IRC-Galleria

Miltzu

Miltzu

Punainen jellona!

Uusimmat blogimerkinnät

SOAD - Lonely DayPerjantai 31.03.2006 23:07

Puoli valtakuntaa ja pizza-leikkuri sille joka osaa vastata näihin kysymyksiin:

* Miksi ei koskaan osaa olla täysin tyytyväinen siihen mitä on?
* Miksi joidenkin ihmisten arvon ymmärtää joskus vasta siinä kohtaa kun he ovat täysin tavoittamattomissa?
* Miksi "paperilla täydellinen" ihminen ei välttämättä tunnu miltään?
* Miksi ihminen, jonka kanssa on vaikea järjellä nähdä mitään yhteistä tulevaisuutta, tuntuu niin paljon?
* Vaikka järki kieltää haikailemasta menneitä, niin miksi silti sattuu?
* Miksi joskus tuntuu, että aikaa on niin vähän, ja joskus tuntuu että aika matelee eikä ole mitään tekemistä?

Olen tämän päivää maannut sängyssä ja sohvalla peiton alla, vuorotellen nukkunut ja vuorotellen itkenyt omaa surkeuttani. Koko maailma vituttaa. Eikä mulla pitäis asioiden niin kauhean huonosti olla.

Muru, jos luet tän niin anteeksi se mun päivällinen vuodatukseni. Ei mun olis tarttenut sulle siitä asiasta puhua. Toivottavasti se ei kauhean pahalta tuntunut, ei ollut tarkoitus. Rakastan sua, kyllä sä sen tiedät.

Hieno päivä!Torstai 30.03.2006 03:08

Tänään on ollut oikein hyvä päivä! Ei vähiten siksi, että VIHDOIN saatiin varattua lennot Barcelonaan! Kesäloma, here we come! Lisäksi sovittiin parin kaverin kanssa maakuntamatkasta kesäkuulle, mennään käymään Kokkolassa ja Sysmässä. Siitä tulee hauska reissu myös.

Niin, minä olen Barcelonassa 14.-21.5. Tule sinäkin! Halpoja lentoja kannattaa etsiä Blue1:lta tai Air Berliniltä.

Mun pitäis opetella arkistoimaan. Etsin taas kissojen ja koirien kanssa kuitteja matkalaskuihin. Ihan säkällä löytyi jostain lentolippupahvitaskusta yks tax free -kaupan kuitti mistä saan rahat pois. Ja olin jo heittämässä rokotus-kuittia roskikseen pöydältä kun tuli vilkaistua että mikäs tuo on. Pitäis oppia olemaan huolellisempi noiden papereiden kanssa. Topfieldin takuulappukin oli äsken roska-kuittien seassa pöydällä.

Niin, ja eilen meinasi tapahtua ultimate kaikkein pahin: Heitin uusimman Trendin suoraan eteisen lattialta postipinon mukana lehtiroskikseen. Luojalle kiitos se sattumalta putosi roskikseen kansi ylöspäin pinon päälle ja roskis oli niin täynnä että yletin kalastaa sen sieltä.

Jonkinlainen huolellisuus voisi olla hyväksi siksikin, ettei tulisi sellaisia ylläreitä kuin tänään: tili oli melkein 90 euroa miinuksella... "Oho"... Silloin kun olin köyhä opiskelija en ikinä ylittänyt tiliä.

Mikähän siinä on, etten osaa ikinä mennä ajoissa nukkumaan? Nytkin väsyttää ihan hirveästi ja tiedän, että herätys on puoli seiskalta, ja tässä sitä vaan ollaan!

Laatuaikaa - yksin kotonaKeskiviikko 22.03.2006 18:35

Mistä tietää että on ollut liian vähän kotona? Siitä kun ei muista missä oman kylpyhuoneen valokatkaisija on vaan sitä joutuu etsimään.

Silloin pitää takoa kun rauta on kuumaa. Nyt se ilmeisesti on, kun tänään on ainoa päivä yli kolmeen viikkoon kun olen kotona. No joo, siinä on yksi henkilökohtainenkin matka, ei pelkkiä työmatkoja kaikki. Tänään oon pessyt 2 koneellista pyykkiä ja tehnyt töitä ja katsonut jo tähän mennessä 2 jaksoa OC:tä, 3 jaksoa Unelmakämppää ja nyt pyörii Huippumalli haussa. Vielä paljon kaikkea on katsomatta. Tai no, en tiedä miten paljon noista on mieleen jäänyt kun oon pyykännyt ja tehnyt töitä samalla mutta pyöriipähän tuossa.

Työnteon positiivinen puoli on se, että saa laskut maksettua ja hyvällä tuurilla näkee vähän maailmaa. Työnteon paska puoli on se, että välillä kuluu 3 viikkoa ettei ehdi nähdä muita kuin työkavereita ja jos joku toisella paikkakunnalla asuva kaveri pyytää kylään niin joutuu sanomaan että "odota mä katson kalenterista olisko toukokuussa aikaa". Tai se nyt ei johdu pelkästään töistä, se johtuu myös siitä että on ihmisiä joita on joka tapauksessa pakko nähdä viikonloppuisin ja "vapaita" viikonloppuja on tosi vähän.

Ehkä sitä pitäis vaan uskoa, että just nyt mulla ei ole aikaa seurustella, tehdä töitä ja tavata kavereita. Joku on varmaan pakko noista pudottaa pois. Ja se ei oo työ eikä kaverit.

Porvarit matkustaaMaanantai 20.03.2006 05:06

Olipahan outo reissu! Tulin tänään Brasiliasta (tai itse asiassa sunnuntain puolella, valvon aikaeron takia vielä nyt kolmeltakin) ja olin ensin Sorocabassa tekemässä töitä jotain 10 päivää ja sieltä sitten lähdettiin kahden (työ)kaverin kanssa Rio de Janeiroon viettämään viikonloppua.

No, se Sorocaba-osuus oli ihan tuttua kauraa: 11 tunnin työpäivät, illalla pientä shoppausta ja illallinen jossain hotellin lähellä tai huonepalvelusta, kohtuullisia määriä caipiksia illallisten yhteydessä, yksi kunnon BBQ koko porukan kanssa ja ainoana vapaapäivänä rannalle. Mutta sitten se Rion reissu...

Saavuttiin torstai-iltana Samun ja Ollin kanssa kotimaan lentoliikenteen kentälle (Santos Dumos?) klo 22. Jo ennen kuin haimme laukut hihnalta näin lasiovien toisella puolella miehen, joka piti isoa kylttiä jossa luki nimeni. Autonkuljettajamme oli ajoissa paikalla! Sorocabassa varaamamme autonkuljettaja José heitti meidät Excelsior Copacabana Hotellille aivan rannan ääreen. Kirjauduimme sisään upeaan hotelliin, kävimme illallisella rantakadulla ja menimme unille joskus yhden jälkeen. Toim. huom, meillä oli kolme erillistä sänkyä.

Perjantaiaamuna kello herätti kahdeksan aikaan, kävimme syömässä aamupalaa (paras koskaan syömäni hotelliaamiainen, valikoimaa nimittäin oli riittävästi...) ja yhdeksältä José jo odotti autonsa kanssa hotellin oven edessä. Josén opastamana ja kuljettamana kävimme ensin Jesse-patsalla (Christo Redendo vai mikä sen oikea nimi on) ja sen jälkeen Sokeritoppavuorella. Palvelu oli hyvää, autolla pääsimme turvallisesti paikasta toiseen ja José esitteli nähtävyyksiä hyvällä englannilla.

Yhden jälkeen palasimme hotelliin ja pienen lepotauon jälkeen vaihdoimme kevyempään varustukseen ja kapusimme hotellin katolle uima-altaalle nahkaa käristämään. Altaalta oli mahtavat näköalat niin Jesse-patsaalle kuin Copacabanallekin. Mikäpäs siellä oli makoilla, kuunnella musiikkia, lueskella kirjoja, uida jne kun palvelu pelasi. Tuli siinä huoneen laskuun otettua useampikin drinksu. Kun aurinko alkoi laskea vaihdettiin ykköset ylle ja mentiin hotellin ravintolaan buffetiin syömään. Oli aikasta hyvä buffet! Kun oltiin syöty itsemme siellä ihan täyteen niin José tuli meitä taas hakemaan ja lähdettiin vähän matkan päähän teatteriin katsomaan brasilialaista tanssi-show'ta, missä parin tunnin ajan esitettiin maksukykyisille turisteille (lippu maksoi enemmän kun Kornin keikalle Hartwall Areenalla) keskinkertaista sambaa, kohtuullista capoeiraa ja muita brassi-juttuja. Pienen iltakävelyn jälkeen päädyimme unille joskus kahden jälkeen.

Lauantaina nukuimme pitkään, n. yhdeksään asti. Samu ja Olli lähti aamiaiselle, minä suoraan rannalle (turha tuhlata tehokasta auringonottoaikaa syömiseen). Pari tuntia hiekalla ja meressä riitti, päädyimme lähtemään takaisin uima-altaalle missä sai vähemmän hiekkaa korviinsa ja missä vesi oli vähemmän suolaista. Kolmelta kirjauduttiin ulos huoneesta (voiko noin sanoa?), jätettiin tavarat säilytykseen hotellin aulaan ja lähdettiin syömään "viimeinen illallinen", kunnon BBQ. Parin tunnin syömisen jälkeen olin niin täynnä, etten jaksanut kävellä kuin lähimpään salonkiin ottamaan ranskalaisen manikyyrin. Vielä kupposet kahvia rantakahvilassa ja sitten Josén kyydissä kansainväliselle lentokentälle.

24 tunnin matkustamisen, kolmen lennon ja kolmen Star Alliance business loungen (Rio, Frankfurt ja Copenhagen) jälkeen olin kotona sunnuntaina klo 23:30, takana pari mahtavaa päivää jotka menevät kyllä korkealle kärkikahinoihin kun kisataan parhaimmista päivistä ever!

Ei sillä, jotenkin olen enemmän omimmillani omatoimimatkaajana ilman mitään ökyhintaisia yksityisiä kuljettajia tai loistohotelleja tai yläluokkaista palvelua. Maalaistyttö ei sellaiseen lopulta kuitenkaan taivu.

Brazil & BarbequePerjantai 10.03.2006 23:54

Terveisiä Brasiliasta! Alkoi työnteko kyllästyttää joten päätin viihdyttää sinua, rakas lukijani, kertomalla kuulumisia täältä sateisesta Sorocabasta. Ulkona tulee vettä kuin siitä kuuluisasta naishenkilön takalistosta. Myös viikonlopuksi on luvattu sadetta, mutta onneksi vähemmän kuin tänään. Kaikki sormet ja varpaat ristiin, että sunnuntain rantaretki ei mene taas sateen vuoksi pilalle (kuten viime kerralla). Säätietojen mukaan tsäänssit on fifty-sixty ja kaikkihan me tiedämme että jokainen tsäänssi on mahdollisuus.

On taas niin tärkeä olo ettei oo järkeä. Olen noin puolet päivästä viettänyt keskustelemalla siitä miten luemme järjestelmän A postiosoitekentästä postilokeron numeron järjestelmään B, ja siitä saadaanko järjestelmään B puhelinnumero syötettyä maakoodin kanssa vai ilman. Sen jälkeen olen kirjoittanut niin hienoja algoritmejä että ohjelmoinnin assarit itkisivät verta jos näkisivät. Tässä esimerkki:

IF partner/address[4]/addrline[1]=not empty
AND IF partner/address[4]/addrline[1] =< 35 char
AND IF partner/address[4]/addrline[2]=not empty
AND IF partner/address[4]/addrline[2]>35 char
THEN Street4=partner/address[4]/addrline[2] (char 1-30)
AND Street5=partner/address[4]/addrline[2] (char 36-70)

Kaunista, eikö?

Vielä jos jaksaisi vajaat 2 tuntia tehdä töitä niin pääsee syömään kunnon grillisafkaa! Jos joku Brasiliassa osataan niin syöminen ja erityisesti lihan syöminen. Illalla on luvassa paikallinen BBQ, missä ensin syödään maha täyteen alkusalaattipöydästä, sen jälkeen kirotaan kun tuli syötyä liikaa alkusalaatteja, koska eteen kannetaan n. 15 eri sorttia lihaa vartaissa, mistä sitten leikataan halukkaille paloja. Ja ihan kaikki mitä uskaltaa maistaa on hyvää. Ehkä nekin ovat mitä ei uskalla maistaa on hyviä myös, mutta sitähän emme saa koskaan tietää. Kun lihan päälle vielä ottaa muutaman siivun grillattua ananasta, niin jo on massu täynnä ja tekisi mieli lähteä ravintolasta pyörimällä ulos. Siinä nousee sitten kyynel silmäkulmaan kun pöydän viereen tuodaan iiiiiiiiiiiiiiso kärryllinen täynnä ihania jälkiruokia, mitä ei tietenkään oikeasti jaksa syödä pienintäkään murusta, koska oli luullut sitä ananasta jälkiruoaksi. Ja kuten arvata saattaa, KOKEMUS PUHUU.

Että tällaista täällä Kauriin kääntöpiirillä, mitäs siellä Suomessa?

Taas kipeenä, vol. 2577Sunnuntai 05.03.2006 15:10

Heihou, meikä on taas flunssassa! Nyt onneks jo paranemaan päin, mutta oonkin ollu tässä jo koko viikon kipeenä. Tällä kertaa en tosin jaksanut hakea saikkua. Tai olisin hakenut mutta kun piti tehdä uusi työsopimus töissä tällä viikolla niin en viittinyt jättää väliin sitä sairasloman takia. Tosin eipä sitä sopimustakaan oo kyllä vielä. Pomot ei yllättäin taaskaan saanu aikaseks.

Viime viikonloppuna olin Imatran Woodoossa kattomassa Diablon keikkaa ja nyt alan pikkuhiljaa olla toipunut sen reissun fyysisistä traumoista. Miten voikin yhden illan jälkeen olla niin mustelmilla... Vielä on korva vähän kipee kun jätin sen taksin oven väliin. ÄLÄ KYSY...

Tänä viikonloppuna oon keskittynyt siivoamiseen ja pyykkäämiseen, tänä iltana pitäis alkaa pakkailemaan kun huomenna iltapäivällä joutuu taas lähtemään Brasiliaan. Ihan kiva kyllä lähteä siinä mielessä että siellä ei ainakaan ole pakkasta. Mutta ei oikein huvita koneessa istuminen kun kauas on pitkä matka.

Barcelonaan pitäis lähtee keväällä lomailemaan, odotan jo innolla! Nyt on kiikarissa yhdet 121 euron lennot toukokuun lopulle. Saa nähdä irtooko semmoset. Tai että saadaanko porukka kasaan ajoissa. Pitäis kesälomat kuitenkin ilmottaa jo ens viikolla töihin niin pitäis saada lyötyä päivät lukkoon. Ihan kun ei töiden merkeissä tulis reissattua tarpeeks niin sit pitää vapaa-ajallakin olla aina menossa...

Ostin tossa viikolla Topfieldin digiboksin. Oon ihan myyty, se on NIIN hyvä vehje! Rakastan <3 :)

Tää on NIIIIIIN pitkä et pakko täyttääKeskiviikko 22.02.2006 22:56

KOKO NIMI: Milla Pauliina Saaristenperä
LEMPINIMET: Mile
SUKUPUOLI: F
SYNTYMÄPAIKKA: Sysmä
ASUINPAIKKA: Tampere
OLETKO ASUNUT MISSÄÄN MUUALLA: Noiden kahden lisäksi Hartolassa, Salossa ja Ranskassa La Rochellessa
HOROSKOOPPIMERKKI: Vaaka
SISARUKSET: Pikkuveli Joni -84
KOULU: Ei enää mikään mutta peruskoulun jälkeen oon käyny Sysmän Yhteiskoulun lukion ja Tampereen Teknillistä Yliopistoa
VAHVIN AINEESI: Lukioaikoina ehkä matikka, sen jälkeen... oliko niitä? BS:n tuottaminen ja käsien heiluttelu.
HEIKOIN AINEESI: Liikunta, ollut aina.
TOIVEAMMATTI: Hävittäjälentäjä
KIINNOSTUKSEN KOHTEET: Musiikki
SUURIN PELKOSI: Että pikkuveljelle sattuu jotain
SUURIN HAAVEESI: Saavuttaa elämässä kaikki ne asiat joista haaveilee :)
JUOTKO: Alkoholia silloin tällöin, vettä liian harvoin, aspartaamilimppareita liian usein
ULKONÄKÖ: Ulkonäössä löytyy \o/ Vaatimattomuus on heikoille...
HIUSTEN VÄRI: Hämmentävän tummat noin niinkun luonnostaan
SILMIEN VÄRI: Aika syvän vihreet ne on
LYHYYS: 170
PAINO: 84
PERSOONALLISUUS: Ujo ja hiljanen
PARAS SHOPPAUSPAIKKA: Suurinpiirtein kaikki Suomen rajojen ulkopuolella kelpaa... No ei nyt sentäs mut sieltä ne yleensä löytyy. Barcelona jos se lasketaan "shoppailupaikaksi".
PARAS CHAT-KANAVA: YleX tietysti
PIMEIN HARRASTUS: No varmaan se YleX chat :)
PARHAAT KAVERIT: Janne, Hanna
TYÖPAIKAT: Kaikkiko elämän varrella vai nykyiset/ nykyinen? Ei voi vastata näin huonosti määriteltyyn kysymykseen.
ASIAT, JOITA TYKKÄÄT TEHDÄ: Syöminen, nukkuminen, sohvalla löhöily
ASIAT, JOITA KERÄÄT: Vaatteita kertyy paljon mutta kyllä mä niitä heitän poiskin paljon.
SIVIILISÄÄTY: Naimaton
PARAS JUOMA: Punaviini
LEMPIVÄRI: Oranssi, lime, turkoosi, valkoinen, tummanruskea...
LEMPILEFFAT: Crash, Paha maa, TSOT näin viimeksi nähdyistä
PARAS SARJAKUVA/MANGA: En harrasta
MUSIIKKIMAKU: Metalli ja Trance noin hyvin karkeasti sanottuna
PARAS URHEILULAJI: TV:stä jos on pakko katsoa niin Formula1. Itse harrastettuna ei mikään ole "lempi".
LEMPIRUOKA: Salaatti ja kunnon pihvi!
LEMPIHEDELMÄ: Kuivatut luumut ja viinirypäleet on hyviä
LEMPIMAA: Melkein ne on kaikki kivoja missä oon käyny
PARAS KIRJA: En vastaa tähän Da Vinci -koodi. Vastaan... Crichtonin Saalistaja (melkein osaan kirjottaa ton kirjottajan nimen oikein)
PARAS NÄYTTELIJÄ: Samuel L. Jackson
PARAS VUODENAIKA: Kesä ja syksy, eri syistä
LEMPIAINE KOULUSSA: Eiks tää kysytty jo? Matikka.
PARAS KAUPUNKI: Tampere, Barcelona, Berliini...
PARAS TV-OHJELMA: Täydelliset naiset
PARAS LÄTKÄJOUKKUE: Could not care less
IHANNENAINEN: Ööh..?!
HARRASTUKSET: Leffat, TV, musiikki, netti
LEMMIKKIELÄIMET: Ei ole eikä ihan hetkeen tule, ainakaan mitään karvaista
MIETELAUSE: Tohon ihquboksiin niitä on tullut kerättyä
YLEISIMMIN KÄYTETYT SANAT/LAUSEET: Tilanteet muuttuu
TYYLI: Ei mulla ole tyyliä... Rento ja sekalainen :)
LUONNE: Ujo ja hiljanen
RAKKAUSELÄMÄ: No comments
ONNI: Edesmenneen isänisän etunimi
KÄNNYKKÄ: Nyt Nokian 6310i, ens viikolla Nokian 6XXX
MIKÄ ELÄIN OLISIT: Lepardi!
MIKÄ ELIN OLISIT: Joku umpisuoli tai muu joka vois vaan tsillata ja kiukutella
KORUT: Muovisia rihkamia tulee kerättyä. Kalevalan Vanamo -sarjaakin löytyy.
KIELITAITO: Suomi, englanti, ranska, erittäin huono ruotsi
LAULATKO SUIHKUSSA: Hyvin harvoin
KEITTOTAITO: Ruokaa tulee tehtyä lähinnä nälänpitimiksi, ei niinkään kulinaristisiksi elämyksiksi
HYVEET: Onko se hyve jos on liian tunnollinen?
PAHEET: Ihmisten pompottelu
MITÄ VAIHTAISIT ULKONÄÖSSÄSI: Ihon
LEMPIKARKIT: Salmiakki ja suklaa
TULEVAISUUDEN KOULU: Elämänkoulu. Olipas klisee. Ei sitä tiedä vaikka sitä opiskelis vielä joskus
KENGÄN KOKO: 39
MIHIN RYHMÄÄN TAI JOUKKOON LUKEUDUT KUULUVASI: Diplomi-insinöörit
KIROILETKO: Aivan liikaa
OLETKO KOSKAAN UINUT ALASTI: Tottakai, mökillä
TYÖSKENTELETKÖ: Juujuu
MONTAKO TYYNYÄ?: Sängyssä 2, sohvalla 5
VILLEIN KOKEMUKSESI: Ei niitä ole kun mä olen ujo ja hiljanen
TULETKO TOIMEEN VANHEMPIESI KANSSA: Kunhan ei liian usein tarvitse tulla toimeen niin kyllä
LEMPIJÄÄTELÖ: Carte D'Orin Creme de Mascarpone
ÄRSYTTÄVIN ASIA MITÄ IHMINEN VOI TEHDÄ: Olla tyhmä
MIHIN USKONTOON KUULUT: En mihinkään.
USKOTKO JUMALAAN: En
KÄYTKÖ KIRKOSSA: Joskus häissä
MIKÄ ON LEMPPARI RUUMIINOSA VASTAKKAISESSA SUKUPUOLESSA: Käsivarret
USKOTKO KOHTALOON: Enpä juuri. Sattumaa kaikki.
PARAS NEUVO JONKA OLET SAANUT: Älä ajattele mitä muut ajattelee.
KIVOIN POJAN/TYTÖN NIMI: Kaverin poika on Amos, se on musta hirveen persoonallinen.
KUINKA MONTA LASTA HALUAT: 0-2
HALUATKO MENNÄ NAIMISIIN: Juuh
KETÄ/MITÄ AJATTELET NYT: Kaveria joka ei anna mun kirjottaa tätä kun huhuaa mesessä koko ajan :D
AJATTELETKO ITSEMURHAA: En sitten teiniangstivuosien
LEMPIVAATTEET: Eiks tääkin kysytty jo? Ei kun se oli tyyli. No rennot...
LEMPIVAATEMERKKI: Diesel ja Esprit
ASUTKO VANHEMPIESI KANSSA: En
OVATKO VANHEMPASI ERONNEET: On
USKOTKO UFOIHIN: Uskon elämään tämän maapallon ulkopuolella.
MILLAISESSA TALOSSA ASUT: Kerrostalossa
ONKO SINULLA OMA TIETOKONE: On tietysti
OLETKO RAKASTUNUT: Kehtaisko tollasta tunnustaa tässä?
OLETKO KOSKAAN SEURUSTELLUT VAKAVASTI: Kyllä
KUINKA VANHANA KOIT ENSISUUDELMAN: 13-vuotiaana
EI URHEILULLINEN PELI, JOSTA PIDÄT ENITEN: Kings \o/
TYHMIN JUTTU, MINKÄ OLET KOSKAAN TEHNYT: On kai niitä tehty mutta ei menneitä murehdita
SUOSIKKIASIAT KESÄSSÄ: Kesävaatteet, valo, lämpö, aurinko, rannat, terassit...
SUOSIKKIASIAT SYKSYSSÄ: Pimeät illat
SUOSIKKIASIAT TALVESSA: Vaikka kuinka mietin niin en keksi
SUOSIKKIASIAT KEVÄÄSSÄ: Tulee kesä kohta
TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT: Lyhyellä tähtäimellä huomenna Imatralle
HAUSKIN TUNTEMASI IHMINEN: No enpäs osaa sanoa
PARAS LOMAKOHDE: Barcelona!
PARAS OSA SANOMALEHDESTÄ: Uutissivut
PARAS KAUPPA: Stokkan herkku
MILLAINEN HIIRIMATTOSI ON: Ei ole hiirimattoa töissä eikä kotona
HUONOIN FIILIS: Luopuminen ihmisestä josta ei halua luopua
PARAS FIILIS: Kun tuntee olevansa rakastettu ja arvostettu
ENSIMMÄINEN AJATUS AAMULLA, KUN HERÄÄT: Onko pakko herätä?
MIKÄ ON SINULLE RAKKAINTA: Ystävät. Ja RAHA! :)
TULETKO MERISAIRAAKSI: En yleensä
VUORISTORATA - HUBAA VAI NOT: Hubaa yleensä
KUULAKÄRKI- VAI LYIJYKYNÄ: Kuulakärkikynä
MONTA KERTAA PUHELIN SOI ENNEN KUIN VASTAAT: Vastaan niin pian kun pystyn
PUHELIMEN SOITTOÄÄNI: Joku Nokian vakioääni
TULEVAN POIKASI/TYTTÖSI NIMI: Milli Kolena :)
SUKLAA- VAI VANILJAJÄTSKI: Vanilja jos saa päälle mansikkihilloa
TYKKÄÄTKO AJAA AUTOA: Tykkään, tosi paljon!
ENSIMMÄINEN AUTOSI: Ei ole koskaan ollut omaa autoa, jos ei exän kanssa yhteistä Alfaa lasketa
KENET HALUAISIT TAVATA: ?
PARAS ALKOHOLIJUOMA: Punaviini, Caipirinha
POJAT: on miehenalkuja
TYTÖT: on tyttöjä eikä koskaan siitä muuksi muutu
MINKÄ VÄRISIKSI VÄRJÄISIT HIUKSESI: Hyvä kysymys, sitä on tässä pari päivää mietitty
MITÄ ON SEINILLÄSI: Ikean sisustustauluja
ONKO LASI PUOLIKSI TYHJÄ VAI PUOLIKSI TÄYNNÄ: Riippuu fiiliksestä
PEPSI VAI COCA-COLA: Sekä että kunhan on lightia
VASEN VAI OIKEA KÄSI: Oikea
MITEN KIRJOITAT KONEELLA: Nopeasti
MIKÄ PUUTARHATYÖKALU OLISIT: Oksasilppuri
MITÄ ON SÄNKYSI ALLA: Villakoiria ja sanomalehtiä
ONNENLUKU: 9
NETTILINKKI: www.ircquotes.net
HUONOINTA MUSIIKKIA: Dingo, Yö
LEMPIKAPPALLEESI: Korn - Trash, jo vuosia :)
LOUKKAAVINTA MITÄ SINULLE ON SANOTTU/TEHTY: Ei tuu mitään mieleen. Elän pumpulissa.
HARRASTATKO YHDENILLANSUHTEITA: Hyvin harvoin
OLETKO KOSKAAN PETTÄNYT RAKASTASI: Riippuu miten pettäminen tulkitaan...
ONKO SINUA PETETTY: En tiedä enkä halua tietää
MIKÄ SINÄ KOET OLEVASI: Täydellinen nainen
MITÄ SINÄ HALUAT ELÄMÄLTÄ: Paljon hauskanpitoa
TOIVOTKO KUOLEVASI: Toivottavasti joskus, en halua olla kuolematon
OLETKO KÄYNYT PSYKIATREILLA TAI VASTAAVILLA AMMATTIAUTTAJILLA: En, vaikka monesti olisi pitänyt.
OLETKO TÄYSIN HETERO: Kyllä.
MITÄ SINULLA ON TÄLLÄ HETKELLÄ YLLÄSI: Mustat farkut ja turkoosi toppi
MIKÄ SINUSTA ON KAUNISTA: Silmät
MILLOIN SINÄ ITKET: Aika usein väsymystä tai jotain herkkää leffaa tai vaan onnellista oloa
PIDÄTKÖ RUNOISTA: No enpä juuri
KERRO TÄRKEÄ ASIA: Ei mulla ole mitään tärkeää sanottavaa nyt
VIILTELETKÖ: Öö no en...
MILLAINEN AJATUSMAAILMA SINULLA ON: Skitso kysymys
MITÄ ASIAA SINÄ VIHAAT: Vastuunpakoilua, saamattomia ja tyhmiä ihmisiä
ELÄMÄSI TARKOITUS: Enpä tiä
ENITEN INHOAMASI RUOKA: Sienet
LEMPISALAATTIKASTIKE: Kermaviilipohjaiset dippikastikesysteemit
LEMPISHAMPOO: Ei väliä, kunhan on parturiliikkeestä eikä mitään fructista
MITÄ SANOT MUODISTA: Pitää soveltaa itselleen eikä noudattaa orjallisesti
ONKO SINULLA TATUOINTEJA TAI LÄVISTYKSIÄ: On 1 tatska
MIKÄ ON NUKKUMAANMENOAIKASI: N. klo 23:30-02
OLETKO NS. NETTINÖRTTI: Hahah, en voi vastata tähän "en" koska saisin siitä niin hirveät vittuilut osakseni
MIKÄ SINÄ OLET: Täydellinen nainen
OLETKO USKOLLINEN: Yritän parhaani
USKOTKO RAKKAUTEEN ENSISILMÄYKSELLÄ: En
MITÄ RAKKAUS EDES ON: Niinpä
MIHIN TUHLAAT RAHAA: Ruokaan, vaatteisiin
OLETKO HOMO/LESBO: En
OLETKO KOSKAAN SUUDELLUT SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAA: Olen useinkin
HALUAISITKO: En mä siitä mitään kiksejä saa
OLETKO HARRASTANUT SEKSIÄ SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAN KANSSA: En
JA HALUAISITKO: En
VOISITKO RAKASTUA SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAAN: En
ONKO SINULLA ISOT PUHELINLASKUT: On
KUKA MAKSAA LASKUSI: Työnantaja
NAURATKO TOISTEN KUSTANNUKSELLA: Useinkin
ONKO SINULLA AJOKORTTI: On
LEMPIKEKSI: Suklaa-Oreo
ÄÄNEKKÄIN IHMINEN JONKA TUNNET: Ämyri-Tomppa!
HÄMMENTÄVIN IHMINEN JONKA TUNNET: On useitakin ihmisiä jotka aiheuttaa ristiriitaisia tunteita
PARAS AIKA VUOROKAUDESTA: Yleensä ilta
IKÄVIN AIKA VUOROKAUDESTA: Riippuu päivästä mutta useimmiten aamu
PARAS PÄIVÄ VIIKOSTA: Sunnuntai on yleensä hyvä päivä. Ja perjantai.
VÄHITEN KIVOIN PÄIVÄ: Keskiviikko - väsyttää ja viikonloppuun on vielä pitkä matka
IKÄVIN KUUKAUSI: Tammikuu
PARAS KUUKAUSI: Kesä-heinä-elo-syys
OLETKO KOSKAAN HALUNNUT TOISEN OMAA: Jatkuvasti.

Ensimmäinen oikee haaste!Lauantai 18.02.2006 20:18

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Olen pukeutunut isoon vihreään Benettonin pyyhkeeseen. Pyyhken alla olen alaszti.

Enkä jaksa ketään haastella.

Taas joku kiertoviestiMaanantai 13.02.2006 20:26

Mua ei koskaan kukaan haasta mihinkään kiertoviesteihin (mikä on hyvä asia, älkää nyt innostuko...) joten valitsen eteeni osuvista parhaat päältä ja täytän. Tänään on vuorossa tällainen:

TÄMÄNHETKINEN:

1. Sijainti? - Koti, Tampere
2. Opiskelu/työpaikka? - Töissä Metsolla
3. Vaatetus? - Mustat farkut, oranssi neule
4. Olotila? - Väsymys raskaan maanantaityöpäivän jälkeen
5. Musiikki? - Itse asiassa ei mikään, koska tulin just kotiin. Korjataan tilanne... Hoobastank - Better
6. Ärsytys? - Vaatteet jotka lojuvat sohvalla ärsyttävät
7. Ilon aihe? - Tätä joutuu oikeesti miettimään... Kokonainen ilta yksin kotona \o/
8. Ihastus? - Onhan noita...
9. Ajatus? - NÄLKÄ!
10. Mieliteko? - Edellisistä johtuen himoitsen keittiössä odottavia korppukinkkua, raejuustoa, leipäjuustoa ja porkkanoita.

VIIMEISIN:
1. Humala? - Oikein kunnolla humalassa en oo ollu pitkään aikaan mut pikkuhumalassa keskiviikkona, ainakin torstain krapulasta päätellen.
2. Automatka? - Viime yönä Antti heitti Jannelta kotiin, kiitos vaan siitä.
3. Kalenterimerkintä? - Tänään kirjottelin jotain työjuttuja kalentereihin. Kun niitäkin pitää olla useampi eikä ne juttele keskenään. 10 pistettä, erkkimerkki ja puoli valtakuntaa sille joka integroi paperikalenterin sähköpostin kalenterin kanssa.
4. Elokuva? - Eilen katsottu Brokeback Mountain.
5. Tekstiviesti? - Tänään päivällä ahmalle.
6. Lääkäri/sairaalakäynti? - Rokotteita laitettiin kuukausi sitten, pitäis muuten tehosteet käydä hakemassa.
7. Vaateostos? - Tilasin yli 300 eurolla kamaa postimyynnistä viikko sitten :)
8. Matka? - Viikonlopun olin kotikotona.
9. Pettymys? - Niitä on niin paljon ettei muista... Se kun tajusin liian myöhään lauantaina että olisin voinut olla jossain muualla.
10. Unohdus? - Just kirosin äsken kun unohdin kattoa mun hotellivarauksen huomiselle kun olin vielä töissä. Pitää siis kaivaa työkone esiin vielä illalla.

SEURAAVA/TULEVA:
1. Keikka/konsertti? - Diablo @ Woodoo 25.2.
2. Yöpaikka? - Oma sänky, ihanaa \o/
3. Ostos? - Junalippu huomenaamuna. Tai ehkä sittenkin bussilippu jotta pääsen juna-asemalle.
4. Rahanlähde? - Huomisen reissun päivärahat.
5. Tavattu ystävä? - Eilen näin Jannea, Anttia, Lottaa, Harjulaa ja Annukkaa.
6. Soitettu puhelu? - Lissun vastaajan kanssa juttelin puoli tuntia sitten.
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? - Syödä.
8. Juhlan aihe? - Diablon keikka Woodoossa :)
9. Lupaus? - Lupaan antaa enemmän aikaa itselleni.

LEMPI:
1. Jogurtti? - En harrasta.
2. Tupakkamerkki? - En harrasta.
3. Piirretty elokuva? - Ice Age!
4. Itsetehty ruoka? - Uunikasviskermapekonihässäkkä.
5. Rakkauslaulu? - Beseech - Lost (en tiedä onko rakkauslaulu mutta koskettava)
6. Baari/Ravintola? - Ilves, Onnela, ehdottomasti Oulun Hevimesta :)
7. Auto? - Chrysler C300
8. Sunnuntainviettotapa? - Oma sohva, hyvä seura, hyvä leffa, hyvä ruoka, parempi mieli...
9. Ruokakauppa? - Stokkan herkku.
10. Levyn kansi? - Korn - Issues (skitsoja kymysyksiä)

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma? - Ananaslimppa
2. Asia kotipaikkakunnallasi? - Autoilijat jotka ei kunnioita suojateitä
3. Herätys? - Kännykän herätysääni on aina yhtä kamala.
4. Suudelma? - Öö...
5. Karkki? - Tervapirut
6. Puoli itsessä? - Saamattomuus, laiskuus, lyhytjänteisyys
7. Sairastettu tauti? - Jätetään kertomatta
8. TV-ohjelma? - Idolsin alkukarsinnat on jotain ihan kamalaa.
9. Alkoholijuoma? - Viski, Absintti
10. Kieli? - Venäjä

Kotikotona SysmässäLauantai 11.02.2006 21:42

Piti tulla äitiä ja isiä ja mummoa ja kummipoikaa morjestamaan Sysmään pitkästä aikaa, elokuun alussa käynyt täällä viimeksi.

Ahistaa. Niin paljon on tapahtunut sen jälkeen kun kävin täällä viimeksi ja jotenkin nyt mieleen palaa kaikki ne asiat mitä mietin kun olin täällä viimeksi. Ja se elämä mitä silloin elin. Täällä on ihan liikaa aikaa olla yksin ja ajatella. Katsella tuttuja, jotka asuvat omakotitaloissaan aviopuolisoidensa kanssa ja viettävät rauhallista perhe-elämää lastensa kanssa. Minä asun yksin pienessä kerrostalokämpässä eikä aikaa ole edes lemmikille. Olen kotona taatusti vähemmän mitä kodin ulkopuolella. Onko se sitten sitä elämää mitä haluan elää? Kuinka kauan sitä jaksaa? Olisinko onnellisempi sysmäläisenä kotirouvana, perheenäitinä jonka työ on jotain sellaista jonka voi jättää töihin kun työpaikan oven vetää perässään kiinni. Jotain sellaista minne on mukava mennä aamulla mutta josta on mukava palata myös illalla kotiin, sen oman perheen pariin. Olenko tehnyt ihan vääriä valintoja elämässä?

Kummipojan isosisko Tia-Maria 3 vee oli kuulemma innoissaan odottanut koiraa kun kuuli että olen tulossa käymään. Pettymys oli ollut valtaisa kun vanhemmat kertoivat ettei koira ole tulossa eikä sitä varmaan näy enää koskaan. Ei pieni tyttö sitä oikein ymmärtänyt. Kerrankin oikeasti toivoin että se hurtta olisi ollut mukana, vaikkei sitä muuten ole niin ikävä ollut.

Pelottaa että jokavuotinen kevätmasennus on iskemässä taas. Mä en halua sitä. Mä en kestä sitä paskaa. Kun nyt äkkiä pääsisi takaisin lämpöiseen Brasiliaan, tosin en tiedä onko siitä mitään apua kuitenkaan. Ainakin siellä olisi kivempi masistaa...

Murukin on jossain pääkaupungin liepeillä jonkun naisen luona. Minä oon kotona kaksin äidin kanssa. Jeii. Vittu. Kostan pahan oloni pianolle joka saa sormieni kautta toistaa synkkiä säveliä.