IRC-Galleria

Milu--

Milu--

Supikoira, konootti ja pingo

Blogi

- Vanhemmat »

Taas täällä-älläät saaTTorstai 27.10.2005 11:13

Ei lopu valittamisen aiheet täällä ihmiseltä: Jos eilen oli märkää ja tuulista niin tänään oli helvetin liukasta. :| Mulla meni ihan hermot kun kävelin töihin, KOLME kertaa mä meinasin lentää perseelleni! Enkä nyt puhu mistään lievistä horjahteluista, vaan ihan vakavastiotettavista pyllähtelyistä, joiden aikana sun kädet heiluu ympäri ja jalat menee ripaskaa niinku piirretyissä...NIIN NOLOA!!

Tänään mun täytyy ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä oikeasti töitä, en kertaakaan edes avaa pallopelisaittia, koska tiiän, et jos nyt kokeilen ihan vähän niin siitä ei oo paluuta... En oo koskaan vielä nähny mitn noin addiktoivaa, ja mulle on jo kerran huomautettu siitä täällä. :o Sitä ei vaan voita mikään kun saa poksautella isoja palloryppäitä kerralla ja pyrkii aina vaan korkeampiin pisteisiin.

No mutta, nyt takaisin aikuisten maailmaan...

...joojoo kohta!


Milka

...Testing-Testing...Keskiviikko 26.10.2005 11:20

Hei Wau! <3 Kiitos ylläpitäjät tästäkin mahtavasta keinosta ilmaista itseämme myös sanallisesti! :)
AIVAN HIRVEÄ ILMA!! Oli yhtä helvettiä kävellä se yllättävän pitkä suora teatterilta Sapokkaan tossa myräkässä. Pari kertaa jouduin pysähtymää ja pitelee tiukasti hupusta kiinni kun tuntu, että merituuli pisti parastaan irrottaakseen mun pään paikaltaan.
Miä tunsin tarpoessani suunnatonta katkeruutta kun mietin syyslomaa viettäviä koululaisia, jotka varmaan tälläkin hetkellä koisaa lämpimissä sängyissään... Kyl miäki koisaisin, ei oo viel ees valosaa, ei tää oo ihmisten hommaa!

Ps. Ton profiilin mukaan mun nimi on Lapsilukko...

T: Lapsilukko <3
- Vanhemmat »