IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Elämää maailmallaTiistai 26.09.2006 09:20

Terveisiä Yorkista (PA)! Tää on ihan persekaupunki mutta ollaan nyt täällä kuitenkin. Viikonlopuksi karattiin kahden työkaverin kanssa New Yorkiin ja se olikin sitten ihan asiareissu. Joku 5 tuntia kesti ajaa sinne mutta oli taatusti sen arvoista! Asuttiin vaatimattomasti 4 tähden hotellissa Times Squarella (www.westinny.com). Saatiin naurettavan halvat huoneet, verojen kanssa jotain 220 dollaria per yö. Ja oli kyllä siistein hotelli missä oon ollu! Tehtiin kaikki pakollinen, eli käytiin Empire State Buildingissa ja Central Parkissa ja Rockerfeller Centerin pihalla ja biletettiin jossain päin Chelseaa jne.

Huomenna töiden jälkeen pitäisi ottaa suuntima kohti Danvillea (PA) mikä on vielä syvemmällä keskellä ei mitään kun tämä York. Torstaina pitäisi vähän pilettää taas kun meikä täyttää vuosia perjantaina. Synttärikrapulapäivänä lennän sitten Newarkista Milwaukeen ja jatkan viikon vähän normaalimpaa elämää "kotona" Brookfieldissä.

Tänään istuttiin työkaverin kanssa hotellin kuntokeskuksen poreammeessa ja kelattiin että on tää työnteko rankkaa...

Jasu haastelooTiistai 26.09.2006 09:02

"Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat."

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Back (teemabiisi elämässä tällä hetkellä)
3 Doors Down - Here Without You (ks. syy yllä)
Justin Timberlake - Sexyback (ostin levyn sunnuntaina...)
Deep Dish - Say Hello (tähän ei vaan kyllästy ikinä)
Pakito - Living on Video (loistomättöä)
Sonata Arctica - Broken (klassikko)
Rihanna - Unfaithful

Emmä jaksa nimeltä ketään haastaa. Vapaa valinta...

Matkustaminen on ihqudaaihanaa!Tiistai 19.09.2006 02:47

Kuten teistä ehkä jotkut tietää niin mulla on ollut jokusen kerran paskaa säkää matkustusasioissa. Esim. muutama viikko sitten kirjoittelin pitkästä ja kivisestä tiestä Köpiksen ja Chicagon kautta Waukeshaan. Luulin että silloista 37 tuntia on paha pistää paremmaksi mutta olin valitettavasti väärässä. Tässä kertomus siitä miten Tampere - Pittsburgh -väliin saa hassattua 39 tuntia. Ja ei, en ylittänyt atlanttia laivalla vaikka sen olisi tuossa ajassa jo melkein ehtinytkin.

Lähdin liikenteeseen kotoa 08:30 sunnuntaiaamuna. Menin bussilla Helsinki-Vantaalle, koska aamulento Pirkkalasta olisi lähtenyt jo 06:30 ja ehdin bussillakin ihan loistavasti. Sain siis nukkua pari tuntia pidempään. Mikä oli hyvä, koska olin lauantai-iltana baarissa ja jouduin pakkaamaan sunnuntaiaamuna kun lauantaina olin siihen liian laiska. Anyway, olin ajoissa Helsingissä ja lento lähti ihan ajallaan (14:20 tjsp) kohti New Yorkia. Lento itsessään meni aika hyvin. Perillä JFK:lla oltiin ennen neljää paikallista aikaa eli yhdeltätoista Suomen aikaa.

Meillä piti olla n. 4 tunnin vaihto ja sitten parin tunnin jatkolento Pittsburghiin. Juotiin kaikessa rauhassa parit bisset ja syötiin vähän ennen kuin lähdettiin hakemaan työkavereille boarding passeja - jostain syystä minä sain sellaisen jo Helsingistä mutta muut eivät. No, he eivät sitten saaneetkaan boarding passeja vaan ainostaan "seat request"-laput, käytännössä jonotuspaikat koneeseen. Lisäksi kävi ilmi, että koko kenttä oli kohtuullisessa kaaoksessa, paljon lentoja myöhässä ja pahat ruuhkat jne. Meidän lentoa alettiin boardata reilu tunti myöhässä ja syy myöhästymiseen oli se, että kone oli kyllä ihan ajallaan laskeutunut kentälle mutta siltä oli kestänyt 1h 20min rullata kiitotieltä portille kun oli ollut vähän ruuhkaa...

Kävipä sitten niin että minä pääsin koneeseen, kukaan muu porukasta ei. Kirosin ihan vähän että joudun aamulla yksin toimistolle enkä ollu valmistellut oikein mitään kun mun show-vuoro piti olla vasta tiistaina. Kun päästiin koneeseen niin ensin joku 45 minuuttia istuttiin paikallaan portilla kun laukkuja vielä pakattiin ruumaan ja sitten lähdettiin sinne ruuhkan sekaan rullailemaan kiitotietä kohti. Melkein 2 tuntia oli istuttu koneessa maassa kun lentoemäntä kuulutti että "Noniin, näin pitkälle päästiin ja ollaanhan me jo jossain sijalla 27 nousuvuoroissa. Ikävä kyllä tälle miehistölle tuli juuri 16,5 tuntia työaikaa täyteen eikä me saada nousta enää ilmaan. Nyt palataan takaisin portille ja saatte uudet lennot huomiselle." Ehkä tunnin jonottamisen jälkeen sain uuden lipun klo 12:20 lennolle ja yhdeltä yöllä (kasilta aamulla Suomen aikaa) olin vihdoin hotellilla.

Olin sentäs samassa hotellissa missä työkaverit mutta eri lennolla. Muut lähtivät jo 08:45 koneeseen ja minä sitten yksinäni suhasin takaisin JFK:lle kymmenen aikaan. Kävin vielä pitkän kädenväännön Deltan check-in -tätien kanssa siitä että minkälaiset liput mulla nyt oikein on kun edellisen illan rebookkaus oli tehty jotenkin väärin ja kone vaati multa paperilippua mitä mulla ei tietenkään ollut. Pääsin lennolle, se ei ollut kun puoli tuntia myöhässä ja laukutkin tuli samalla koneella. Ja jo neljältä iltapäivällä olin hotellissa Pittsburghissa! Missasin siis ensimmäisen työpäivän kokonaan. Tai no, nyt kun tänne pääsin niin olen tehnyt hommia hotellista käsin.

Mutta että tiedoksenne että ÄLKÄÄ HELVETTI OLKO KATEELLISIA SIITÄ ETTÄ "ON SE NIIN HIENOA KUN SÄ SAAT MATKUSTAA". Se ei perkele ole hienoa jonottaa jotain uusia lippuja jossain saakelin JFK:n paskakentällä niiltä idiooteilta virkailijoilta jotka ei osaa hevonvittua siinä vaiheessa kun on valvonut yli vuorokauden ja tietää että oikeasti pitäisi olla 8 tunnin päästä jo toimistolla ja tietää ettei ole ja tietää että edessä on taas yksi yö jossain kämäisessä lentokenttähotellissa ilman matkalaukkuja ja kun käsimatkatavoihin ei saa nykyään pakata mitään nesteitä niin käytännössä se tarkoittaa myös ilman hammastahnaa, ilman deodoranttia, ilman hiustenlaittotuotteita, ilman meikkejä ja tietysti myös ilman vaihtovaatteita (ellei ole fiksusti pakannut jotain käsimatkatavaroihin, minä en ollut tällä kertaa). Se on ihan perseestä. Tää reissaaminen on perseestä. Perillä on kiva olla, mutta toi matkustaminen, se on aikuisten oikeasti PERSEESTÄ.

Fairytale Gone BadLauantai 16.09.2006 19:09

Tää biisi on vainonnut mua paikasta toiseen koko päivän:

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain’t nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can’t stand
I’ve had it to the limit; I can’t be your man
I ain’t more than a minute away from walking

We can’t cry the pain away
We can’t find a need to stay
I slowly realized there’s nothing on our side

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can’t deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they’re bad
Tell them it’s me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

(Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad)

SohvaperunaTorstai 14.09.2006 04:49

Ihanaa tää elämä kun voi vaan lököillä sohvalla, kattoa 5 jaksoa Diiliä putkeen boksilta (Go Kendra, well done!), herkutella Ingmanin raejuustolla, meseillä rakkaiden ystävien kanssa ja meilailla niille joita ikävöi mutta joita ei saa mesellä kiinni.

Life is a bloody mess but I love it.

Cheeckin sanoin (biisistä Lyijykynä):

Otan vastaan sen mitä mulle suodaan
En vältä vastuuta, mä kuljen suoraan
Elämä on kuitenkin bitch kunnes kuollaan

Ja nyt soi PMMP:n Matkalaulu telkkarissa. Yks ihanimpia biisejä tältä vuodelta. Tähän ei kyllästy. Tulee väkisin mieleen roadtrip Saloon Pääsiäisenä. Ja sanoista, noh, elämä yleensä.

Tämä voi olla
koko elämämme ihanin päivä
Ajetaan hiljempaa
Toivon, että matka jatkuu, jatkuu vaan
...
Pelkään, että aika ajaa meidät erilleen
Mitä sitten teen
mitä sitten teen?
Eikä ajatella sitä kuka on kenenkin
että meillä kaikilla on kotikin
Toisilla on joku, joka siellä odottaa
Nyt ei kukaan muista
eikä tahdokaan

Hitto kun en yhtään muista näinkö PMMP:n RMJ:ssä vai en. Ei enää koskaan punkkua mulle. Menee muisti. Iskee Dynastia.

Ajatelkaa ihmiset positiivisesti!

Ihan jäätävän pitkä... Sunnuntai 10.09.2006 23:44

valmistaudu PITKÄÄN kärsimykseen. Oletko valmis?
En, olen väsynyt

Kummat on söpömpiä blondit vai tummat?
Tykkään molemmista

Pitääkö ihastuksesi/rakkaasi olla pidempi vai lyhyempi kuin sinä?
Vähintään 10 cm pidempi että voi surutta pitää korkoja.

Inhoatko ketään tällä hetkellä?
En mä kai.

Rakastatko ketään juuri nyt?
Mä oon aina rakastunut...

Rakastaako sinua kukaan tällä hetkellä?
Rakastaa.

Ikävöitkö ketään?
Aina mulla on jotain ikävä. Jos oon jonkun kanssa niin sit on ikävä yksin olemista. Jos oon maailmalla mulla on koti-ikävä ja kotona on ikävä maailmalle.

Ketä? (jos vastasit kyllä edelliseen)
Kyllä se itse sen tietää :)

Oletko mustasukkainen?
En mä yleensä.

Paras ystäväsi?
En tiedä kuka on paras. Janne, Hanna..?

Mitä teet v.loppuisin?
Hengailen kavereiden kanssa tai shoppailen tai käyn salilla tai käyn keikoilla

Oletko hyvä koulussa?
Oon mä joskus ollut. Mä oon kiltti ja tunnollinen tytsi.

Lempiaineesi koulussa?
Matematiikka vielä lukioaikana, yliopistossa johtamis- ja strategia-asiat

Mitä kouluaineita vihaat?
Fyssan töitä :)

Oletko koskaan rakastunut ensisilmäyksellä?
En rakastunut mutta kovasti ihastunut monta kertaa

Mitä mieltä olet kaukosuhteista?
Sellaisessa parhaillaan olevana täytyy sanoa että rassaahan se mutta on siinä omat hyvätkin puolensa.

Onko sinua koskaan petetty?
Ei tietääkseni.

Mitä mieltä olet irc-galleriasta?
Se on niinq NIIN teiniii!!!1

Onko sinulla kuvia ii2?
Ei

Onko sinulla webkamera?
On mutta tosi harvoin käytössä.

Onko sinulla ollut kuvia kauankin galleriassa?
Jostain 2004 vuoden alusta kai

Onko sinulla vip?
Galtsuun? On

Kuinka pitkä olet?
170

Mitä vihaat itsessäsi?
En mitään, mä rakastan itteni. Tai no, joskus ärsyttää se etten osaa asettua aloilleni ja että tulee joskus tehtyä hetken mielijohteesta hölmöjä asioita miettimättä etukäteen seurauksia.

Asuisitko mielellään maalla vai kaupungissa?
Kaupungissa

Lempieläimesi?
En mä oikein tykkää eläimistä.

Mitä eläintä itse muistutat eniten?
Kärpästä. Surraa aivottomasti ympäriinsä.

Lempinumerosi?
9

Keneen luotat parhaiten?
Mulla on paljon kavereita joihin luotan.

Onko sinulla yhtään sellaista salaisuutta mitä ei kukaan muu tiedä kun sinä?
En usko, oon tosi huono pitämään mitään itellä vaikka joskus kannattaiskin olla hiljaa

Mitä harrastat?
Shoppailua, salilla käyntiä, musiikkia, kavereita

Kuinka aikasin menet yleensä nukkumaan?
Yleensä 23 jälkeen

Kadutko mitään suhteitasi?
En mä kadu mitään elämässä.

Oletko tyytyväinen tän hetken tilanteeseen?
En, life is a mess

Kirjotatko runoja?
En oo koskaan kirjottanu, mulla ei oo mitään taiteellisia lahjoja

Lempivärisi?
Ei kai sellasta ole... Oranssi, vihreä, musta, ruskea...

Oletko matkustanut laivalla/minne?
No Ruotsiin ja Viroon ainakin ja sit jollain sisävesilaivalla oon risteillyt mm. Saimaalla ja Päijänteellä

Horoskooppisi?
Vaaka

Millainen luonne sinulla on?
Räiskyvä :)

Millasista elokuvista tykkäät?
Komedioista ja trillereistä

Oletko koskaan liftannu?
Olen

Omistatko mitään kulkuneuvoo?
Fillarin... Ja on mulla jenkeissä Pontiac <3 Mut se on vuokralla vaan.

Onko sinulla saldo puhelimessa?
Ei onneks oo. Syyskuun laskun loppusumma näyttäis olevan 1450 euroa...

Jos ei, mikä on suurin laskusi?
Eiköhän tää nykyinen oo suurin, en tosin oo kaikkia tarkistanut. Aikoinaan isoin minkä oon itse maksanut on jotain 300 euron pintaan.

Viimeisin viesti minkä tänään olet saanut?
Murulta tuli viesti iltapäivällä että sen äiti oli ripittäny sitä sen rahankäytöstä :)

Onko puhelimessasi turhia numeroita?
Paljonkin.

Mitä sinulla on päälläsi juuri nyt?
Punainen ikivanha kaapu, Nanson mummomalliston yöpaita :)

Mitä kaikkea yleensä teet kun oot koneella?
Galtsu, mese, iltasanomat, iltalehti, ircquotes, skype

Onko sinulla meseä? Jos on niin ossa?
milla_srs@hotmail.com

Mitä ajattelet juuri nyt?
Että kattoisko pelinaisten jälkeen vielä täydelliset naiset vai mit tekis.

Paljonko kello on juuri nyt?
19:55

Ootko tehnyt montakin yhteisöö tähän mennessä?
Emmätiä, yhen kai

Kuka soitti sinulle viimeksi?
Iskä

YKSITOISTA BÄNDIÄ/ARTISTIA JOISTA PIDÄN:
1. Sonata Arctica
2. Korn
3. Poets of the Fall
4. Sentenced
5. Soilwork
6. Irina
7. Tiktak
8. POD
9. Rammstein
10. DJ Tiesto
11. Antti Tuisku :)

KYMMENEN ASIAA ULKONÄÖSTÄNI:
1. Viheriäiset silmät
2. Hymykuopat
3. Lyhyt vaalea pystytukka
4. Usein korkokengät
5. Avonaiset kaula-aukot :)
6. Kokonaisvaltaisesti joka puolelta paksu but I like it
7. Yleensä hymyilevä
8. Hassu nenä
9. Kaksoisleuka ainakin kuvissa...
10. Hirvee lihaskimppu ;)

YHDEKSAÄN YSTÄVÄÄNI:

1) Janne
2) Tomppa
3) Jasu
4) Hanna
5) Maika
6) Maria
7) Riikka
8) Samuli
9) Tiina

Pöh, rivit loppui kesken :)

KAHDEKSAN LEMPIJUOMAANI:
1. Vesi
2. Diet Coke
3. Diet Pepsi
4. Punaviini
5. Shamppanja
6. Caipirinha
7. Caramel Macchiato
8. Miller Lite :D

KUUSI ASIAA JOTKA ÄRSYTTÄVÄT MINUA TÄLLÄ HETKELLÄ:
1. Purkamattomat matkalaukut lattialla
2. Pelko siitä etten saa nukuttua yöllä
3. Kiireinen aikataulu ensi viikolle vaikka pitäisi olla lomaa
4. Se että joudun tekemään töitä lomalla
5. Tukka on rumasti
6. Mä oon lihonu

VIISI ASIAA JOIHIN KOSKEN JOKA PÄIVÄ:
1. Kännykkä
2. Avaimet
3. Rahapussi
4. Rannekello
5. Tietokone

NELJÄ TV-OHJELMAA JOITA KATSON:
1. Täydelliset Naiset
2. Pelinaiset
3. 4400
4. Teho-osasto

KOLME PAIKAA MISTÄ MINUT LÖYTÄÄ:
1. Töistä
2. Salilta
3. Jostain baarista...

OLEN:
[ ]Ala-asteella
[ ]Yläasteella
[]Lukiossa
[]Amiksessa
[x]Jossain muussa

[x]Blondi
[ ]Brunette
[ ]Punapää
[]Jokin muu

[ ]Alle 150 cm
[ ]150-160 cm
[x]160-170 cm
[]Yli 170 cm

[]Pitkähiuksinen
[x]Lyhythiuksinen
[]Puolipitkähiuksinen
[]Kiharahiuksinen
[x]Suorahiuksinen


OMISTAN:

[x]Nokian kännykän
[]Siemensin kännykän
[]Jonkin muun kännykän

[ x]Poikaystävän
[ ]Tyttöystävän
[x]Pikkuveljen
[]Pikkusiskon
[]Isoveljen
[ ]Isosiskon
[x ]Äitipuolen
[ ]Kaksoissisaren
[x ]Bestiksen
[x]Oman asunnon
[x]Oman tietokoneen
[x]Oman teeveen

PIDÄN:
[x]O.C:stä
[]24:stä
[x]C.S.I :stä
[x]Huippumalli Haussa -ohjelmasta
[]Salkkareista
[]Lostista
[x]Diilistä
[]Selviytyjistä
[]Everwoodista
[]Mean Girlsistä
[]Titanicista
[]Kaunasta
[]Nemoa etsimässä -elokuvasta
[]Notting Hillistä
[]Kissoista
[]Koirista
[]Hevosista
[]Liskoista
[]Papukaijoista
[]Kaloista
[]Marsuista
[]Hamstereista
[]Hiiristä
[]Rotista
[]Lähes kaikista eläimistä
[x]Pojista
[x]Tytöistä
[]Lapsista
[x]Keväästä
[]Talvesta
[x]Syksystä
[x]Kesästä
[]Hiihtämisestä
[]Lentopallosta
[]Luistelusta
[x]Jalkapallosta
[ ]Kilpajuoksusta
[ ]Pituushypystä
[x]Laulamisesta
[x]Tanssimisesta
[]Lukemisesta
[x]Pianonsoitosta
[x]Kirjoittamisesta
[]Piirtämisestä

MIELESTÄNI:
[]Paris Hilton on kauneuden perikuva
[]Ei, vaan rumuuden
[]Green Dayn laulaja on söpö
[]Natasha Bedingfield on hyvä
[]Britney Spearsilla menee jo vähän yli
[x]Suomessa on ihana asua
[x]Ranska on kaunis maa ja kieli
[]Lontoo on mahtava kaupunki
[x]Englannin kieli on helppoa
[x]Ruotsi on hyvä maa
[]Ruotsalaiset on ärsyttäviä
[]Musta väri vaatteissa tekee ihmisestä synkän ja surullisen näköisen
[]Keltainen on ihanan pirteä väri
[]Punainen on kaunein väri
[]Sininen väri antaa rauhallisen olon
[]Harmaa on ruma väri
[]Oranssi on kaikkein hienoin väri

LUONTEELTANI OLEN:
[x]Puhelias
[x]Ujo [tuntemattomassa porukassa ]
[ ]Itsenäinen
[x]Seurallinen
[x]Tulinen
[]Rauhallinen

TÄLLÄ HETKELLÄ OLEN:
[x]Ihastunut
[x]Rakastunut
[]Sinkku
[x]Varattu

Mä en jaksa enempää....

RapujaSunnuntai 10.09.2006 20:40

Hitto mikä päivä... Juhlittiin niitä Tompan synttäreitä eilen ja yllätin kyllä itseni sillä että jaksoin heilua pilkkuun asti baarissa siitä huolimatta että edellinen yö jäi väliin kokonaan. Ja lähti mulle baarista matkaan 2 miestäkin yöseuraksi.

Tänään on sitten ollut "mä en juo enää ikinä"-päivä. Eikä taida olla toivoa että pääsisin ihan hetkeen kiinni Suomen aikaan, kun tänääkin jaksoin jo neljältä nousta sängystä...

KOTONA!Lauantai 09.09.2006 20:42

Olen vihdoinkin kotona! Kolmen aikaan iltapäivällä tänään pääsin vihdoinkin oman kodin ovesta sisään ja kyllä on mahtava tunnelma! 7 viikkoa olin täältä pois ja pakko sanoo että ikinä ei oo näin hyvältä tuntunut kotiinpaluu. On tää tosin ollut yksi pisimmistä reissuistakin.

Matkatavaraa toin kotimaahan reilusti yli 40 kg mikä on ihan hyvä suoritus siihen nähden että sinnepäin vein alle 20. Ja silti mulla ei ole MITÄÄN päällepantavaa! Oon lähdössä näillä hetkillä Tompan synttäreille (johan mä ehdin melkein 3h olla kotona) ja oon penkonut matkalaukut läpi enkä oo yhtään tyytyväinen tähän ulkomuotoon. Tosin se johtuu osittain siitäkin että 7 viikkoa ravintolaruokia ja ilmaista kaljaa kerrytti n. 3 kg massaa vyötärön ympärille. Ensi viikolla se siitä kyllä lähtee, että pääsen sitten aloittamaan uuden kerryttämisen kun viikon päästä palaan rapakon taakse... ;)

En nukkunut matkalla ollenkaan eli toisin sanoen oon viimeks nukkunut to-pe välisenä yönä ja senkin aika huonosti. Saa nähdä miten pitkään jaksan Tomppaa tänään juhlia...

Pöllitty NyytiltäMaanantai 04.09.2006 08:34

MIELUISIN:

mehu? Mä en juo mehuja, niissä on liikaa hiilareita

karkki? Tähän pitäis sanoo sama kun yllä mut sanon että salmiakki kaikissa muodoissa

ruoka? Pihvit, medium rare...

ravintola? Ehkä Tampereella Grill tai Esperanza

limsa? Diet coke

baari? Joku missä soi hyvä mättö. DTM :)

hedelmä? Aika vähän syön. Banaani?

keksi? Rusina-kaurakeksi!

jäätelö? Joku pähkinä-kinuski-härö :)

auto? Mun Pontu :)

radiokanava? Suomessa Ylex

tv ohjelma? Täydelliset naiset

kaupunki? Tampere, New York, Chicago

vaate? Diesel Zathan

cd? Korn - Issues

ihminen? Vaikka suku on pahin niin pikkuveli on rakkain

eläin? En mä harrasta eläimiä

päivä? Sunnuntait on parhaita

harrastus? BodyPump


KUMPI (perustelut perään)

auto vai pyörä? Auto, nopeempi

bensa vai diesel? Bensa, yleensä nopeemmissa autoissa käytössä

äiti vai isä? Äiti, soitellaan useammin

tv vai tietokone? Tietokone, monikäyttöisempi

raha vai rakkaus? Rakkaus

hissi vai rappuset? Hissi, eipä tuu hiki

alkoholi vai tupakka? Alkoholi, sillä on sentäs joku funktio

lentokone vai laiva? Laiva, olis ainakin vaihtelua...

ikea vai jysk? IKEA, pitääkö perustella?

vanha vai uusi? Uusi, vaihtelu virkistää

sukset vai lumilauta? Sukset, en oo koskaan kokeillu lautaa

iso vai pieni? Pienempi perse olis ihan jees

halpa vai kallis? Mitä kalliimpi sen todennäköisemmin muilla ei oo varaa ostaa samaa

kahvi vai tee? Kahvi, tee on pahaa

pepsi vai coca-cola? Ihan sama, en huomaa eroa

kalja vai siideri? Molemmat menee. Yleensä light siideri kuitenkin. Low carb...

kaulaketju vai ranneketju? Kaulaketju.

säästämäninen vai tuhlaaminen? Tuhlaaminen, en mä vaan osaa säästää :)

perhe vai ystävät? Ystävät on tärkeintä

meno vai tulo? Kun on kotona on kiva lähtee, kun on muualla on kiva palata

heti vai hetkenpäästä? Kaikki mulle heti tänne just nyt

Päiväreissu BaltimoreenTorstai 31.08.2006 10:27

Tai oikeastaan päiväreissu Yorkiin ja yöreissu Baltimoreen. Lensin eilen iltapäivällä Milwaukeesta Baltimoreen, olin yön siellä lentokentän lähellä, tänä aamuna ajoin Yorkiin (reilu tunnin matka), olin päivän palaverissa siellä, ajoin takaisin Baltimoren kentälle ja lensin takaisin Milwaukeen.

Alkuperäinen ajatus oli mennä Baltimoreen yöksi siksi että siellä on enemmän nähtävää kuin Yorkissa mutta en mä kyllä nähnyt Baltimoreakaan koska olin hotellilla vasta yhdeksän jälkeen illalla enkä jaksanut enää lähteä kaupungille.

Tänään tuli kyllä sellainen olo että enkö mä oo mitään oppinu tässä viimeisen parin vuoden reissaamisen aikana... Eilen yritin laittaa reppua läpivalaisuun läppäri sisällä ja tänään mulla oli Pepsi-tölkki repun sivutaskussa. Oli kyllä ehkä mukavimmat turvatarkastustyypit ikinä molemmilla kentillä! Se setä joka kaivoi mun läppäriä repusta selitti kauheen ystävällisesti miksi se pitää ottaa pois ja kyseli mistä olen kotoisin ja kauanko olen USA:ssa ja toivotteli hyvää reissunjatkoa. Ja tänään se joka sen Pepsi-tölkin multa vei oli kovasti pahoillaan siitä että joutui sen multa viemään. Niin ja tänään oli passintarkastajin kovasti mukava ja hymyilevä poitsu, kuittaili jotain siitä että olen nätti brunettinakin (kuten passikuvassa) :) Harvinaisen positiivista kohtelua kyllä.

Väsyttää. Kaamee jetlagi... ;)