IRC-Galleria

Milu--

Milu--

Supikoira, konootti ja pingo

Up to date.Tiistai 27.11.2007 15:59

Mua väsyttää kovasti nykyään. Mä luulen et se johtuu mun työajoista. Mutta voihan se olla, että vaikken sitä koskaan oo itelleni myöntänykkään, niin mulla voi olla myös jonkunnäköistä kaamosmasennusta. Lievää.
Oon kiukkunen ja sarkastinen, enkä haluaisi olla. Onneksi enää tää viikko täyttä päivää, sitten voi taas vähän keventää tunteja. Oon rahanahne, ja toisaalta myös haluan pitää huolta et mun rakkaat saa hienoja lahjoja.

Mä en kyllä tajua että miksi mulla tuntuu jäävän niin vähän rahaa käteen nykyään, vaikka palkka nousi melkein neljällä sadalla eurolla per kuukausi? Sen tiedän että nyt loppuvuoden verokarhu syö suuremman osan palkasta ku ennen, melkein 500€/kk, mutta silti, mulle jää saman verran käteen kuin Optimin aikoina normaalisti. Enhan mä ees shoppaile enää niin paljon? MIHIN ne menee?
Mä toivoisin et nyt tammikuun aikana tasottuis vähän, mutta luulen et ei, koska multa jää melkein 50h töitä tekemättä pyhien aikana :/

Haluan ostaa Markolle hienoimpia lahjoja maailmassa. En vaan keksi mitä, koska se ei oo antanu vinkkejä.

Elmo on nyt rabies-suojattu. Mä en tajua kuin nopea se on ku kerkes kuitenki tekee kahet pissat ja yhen sontakasan lääkärin vastaanotolle ja oltiin siellä puol tuntia. Toimenpiteet vei siitä 15min, joten sen toisen vartin aikana se teki tunnin lenkin eestä tarpeita sinne lattialle.
Se on muutenki ihan mahoton, mä luulen et se alkaa nyt tulee murrosikään, kokeilee vähän. Toisaalta se on kyl niin mussukka ku se aamul Markon lähdettyä töihin pääsee mun kanssa sänkyyn nukkumaan, silloin kyllä ollaan niin mamman murua et oksat pois. Se köllöttelee selällään jalat kattoa kohti ja nuolee kättä ja korvaa ja tuhisee ja natustaa tyynynkulmaa. Äitin kulta.

Ilmoitelkaas kaverit et ostetaanko lahjoja toisillemme vai sovitaanko vaan et ei, ja säästetään rahaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys