IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat -

KuulumisiaMaanantai 10.05.2010 06:08

On taas tovi vierähtänyt siitä kun tänne viimeksi kirjoitin. Juttelin viikonloppuna hyvän kaverini Talian kanssa siitä että oon joskus kirjoittanut päiväkirjaa / blogia mutta sitten jostain syystä vaan lopetin. Se kannusti mua jatkamaan joten katsotaan jaksaako sitä alkaa kirjoitella. Tekee ainakin ihan hyvää päästä purkamaan ajatuksia joskus johonkin. Ja tekee hyvää kirjoittaa suomeksi jonnekin, ettei ihan unohdu koko kieli!

Täällä on aika rankka viikko tulossa, torstaina tapahtuu jotain joka hyvinkin määrittää mun elämääni seuraavien kuukausien aikana. Tai ainakin määrittää kenen kanssa mä vapaa-aikaani vietän ja kenen kanssa en. Sormet ja varpaat ristiin ystävät rakkaat, että kaikki menee hyvin ja perjantaina saadaan juhlia sillä porukalla millä meidän kuuluukin! Kerron yksityiskohtia sitten loppuviikosta, kun tiedän mitä kävi.

Viikonloppu meni niin kuin aina ennenkin, perjantaina oltiin Talian & Daven kanssa Lokalissa, lauantaina Talian kanssa ihan älytöntä shoppaamista (Ikea, Target jne) mikä oli aika suoritus siinä krapulassa, ja lauantai-iltana Keiranin kanssa ensin metallibaarissa ja sen päälle Risessa kuuntelemassa drum'n'bassia. En ihan tarkkaan tiedä mitä siinä oikein tapahtui mutta aamuseiskalta istuin olohuoneen lattialla ja ihmettelin että missä välissä aurinko jo nousi ja miksi mä en oo nukkumassa. Sit nukuin ja heräsin illalla puoli kuudelta. Koska nyt on maanantaiaamu ja kello on 8, voitte kuvitella että oon hieman rikki koska menin vasta kahden aikaan nukkumaan viime yönä.

Ensi perjantaina on Lokalissa Teknsoscape sessions eli siellä on kavereita soittamassa ja loput kaverit yleisössä. Jos torstaina menee kaikki hyvin niin pitäisi olla hyvät bileet tiedossa perjantaina. Jos torstaina käy huonosti niin en tiedä mitä teen. Tuskin ainakaan juhlimaan lähden.

Fuck my life.

Musiikin ilotulitustaKeskiviikko 25.11.2009 00:04

Tänään on fiilistelty musiikkia koko ilta kun vihdoinkin sain Spotifyn asenettua. Parin viikon päästä on aika huikeita bileitä tiedossa, päivällä tilasin itelleni uuden bilemekon (kaveri tekee mun speksien mukaan <3) ja tässä melkein lasketaan päiviä taas seuraaviin bileisiin.

Tuntuu aika usein siltä että sitä eletään viikonlopuille, viikot on tarkoitettu viikonlopusta toipumiseen ja seuraavaan odotteluun. Enkä taida olla ainoa.

Tässä yksi joulukuun toisten bileiden (Monday Barin risteily) pääesiintyjistä jolla on hieno biisi ja siinä hieno sanoma :)

http://www.youtube.com/watch?v=Pb8VPYMgHlg

This is what I love, and can't stop loving.
Get wasted at parties, from 9 'till 7 in the morning.
I live for the music, rolling blunts, feeling high, getting loaded or take some pills and go to La La Land.
Spending all my money on dope and extreme high priced tickets.
But in the end it's all worth it.
I like to live in my own world. Fuck regular life, fuck a 9 to 5 job.
I'm told to enjoy every moment, every hour, every minute.
That's what I do on Fridays and Saturdays. Why should I take life so seriously?
I just wanna do what I like to do. Being far from reality, cause I can't stand society.
This is my own world, I just wanna hear the music.

I think the whole system fucking sucks.
Everybody's working their fucking ass off during the week,
getting totally fucking stressed out
So what's wrong, and what's right?
I live for the weekend, I live for hard styles, I live for hardstyle baby!

Elämää ja vitsejäTorstai 19.11.2009 01:55

Lueskelin vanhoja kirjoituksia täältä ja tuli olo että pitäisi taas alkaa kirjoitella kun oli niin hauskaa luettavaa :)

Olin viikonlopun Kajaanissa ja olihan se oikein hauska reissu. Tuli nähtyä hienoja asioita ja laittelin jo jotain kuviakin tuonne. On se vaan hieno paikka :D

Tänään kävin liittymässä Gogo Parkin jäseneksi ja vedin heti kärkeen mukavan 1,5 tunnin treenin. Huomenna on varmaan VÄHÄN kipeä olo. No, elämä on. Perjantaina Helsinkiin, lauantaina Hämeenlinnaan, siinä lähiajan pläänit. Niin ja ostin liput Monday Barin risteilylle tänään, jeiii!

Koska mä en ole näköjään yhtään hauska enää niin piristetään vitseillä:

Miten break-dance keksittiin?
- Neekerit yritti varastaa pölykapseleita liikkuvista autoista

Miten tapetaan 50 kärpästä yhdellä iskulla?
- Lyödään neekeriä lapiolla naamaan.

KypsyttääMaanantai 02.11.2009 21:51

Duunit vituttaa ja tää elämäntapainen mitä vietän työpäivien välissä on vaan jotenkin vaikeeta. En mä tiedä, teenkö mä tästä itse vaikeeta, mietinkö vaan liikaa vai viedäänkö mua kun pässiä narussa?

Ei taas ruoka maistu ollenkaan. Jääkaappi on ihan vääränään ruokaa kun joku meni ostamaan sitä niin paljon perjantaina ja nyt on melkein syötävä niitä pois ettei mee huonoks...

Autokin menee sitten ajokieltoon tänä iltana. Autoverot maksoin viime viikolla mut siinä kuulemma menee muutama päivä verojen maksun jälkeen et ne alkaa näkyä AKE:n järjestelmässä joten en saa autoa rekisteröityä.

AustraliassaTorstai 22.10.2009 21:32

Tätä otsikkoa ei ainakaan oo käytetty ennen...

Brasilian reissu oli ja meni, SAP meni liveksi yllättävän kivuliaasti ja maasta ehdittiin pois ennen kuin "shit hit the fan". Pari päivää go-liven jälkeen hyppäsin koneeseen, matkustin 39 tuntia ja päädyin Sydneyyn. Pari päivää Sydneyssä, shoppailua ja biletystä ja sen jälkeen tiukalla aikataululla infosessiot Newcastlen, Sydneyn ja Perthin toimistoilla. Jos joku ei tunne Aussien maantietoa kovin hyvin niin Sydneyn ja Perthin välissä on reilun viiden tunnin lento...

Nyt siis oon Perthissä ja täältä olis tarkoitus jatkaa matkaa Singaporen kautta Lontooseen lauantaina. Lontoossa viikko ja sit KOTIIN!!!! <3

On tää Australia aika hieno maa. Ihan älyttömän kaunista ja siistiä joka paikassa, ihmiset on tosi kauniita ja trendikkäitä mutta kuitenkin aika mukavia. Ihmiset liikkuu paikasta toiseen ILMAISELLA julkisella liikenteellä, fillareilla tai kävellen. Julkiseen liikenteeseen kuuluu mm. lautat joilla on ihan normaalia ylittää jokia joka päivä työmatkoilla. Ruoka on aika hyvää ja annokset ravintolassa on tosi terveellisiä ja pieniä, ainakin kun vertaa jenkkeihin mistä mulla nyt suurin vertailupohja tulee.... Kallistahan täällä on mut siihenhän me suomalaiset ollaan jo totuttu?

BrasiliassaPerjantai 09.10.2009 08:44

Mä oon vissiin kirjottanut tällä otsikolla ennenkin kun tuli selaimelta ennustus siitä mitä oon kirjottamassa.

Joktap, oon Brasiliassa, meidän saitti menee liveksi SAP:n kanssa ens maanantaina ja tässä on koko viikko painettu ihan reikä päässä töitä. Tänään oltiin riemuissamme kun päästiin lähtemään aikaisin töistä ja kello oli siis vähän vaille yhdeksän illalla kun lähdettiin toimistolta... Niin se vaan ihmisellä hämärtyy todellisuudentaju!

Olis kiva joskus vielä nähdä mun matkatavaroitakin. Ne jäi johonkin matkan varrelle maanantaina ja mitään havaintoa niistä ei ole. Oon neljän viikon reissulla joten olis käyttöä niille muillekin kamoille kun mitä sain käsimatkatavaroissa tuotua...

On ollut ihan tuottelias viikko mut kyllä mä mieluusti olisin jo kotona. On kai taas yksi niitä päiviä kun miettii mikä tässä elämässä on tärkeetä ja mikä ei. Ei tässäkään oo mitään saatanan järkeä.

Note to self: hanki matkatavaravakuutus.

Lääkärissä ramppaamistaTiistai 08.09.2009 00:08

Tässä on viime aikoina tullut käytettyä koko kiintiö lääkärivisiiteistä. Ensin murtui elokuun alussa ranne jota on kipsattu ja kuvattu ja tarkisteltu, ja sen jälkeen on käyty verikokeissa kerran jos toisenkin. Huomenna olisi taas aamulla verikokeet ja sen päälle kipsin poisto, tosin kipsi lähti jo lauantaina mutsin keittiösaksilla mutta on kai se hyvä käydä lääkärissä tarkistamassa että kaik on OK.

Kilpirauhasten TSH-arvot oli ylhäällä ja sain tyroksiini-reseptin. Aamulla käyn testaamassa nuo kilpirauhasarvot vielä uudelleen ja jos ne on edelleen kohollaan niin aloitan noita nappeja syömään. Oikeastaan toivon että niissä olisi edelleen vikaa, se selittäisi aika monta asiaa...

Huomenna Helsinkiin, keskiviikkona Berliiniin, sieltä perjantaina takaisin ja sitten pitkästä aikaa viikonloppu Tampereella :)

Elämä kirjahyllyssäLauantai 08.08.2009 18:04

Siivoilen kämppää, olen kantanut laatikoita varastosta kämppään ja päinvastoin, ja heittänyt säkkikaupalla tavaraa roskikseen. Äsken nostelin varastossa olleesta laatikosta kirjoja hyllyyn ja naureskelin itsekseni kuinka yhdellä hyllyllä olevat parikymmentä kirjaa ja kansiota kertovat niin paljon mun elämästä. Tässä listaus ko. hyllyn sisällöstä.

* Tutkintotodistus TTY:ltä
* Kansio missä on työtodistuksia
* Diplomityö
* "Kirja minusta" (lapsuusajan valokuvia, lehtileikkeitä jne)
* Liikola-Taipale -kyläkirja (kotikylän tarinoita ja valokuvia)
* Äidinkielen käsikirja (eli siis lukioaikainen äidinkielen kirja mistä aina välillä tulee tarkisteltua oikeinkirjoitusta jne, oon hiukan nihilisti suomen kielen suhteen välillä)
* Nightwish-kirja
* Aki Pyysingin Pokerin Käsikirja
* Climb The Right Mountain (pomolta saatu kirja johtamisesta)
* Valokuvakansio minkä sain kavereilta läksiäislahjaksi kun muutin USA:an
* Johdon laskentatoimi
* Toimivaa tekstiä - opas tekniikasta kirjoittavalle (menee samaan kategoriaan tuon äidinkielen käsikirjan kanssa)
* Käytöksen kultainen kirja
* Salsa-reseptejä (sain Heidiltä lahjaksi joskus kun tietää että rakastan tulisia ruokia)
* Ranskan sanakirja
* Strategic human resource management
* BMW-kansio jossa on kaikenlaista autoon liittyvää
* Bileet (kirja, johon voi kirjoitella meneillään olevista bileistä kaikenlaista kuten vieraslistaa, ruokalistaa, illan biisiä jne. Sain joskus synttärilahjaksi Santulta)
* Muutama rikos- ja hömppäromaani, näyttäisi olevan 90% naiskirjailijoilta
* Sokerina pohjalla torni-peli :)

Vilkaisemalla läpi tuon yhden hyllyn sisällön pääsee siis hyvin perille mun harrastuksista, lempiruoista, työstä, koulutuksesta, kielitaidosta, musiikkimausta jne.

Muistan joskus kuulleeni juttua siitä kuinka paljon kirjahyllyn sisältö ihmisestä kertoo. Jollekin kaverille oli äidinkielen opettaja koulussa sanonut että jokaisella sinkkumiehellä pitäisi olla jokin Platonin filosofian kirja hyllyssä, koska antaa sillä kylässä oleville naisille sivistyneen kuvan itsestään :)

Jahas, menen jatkamaan siivoamista. Parin tunnin päästä pitäisi lähteä keskustaan kavereiden kanssa terassille, katsomaan Kimmon esitystä ja sitten Hookiin siiville!

SuomessaMaanantai 03.08.2009 09:47

Viime merkinnässä en vielä tiennyt koska muutan Suomeen. Nyt tiedän, se tapahtui viime torstaina. Tänään on ensimmäinen työpäivä kuukauden kesäloman jälkeen. Loma meni oikein mukavasti, vietin mm. kahdeksan päivää kiertämässä Kaliforniaa ja Las Vegasia.

On kyllä hassu tunne olla takaisin Suomessa. Pientä totuttelua tää vaatii mutta eiköhän tähän suht nopeasti sopeudu. Nyt jo ahdistaa kun kämppä on niin pieni eikä säilytystilaa ole tarpeeksi ja olen koko viikonlopun käyttänyt siivoamiseen ja järjestelyyn. Tänään lähden hakemaan konttia tullista, saan auton ja suurimman osan tavaroistani. Osan toin matkalaukussa mutta aika pienen osan kuitenkin.

Viikon päästä Brasiliaan. Ei nappais yhtään mutta pakko olis mennä :(

LivenäPerjantai 01.05.2009 21:49

Jos ihmettelette miksi en oo tänne kirjoittanut mitään melkein 3 kuukauteen niin se johtuu siitä että olen viimeisen kolme kuukautta tehnyt niin paljon töitä etten ole paljon kotona ehtinyt käydä kuin nukkumassa. Vajaa kuukausi sitten saatiin SAP liveksi täällä Yorkissa ja nyt on viime viikot neuvottu käyttäjiä ja korjattu käyttöönoton pikkuvirheitä. Onneksi alkaa vähän rauhoittua ja oon jopa pitänyt yhden ylimääräisen vapaapäivän ja tänään teen kotoa töitä :) Tossa tuli kolmen kuukauden aikana tehtyä n. 130 tuntia ylitöitä...

Viime viikon ylimääräinen vapaapäivä meni Tampassa, Floridassa jossa kävin Rickin veljen häissä! Oli kyllä mahtava viikonloppu, kaksi yötä neljän tähden "resortissa" meren rannalla, valkoista hiekkaa ja kirkasta ja lämmintä merivettä! Oon ihan rakastunut siihen paikkaan, Tampaan voisi muuttaa vaikka asumaan! Häätkin oli hienot.

Viikon päästä taas Brasilian visiitti edessä ja kesäkuussa varmaan Suomeen pariksi viikoksi. Älkää kysykö koska muutan täältä pois, en tiedä. Kaikkii kysyy ja aina vastaan samaa, muutan sitten kun joku kertoo missä mua tarvitaan ja koska. Ei kai mulla mitään elämää ole joten mennään työn ehdoilla.

Tiistaina olisi Nightwishin keikka Baltimoressa :)
« Uudemmat -