IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

Feenixinä minä tuhkasta nousen!Lauantai 30.06.2007 17:33

Päätin lopettaa elämäni märehtimisen ja lähdin kauppaan hakemaan kaljaa. Ostin myös Fenix Hyvinvointijuomaa, ja jo yhden suullisen jälkeen olo tuntui uudestisyntyneeltä. Kohta korkkaan ekan olusen ja sitten lähdetään hakemaan huomiselle uusi syy morkkikseen!

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 15:45

Miten voi yhtä aikaa olla hyvä fiilis ja ihan järjetön vitutus ja tavallaan samasta asiasta? Mä en jaksa tätä mun elämää enää. Mä haluun pois tästä kaikesta. Liian vaikeeta. Onneks on loma.

Pahin morkkis ikinä. Pahin. En tiedä itkiskö vai nauraisko. Vois tehdä molempia ja samaan aikaan.

Säätäjät RyLauantai 30.06.2007 13:56

Mua alkaa kohta vituttaa tää säätäminen. Pitäis vissii rauhottua ja alkaa käyttäytyy ihmisiksi.

KESÄLOMA!Perjantai 29.06.2007 11:36

Se olis tää päivä ja 2 viikon kesäloma alkaa :) Laitoin vikan työpäivän kunniaksi päälle "So what if I'm bossy?" T-paidan.

Huomenna väsyttääTorstai 28.06.2007 04:49

Ei taas osaa mennä ajoissa unille...

Gallup - missä viettää viikonloppu?Keskiviikko 27.06.2007 22:41

Oon tässä yrittäny miettiä et missä viettäisin viikonlopun kun oon 2 viikkoa töissä jenkeissä. Aikaa olis perjantai-illasta maanantaihin, koska työt alkaa vasta tiistaina. Vaihtoehtoja olis esim.

- Orlando, Florida
- Savannah, Georgia
- Atlanta, Georgia
- Daytona Beach, Florida
- Jacksonville, Florida
- Charleston, South Carolina

Jotenkin toi Florida vetäis puoleensa, sinne on vaan ihan hirvee ajomatka. Toisaalta, reilulla 200 eurolla sais menopaluulennot Miamiin... Hmm... ;) Tai sitten mä vietän vaan viikonlopun Columbiassa ja vietän aikaani shoppailemalla jossain Targetissa. Onhan sekin vaihtoehto, erityisesti vieläpä halpa vaihtoehto.

Tulevaisuuden suunnitteluaKeskiviikko 27.06.2007 02:57

Kesäloman alkuun 5 päivää (=3 työpäivää)
Bulgarian loman alkuun 8 päivää
Metallican keikkaan 18 päivää
USA:an lähtöön 19 päivää (työmatka eli eka lomapätkä loppuupi siihen)
Toisen kesälomapätkän alkuun 47 päivää
Barcelonan matkaan 83 päivää tjsp, en mä osaa laskea noin pitkälle o_O

Tonne väliin mahtuis hienosti esimerkiksi Ankkarock, pitäis vaan ylipuhua ihmisiä mukaan sinne :)

Aikaansaamisen kliimaksiKeskiviikko 27.06.2007 01:03

Nyt se päivä vihdoinkin koitti! Sain kylppärin kaappiin sen hyllyn mitä sinne oon vuoden päivät suunnitellut! Käytiin Heidin kanssa ruokatunnilla Baukkarissa ostamassa superhyperkallis hylly (7,5 euroa josta sahauksen osuus 5 euroa...) ja töiden jälkeen pistin sen paikalleen kylppäriin. Huomaa että on ollu insinööri asialla kun hyllyn kokoa on mitattu, se istui kun valettu kaapin sisämittoihin - tasan yhdelle kohtaa kaappia. Kaapin peräseinässä on paikka pesukoneen pistokkeelle ja tietysti siitä pistokkeesta alaspäin menee pesukoneen johto. Eli se prikulleen kaapin sisämittoihin leikattu hylly ei käy sinne kaappiin muualle kuin sen pistokkeen yläpuolelle eli ylimpään mahdolliseen kohtaan minne sinne hyllyn ylipäänsä saa. Nooh, käy se niinkin....

Seuraava asia to do -listalla: olohuoneen seinässä olevien ruuvinreikien kittaus. Mun kitti oli ensin lainassa Jasulla ja nyt vissiin Nyytillä. Jahka saan kimppakitin joskus takaisin ja jos sitä ylipäänsä on enää, niin kittaan nuo reiät mitkä ei enää edes häiritse mua koska olen tammikuusta asti niitä kattellut.

Toinen asia to do -listalla on olohuoneen kattolampun polttimoiden vaihto. Polttimotkin on ostettu jo mutta ei oo vaan jaksanu kiivetä katonrajaan laittamaan niitä paikalleen. Ei sitä muista paitsi sit kun illalla on pimeä ja laittaa valot päälle ja huomaa että kun 2/3 polttimoista on palanut niin eihän täällä näe mitään. Varsinkin kun se ainoa palava lamppu osoittaa kohti seinää eikä esim. tänne sohvalle missä mä yleensä istuskelen.

LiskodiskoMaanantai 25.06.2007 10:13

Liskojen yö ei ollut niin paha kuin pelkäsin. Ehkä se tulee vasta ensi yönä? Viime yön ainoa häiriötekijä oli humalainen turkulainen joka soitteli mulle parikin kertaa joskus vähän ennen kahta yöllä. Onhan se tietysti hyvä että joku jossain tykkää, vaikkakin se näkyy ainoastaan yli 2 promillen humalassa ja yleensä öisin...

Alkoholin haittojaMaanantai 25.06.2007 01:47

On tuo alkoholi sitten inhottava aine. Näin neljän päivän rännin päälle on pakko todeta, että kyllä se käy terveyden päälle ja pahasti. Heikottaa, mahaan sattuu kun sisäelimet huutaa armoa ja päivällä tuli taas allergiakohtaus eli muutuin kirkkaan punaiseksi ja laikukkaaksi. Onneksi oli Duactia matkassa niin se kyllä siitä sitten meni ohi. Tää oli toinen kerta aika lyhyen ajan sisään kun niin käy, kummallakin kerralla on ollut takana useampi viinanhuuruinen päivä. Nyt en oo kyllä juonu mitään hirveitä perskännejä kertaakaan, torstai ja perjantai meni tissutellessa ja lauantaina otin sit vähän reilummin mutta en silti saanut muistiani ainakaan kovin pahasti juotua. Tänään oon tasoitellut ehkä viiden tai kuuden kaljan verran...

Pahin on kuitenkin vielä edessä - liskodisko...

Josko sitä olis taas selvinpäin tuonne Bulgariaan asti. Onhan siihen sentäs melkein 2 viikkoa aikaa...