän oo näköjään jaksanu paljoo tännekään kirjotella. Viikko meni villeissä merkeissä pääasiassa turkulaisten työkavereiden kanssa kaljaa kipatessa. Ai niin, kävin mä töissäkin joka päivä. Vähän tuli viikonloppuna shopattua mut sit onneks loppui rahat. Ja onneks turkulaiset lähti Suomeen eilen.

Salilla en oo käyny, se ei oikein krapulassa oo fiksua puuhaa. Perjantai-iltana käytiin kattomassa Miami Vice, mikä oli aika harvinaisen tylsä, parasta oli kunnon splättäyskohtaukset, "aivot tapetille" jne. Tänään käytiin Wisconsin State Fair -tapahtumassa, käytännössä siis Hartolan markkinat potenssiin 50 ja paikallisen tavan mukaan koko alue toimi anniskelualueena. Selvisin yhdellä bissellä, yhdellä Margharitalla ja yhdellä uudella topilla. Ehkä junteinta porukkaa mitä oon ikinä nähny, oli niin punaniska-tapahtuma ettei kukaan usko. Mut ihan jees anyway. Vähän harmittaa etten nähnyt elefantteja, mitä TV:ssä etukäteen mainostettiin.

Huomenna Jussin kanssa Chicagoon LOLLAPALOOZAAN!!! Tänään siellä oli ollu festaamassa 60.000 ihmistä. Huomenna siellä meille soittelee RHCP ja QOTSA!

2 täyttä työpäivää (HYVIN täyttä, vituttaa jo valmiiks) ja yksi lyhyt päivä edessä ja sitten nokka kohti Suomea. Perillä Seutulassa oon joskus torstaina aamupäivällä, siitä sitten jollain vehkeellä (taksilla, mitään busseja tueta) juna-asemalle ja IC:llä Imatralle. Ja Imatralla tietysti Rock To The River ja Sonata Arctica!